- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
Gondoltam megosztom veletek a számomra örömhírt, én írtam talán először még korábban az Xbox alatti zöld pixelről 55C805-nél. Frissítettem a TV-t a V999-es tesztverzióra, és úgy, mint másoknál, akik hasonló gonddal szembesültek, nálam is eltűnt a zöld pixel, öröm és bódottá. Nagyon örülök, hogy ez csak szoftveres hiba volt, és hogy a TV-nek így semmi baja nincs, és nem kezdtem bele egy számomra végeláthatatlan garanciális hercehurcába, bár ahogy olvastam nemrég, valakinek közülünk sikerült elintézni a garanciális cserét ugyanilyen hiba miatt.
A TV rendszere a frissítés után gyorsabb és fluidabb lett (nem mintha az előző verzió zavaró lett volna számomra), az oldalsó fekete széleknél én nem látok változást, a szememnek eddig is elég fekete volt. Pár képbeállítás mintha megváltozott volna, még nem álltam neki aprólékosan beállítani, majd szórakozok vele nagy ráérésemben.
Összességében 3 hónap használat után nagyon elégedett vagyok a TV-vel, tényleg ár-érték bajnok, az én igényeimet tökéletesen kielégíti, számomra a max fényerő is túlságosan világos, én adaptív módban használom a fényerőt, mint ahogy a telefonom esetében is, kifejezetten jól el tudja találni a megfelelő fényerőt, hogy sötétben se vakuljak meg a túl erős fényerőtől.
Nem tudom, hogy a V999-es frissítés megfelelője OTA megérkezik-e, én csak ajánlani tudom a frissítést mindenkinek, aki érzi magában a bátorságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest