Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Celtis #28302 üzenetére
Nem mernék rá 100 forintot sem feltenni, de az nem lehet ,hogy a videó kódolásában van valami olyan anomália ,amit egyik tcl szoftver vagy másik márka megkajál gond nélkül , de egy másik meg nem?
Caak mert nagyon furcsa ez így hogy pont mindíg ugyanaz a képkocka. Ugyanakkor feltételezem ,hogy netflixéknél van pénz bőven és profi cuccokkal dolgoznak.Már ami a kódolást illeti a felöltés előtt.Mindenesetre jegyeztem, és én is majd ránézek C835-el. Sajnos nem láttam a sorozatot így nem akarok magamnak spoilert. Ha az slső epizódból esetleg van ilyen konkrét idöpont , hogy mikor van drop, azt szívesen csekkolnám kíváncsiságból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest