- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ha normális választ adtál volna elsőre, akkor nem tetted volna ezt meg még egyszer, ne forgasd vissza rám ezt a meleg van dumát plz. Nem várok el sem tőled sem mástól semmit, ha nem szeretnél válaszolni ne tedd nincs harag.
A CAL-DAY/NIGHT módnak számomra azért volt haszna ha úgy tetszik, mert így van a tévén 3 "slot" ahova 3 féle különböző beállítást tudtam elmenteni. Az elsőre BT1886 gammával kalibráltam egy I1 Display Pro-val fehéregyensúlyt+színteret, a másodikra 2.2-vel és mivel a Samsungon a Plex klippel 95-re állított kontraszttal, hiába jó a PC-re kötött Limited-Limited-Limited video level lánc, ezért a harmadik CAL-NIGHT "slot"-ra került az oda amúgy helyes 87-re állított kontrasztú kalibráció egyenesen a plexen futtatott patternekkel szépen kézzel egyenként váltogatva. Így egymás alá pakolva tudtam hasonlítgatni. Mondjuk az tény, hogy valóban nem állítgattam ezt utána ide oda. Egyáltalán nem fog ez hiányozni, azt hittem a TCL-en is elő lehet varázsolni hasonlót, ha nem hát nem, nálam a BT gamma a nyerő.
Az LD témában köszönöm a válaszod, azt hiszem ezzel egy pillanatig sem foglalkozom innentől tovább és nem aggódom miatta, mondjuk tök őszintén az ilyesmi szerintem nekem fel se tűnt volna szabad szemmel, pláne mozgóképnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bekékült a Pixel 10a
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest