Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
redXIII #33220 üzenetére
Használt, több éves Samsung szemben egy új C805 -tel. Csak innen nézve is szerintem jobb választás a TCL. Főleg, ha olyan országban, illetve olyan kereskedőtől veszed, ami benne van az 5 év garanciális promóban.
Ezért kérdeztem feljebb, hogy pontosan hogyan vennéd őket. Plusz ott a 14 napos elállás is, ha úgy érzed nem jön be a TCL.
Egyébként a Tizen -t vagy a webOS -t én is jobban kedvelem a droidnál. Bár a Google TV felület már egy fokkal jobb, mint a korábbi. Szerintem érdemes egy próbát tenni a TCL -lel.
Szerk.:
Mellesleg az sem mindegy, hogy a Samsung -ban mennyi az üzemidő, és milyen fényerőn járatta az előző tulaj. Előbbit SmartThings -ből meg lehet nézni, csak valamilyen droidos készülék javasolt, mert iOS -en nem mindig mutatja jól...Persze én továbbra sem vennék használt Samsung -ot, de ezt a kört azért érdemes lefutni vele, ha nagyon érdekel az a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest