- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
No feltettem én is a frissítést, de nem felhőtlen az öröm, mégpedig a Plex alatt próbáltam 4K-s DoVi filmet lejátszani párat, és az a gond, mintha elfogyna a sávszélesség elkezd töltögetni, ilyet eddig nem csinált, a filmek belső gigabites hálózaton jönnek ráadásul LAN-on, néztem hogy mi a helyzet a TV-n a NET sebességgel ott 600mbit felett van a letöltés feltöltés 300 fölött a tévén, szóval ezzel nem lehet gond, a szerver felöl se lehet gond.
Az a vicc hogy eddig pöcc röff módon indultak a filmek Plexben, nálatok nincs ilyen gond?
Maga a mikro lagok amúgy megszűntek, de DoVi alatt, de ez így nagyon nem jó, 4K-s filmekkel használhatatlan Plex alatt.Lényeg Plex alatt van bajom, nézzetek már rá másnál előjön e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest