- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Ezt a dolgot próbálgattam de nyilván nem tud a 25 fps-ből többet csinálni hogy smoothabb legyen a mozgá, így nekem elég hülyén néz ki bármi ami kevés fps-ről van kisimítva.
#33282nfsu17
50hz-es is csinálja ezt a villódzást, a perus 4k videó is. Azért mondom hogy ez független a videóktól, valami a képfeldolgozásával nem oké a tévének szoftveresen szerintem.#33290mrmft
pc módban van mindig, de ezt a vibrálós dolgot sem a monitoromon sem az előző tévémen nem tapasztaltam soha.#33291rumkola
game módban is hiába veszem le, vagy bármilyen módban.Szerintem a tv szoftverébe kéne erőszakolni egy kis élsimítást vagy homályosítást, mert úgy néz ki hogy a sűrű képrészletekkel (értsd, fű, fák vonalak egymás mellett, ruhák anyagai) nem tud mit kezdeni a tévé, csak egy szétélesített katyvasz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest