- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Vhiktor #36534 üzenetére
Na majd este megnézem. Csak nem értem, ha esetleg ugyan az vagy ugyan annak kéne lenni ahogy írod, akkor minek van benne mindkettő. A TCL tavaly még elhatárolódott a Filmmaker módtól, most meg itt van, és az új modellekben is lesz állítólag. Pár helyen nézegettem csak, de tényleg úgy jött le, hogy magától vált át akárcsak a DV-re, ha képes rá a vas. Még kutakodom
Szerk: azt olvastam egy angol nyelvű 2023as cikkben, hogy Netflix-re is jön a majd a Fimmaker mód. Nálam ez is azt sugallja, hogy akkor az csinál valami alapján valamit a kompatibilis TV-vel. Nem tudom....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest