- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
Konyhàba ment egy 43" c645 ,nem rég szereltem fel a falra. Szerintem àràhoz képest baromi jò kis tv. Telekomnàl sikerült 70ezer körül elcsípni, de simàn megéri a 130ezres rendes àrat is. Hangja a 15nm-es konyhànkban bőven elég..sztem még 25ös hangerőnél magasabbra nem toltam fel
Alap TV, de azok közül a legjobb. Hasonlòt samsungban vagy 50ezrerrel dràgàbban kapni.
Nekünk megfelel, sőt..még túl is teljesíti az elvàràsainkat. Viktor féle c735-ös beàllítàsokkal hasznàlom plex+netflix+iptv-re. Eddig hibát nem nagyon talàltam. Talán csak annyit, h szeret tükrőzdnikonyhaszekrény összes nyomorult làmpàja visszaverődik... De ha nagyon zavar, azokat a làmpàkat amik pont szemben vannak lekapcsolom, mert az oldalròl érkező fények nem zavaròak
Új hozzászólás Aktív témák
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest