Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Szuk78 #39434 üzenetére
Nekem DV-k csak demók vannak,azokat lejátsza --ki is írja .Csak gyári lejátszót használom (bár van külső 4k lejátszóm is az előző LG miatt (dts) ) , csak a 100-120Gb os GyűrűkUra sorozat akasztotta meg.Amiket letöltöttem 4k-ban mással nem volt gond igazán, DV letölthető filmet még ha azt is írták hogy az, olyat még nem játszott abban az ncore-ról,csak hdr
--és hogy milyen a feliratkezelés azt nem tudom ,ritka az olyan letöltött film nálam
c805
-
Imi1981
veterán
válasz
Szuk78 #39379 üzenetére
Miért nem használod alacsony beállítással a mozgásjavítást ? Nem kötelező azt kikapcsolni ! Én mindkét csúszkán 2-es értéket állítottam be . Így még nem szappanopera hatású de már azért javít a 24 képkocka darabosságán (oldalirányú kameramozgáson is de nem szünteti meg még teljesen ) . Magassabbra nem állítom mert akkor már mű mozgás lesz nagyon . Talán még 3/3-as értéken jó lehet .
-
freeland0806
tag
válasz
Szuk78 #39379 üzenetére
Na ez már érdekesebb egy kicsit, ha más tévével is csinálja. Nekem volt referenciának egy 2 éves philips led tévé és azzal nem csinálta. Így kétlem, hogy egyforma lenne a problémánk. Egyébként a mozgás javítás az csinál ilyen kis ugrásokat igen. Kell valamennyi kompromisszumot kötni vele. Én így a netedre gyanakodnék, hogy talán nincs elég sávszélességed. De mondjuk a játék képmód meg megoldja? Fura ez. Hátha valaki ír valami okosabbat.
Szerk: wifivel használod vagy kábellel? Ha wifivel akkor próbáld ki kábellel, ha kábellel, akkor próbáld ki wifivel.
-
freeland0806
tag
válasz
Szuk78 #39374 üzenetére
Még annyit tudok összefoglalni neked, hogy nekem C805öm van és ugyanez (vagy hasonló) volt a problémám, mint neked. Csak és kizárólag játék képmódon volt nézhető a képe, ami nyilván nem a legoptimálisabb filmezéshez. Ha más képmódon használtam brutál akadozott. Nézhetetlen volt minden streaming és minden pendriveon lejátszott film. Egyedül a Kodi alatt nem produkálta az akadozást. Hiába kötöttem rá külső eszközt nem segített. Kb 3 hónap így telt el, mire jött a 486os fw, ami nekem megjavította ezt a hibát. De nem mindenkinek. Érdekességként mondom, azt vettem észre, hogy ha Xboxot használok (Series) streamingre akkor még folyamatosabb lesz a kép és még mozgás rásegítést sem kell így használnom. Tulajdonképpen tökéletes így nekem minden. Az arcok a száj mozgás a sötét jelenetek már nem akadnak nekem.
Csak sajnos lutri, hogy jön e egy olyan fw, ami neked is valós javulást hoz majd. Nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy ugyanaz e a problémád, ami nekem is volt (meg itt a fórumon többeknek), de kísértetiesen hasonlít rá. -
Till@
aktív tag
válasz
Szuk78 #39352 üzenetére
Annyi biztos, hogy a tévéd (C7k) a T653T01 platform-ra épülő FW-t kap, és a támogatott típusok némelyikénél jelentkezett az általad is leírt jelenség.
De amint látod @gabber01, pont az imént számolt be arról, hogy nála minden rendben van, holott ugyan az a tévéje mint neked, azon se csodálkoznék ha a FW is ugyanaz lenne.
Volt vagy van olyan, aki beletörődött, volt aki nem, volt akinek megoldódott, volt akinek nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive probléma
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Búvárkodás
- 2025 - Íme a 36. héten megjelenő játékok listája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- SzoftverPremium.hu
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest