Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Nem tudom, próbáltuk állítani, de 100 -os fényerő mellett is sötét volt, DV filmnél automatikusan állít mindent, szó szerint alig láttam a filmből valamit. Sötétbe biztos jó. Nekem a Samum tényleg egy nagyon világos nagy nappaliba van, de 50 %.os fényerő is bőven sok. Nem tudom mit és hogyan kellene állítani, de engem borzasztóan zavart.
-
nagymolnar
tag
Ráadásul most egy picit összekapta magát a forint, bár ez a nagyok játszótere. Nézegetni kell mert én 1200 eurért vettem akcióban a 65c935-öt a nay.sk-n de lehet hogy megér kiugrani egy pandorfi shoppingra és akkor asszonyt is kielégíted
ja amikor még én vettem akkor 5 év gari volt rá, utólagos regisztráció al és ment magyar címmel is. Viva EU! [link] itt regisztrálható
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Update 08.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest