Új hozzászólás Aktív témák

• baladam86

aktív tag

Sziasztok,

Gondoltam megosztom veletek a számomra örömhírt, én írtam talán először még korábban az Xbox alatti zöld pixelről 55C805-nél. Frissítettem a TV-t a V999-es tesztverzióra, és úgy, mint másoknál, akik hasonló gonddal szembesültek, nálam is eltűnt a zöld pixel, öröm és bódottá. Nagyon örülök, hogy ez csak szoftveres hiba volt, és hogy a TV-nek így semmi baja nincs, és nem kezdtem bele egy számomra végeláthatatlan garanciális hercehurcába, bár ahogy olvastam nemrég, valakinek közülünk sikerült elintézni a garanciális cserét ugyanilyen hiba miatt.

A TV rendszere a frissítés után gyorsabb és fluidabb lett (nem mintha az előző verzió zavaró lett volna számomra), az oldalsó fekete széleknél én nem látok változást, a szememnek eddig is elég fekete volt. Pár képbeállítás mintha megváltozott volna, még nem álltam neki aprólékosan beállítani, majd szórakozok vele nagy ráérésemben.

Összességében 3 hónap használat után nagyon elégedett vagyok a TV-vel, tényleg ár-érték bajnok, az én igényeimet tökéletesen kielégíti, számomra a max fényerő is túlságosan világos, én adaptív módban használom a fényerőt, mint ahogy a telefonom esetében is, kifejezetten jól el tudja találni a megfelelő fényerőt, hogy sötétben se vakuljak meg a túl erős fényerőtől.

Nem tudom, hogy a V999-es frissítés megfelelője OTA megérkezik-e, én csak ajánlani tudom a frissítést mindenkinek, aki érzi magában a bátorságot.

Új hozzászólás Aktív témák