Hirdetés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
No feltettem én is a frissítést, de nem felhőtlen az öröm, mégpedig a Plex alatt próbáltam 4K-s DoVi filmet lejátszani párat, és az a gond, mintha elfogyna a sávszélesség elkezd töltögetni, ilyet eddig nem csinált, a filmek belső gigabites hálózaton jönnek ráadásul LAN-on, néztem hogy mi a helyzet a TV-n a NET sebességgel ott 600mbit felett van a letöltés feltöltés 300 fölött a tévén, szóval ezzel nem lehet gond, a szerver felöl se lehet gond.
Az a vicc hogy eddig pöcc röff módon indultak a filmek Plexben, nálatok nincs ilyen gond?
Maga a mikro lagok amúgy megszűntek, de DoVi alatt, de ez így nagyon nem jó, 4K-s filmekkel használhatatlan Plex alatt.Lényeg Plex alatt van bajom, nézzetek már rá másnál előjön e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Sorozatok
- Formula-1
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest