Új hozzászólás Aktív témák

• Imi1981

veterán

válasz mihaly13 #25603 üzenetére

Nálad lesz valami nagyobb gond . Ha másnál is ez lenne tele lenne a topik ezzel a hibával. Nálam ilyen probléma sosincs! Néha kiírja, hogy nincs internet de pár másodperc és már csatlakozik is ( wifin).
    Wifin vagy kábellel csatlakozik a tévéd?

Először kapcsold ki a gyorsindítást és próbáld ki,hogy úgy is csinálja e ezt. Ha igen ott valami router / wifi probléma lehet.

Kép döcögés témához.
    Motion Blurt (kép simítás) és egyéb javító vackokat nem akarok bekapcsolni, hogy "átverjék" a szemem. (Eleve gyűlölöm főleg filmnél a szappanopera effektust, kis mértékben is.)
    Nem azért vettem natív 120 Hz-es paneles tévét, hogy ne hozza a 8 éves Samsungom szintjét.

Nekem is egy Samsung 48 h6400 tévét váltott az tcl 55C745. A h6400 - on is csak motion bekapcsolásával volt akadasmentes! Tudom mert 7 évig megvolt a tévé. Ha kikapcsoltad h6400 -on ott is borzalom volt az oldalirányú kameramozgás. TCL-en is ezt kell bekapcsolni és jó lesz! Persze nem kell túlzásba vinni! Először próbáld meg a felső sávot 4 re és az alsó sávot is 4-re állítani. Így még nincs annyira szappanoperás hatás de jó a mozgás.

Új hozzászólás Aktív témák