- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
classic B #29223 üzenetére
nálam c725 nél "mostanra" (tavaszra) lett úgymond egész jó szoftver
kicsit várni kellett de már nincs se akadás, dolby visiont is legtöbb esetben jól visz
nekem apróbb" hibák vannak, amik végülis nem zavaróak de azért pont ezért időközönként frissitem hátha eltünik.. (lassan jön be a fömenü ikonok, illetve nem tudom már rendezni úgy..)
tuner:lehet hülye kérdés de tclbe is bele tudom menteni az optikai telekom tv adókat? hogy a tv-n legyenek, mint a hotelekbe? foglalmam sincs hogy kell vagy van e értelme
mikrofon :
vagy inkább a telefonok nem lettek felkészítve a factory romokra,talán pont ezért kellett anno android romolgatásnál kernelt is tenni, vagy mit.. ha nem volt jó akkor ez törtánt(de rég is volt már,talán s advance vagy mi volt az a telóm aminél ezzel kellett vesződni.de baasszus az amoledes volt..akkor! ócscsón viszonylag!...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest