- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Dani_kp #34718 üzenetére
Szerintem engem olvastál a C655ös dologgal kapcsolatban. Csak annyit szeretnék nyomatékosítani, hogy a net az jó volt és kábelen keresztül kapta. Annak ellenére volt olyan a kép és a slusszpoén, hogy csak SDR tartalmaknál. HDR, DV gond nélkül ment képhibák nélkül. C805ön pl nem voltak ilyen bakik (ott mások voltak ahogy itt sokaknak) tehát a netem az jó. Fontos, hogy nekem a 43"os változat volt, 55nél itt a fórumban senkinek nem volt ilyen problémája, mint nekem. Meg kell próbálni, online rendeld és 14 napon belül elállsz legrosszabb esetben. Maga a TV elbírt volna több fényerőt szvsz de játékra nekem nagyon tetszett (igazából a C805nél is jobban tetszett amiatt, hogy valahogy fluidabb volt a kép vagy nem tudom),a hangja az elég jó volt pedig a 43as nem kapott mélynyomót, viszont bevilágítás az sajnos volt és elég komoly mértékben a széleken. Ha olyan filmeket néztem ahol alul-felül fekete csík volt (16:9) akkor eléggé eltudta vonni a figyelmem. Mini lednél ami ugye FALD, az ilyen probléma ritkább, mert zónánként szabályozza a fényerőt. Úgyhogy azt mindenképpen vedd számításba, hogy a mini led az egy jókora polccal fentebb van egy sima QLED TV-hez képest. De igazából a te igényeiden múlik melyiket választod, mert szerintem egy alap QLED is lehet jó, sőt tuti megtartom a C655öt ha nincsenek a fent említett gebaszok vele.
A 8 éves dologra annyit tudok mondani, hogy meglepődnék ha a mai tévék 4-5 évnél tovább is hiba nélkül működnének majd. Persze kivételek mindig vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest