Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Nem tudom, próbáltuk állítani, de 100 -os fényerő mellett is sötét volt, DV filmnél automatikusan állít mindent, szó szerint alig láttam a filmből valamit. Sötétbe biztos jó. Nekem a Samum tényleg egy nagyon világos nagy nappaliba van, de 50 %.os fényerő is bőven sok. Nem tudom mit és hogyan kellene állítani, de engem borzasztóan zavart.
-
nagymolnar
tag
Ráadásul most egy picit összekapta magát a forint, bár ez a nagyok játszótere. Nézegetni kell mert én 1200 eurért vettem akcióban a 65c935-öt a nay.sk-n de lehet hogy megér kiugrani egy pandorfi shoppingra és akkor asszonyt is kielégíted
ja amikor még én vettem akkor 5 év gari volt rá, utólagos regisztráció al és ment magyar címmel is. Viva EU! [link] itt regisztrálható
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest