Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
1917.2019.2160p.UHD.BluRay.DDP5.1.Dolby.Vision.DL.x265.HUN-TRiNiTY (mp4) ez akad,de csak a kép -------- a másik meg Jurassic world valamelyik része ,de most vettem észre ,rosszat töltöttem le
nem MKV ,mp4 , hanem TS .Mikor ezeket töltöttem sokmindent nem figyeltem
a külső mindent játszott
-
Celtis
veterán
A #26779-ben leírtam és videó is van. 3 test probléma utolsó epizód. A videón látod a jelenetet. Így DV sötét módban csuklik. De közvetlenül ezelőtt van egy totál kép ahogy a kamera kívülről ráközelít a kastélyra. Abban is van egy csuklás DV sötét módban.
Végig vannak persze ilyenek, de ezek a konkrét jelenetek, amikkel tesztelni és demonstrálni szoktam.
-
Till@
aktív tag
Sikerült kinyomoznom hogy mit rontottak el összeszereléskor
Úgy néz ki képek, videók alapján hogy a c805-öm hátlapja a c745-re való.A 745-nek 2 megvezetőcsapja van - 2 csavarral , a 805-nek 1 megvezető - 2 csavar.Bízom benne hogy a következő jó lesz, hacsak nem egy egész szériát így durrantottak le a szerelősoron. -
st6969
őstag
Szia!
Hogy csináltad, kézzel vagy chansort-tal?
Mert a szolgáltatói random átrendezésre nem igazán van ráhatásod. Én chansorttal szoktam csinálni, elmentem, és ha átrendeződik, 5 másodperc alatt visszatöltöm
Olyan előfordul, hogy bizonyos csatornák konkrétan eltűnnek (pl. a 6-os...Ahogy kapcsolgatom, 5-ös után 7-es jön, akármit csinálok). Az okára nem jöttem még rá, ilyenkor ismét rátöltöm a mentett listát, és jó lesz. -
HF77
őstag
ha valóban 2.5 méterről nézitek akkor jó lehet még az 55' méret, de ha már 3 m vagy nagyobb a távolság, úgy mindenképp a 65-ös a nyerő!
(persze ez baromira egyén függő amúgy, én 58-as mérettel kezdtem, aztán 65'....de már szemezek a 75-ös mérettel..távolság picivel több mint 3m)
c805 az mini led, én azt venném!! -
tigribigri
tag
Én a kettő közül a 65"-ost választanám, mert szerintem a + 10 col sokat dob a moziélményen. Nyilván ez erősen szubjektív, de a c745 is egészen jó TV már. Nyilván a c805 mini-ledes, meg a zóna szám is jóval nagyobb, de nálam a c745- nél nem annyival jobb, hogy a méretbeli különbséget ellensúlyozni tudná.
Persze 2,5 m-ről még az 55" sem rossz, de nálam a 65" a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest