- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
vettem egy TCL43EP660 TV-t a hálóba, amivel alapjaiban elégedett vagyok.
- androidos
- szép a képe
- a menüje gyors
- rendben van a WIFI, bár csak 2,4Ghz-es
- bluetooth is korrekt. Én csak ezzel használom éjszaka. Jó, hogy külön megjegyzi a BT-s és a normál hangerőt, mivel nálam a hangszórói le vannak halkítva az éjszakai használat miatt, a fejhallgató rácsatlakozásakor pedig az ott utoljára beállított hangerőre áll be.Viszont van néhány működésbeli és menüvel kapcsolatos javítanivaló szerintem a rendszerben, ezek zavarnak többé-kevésbé:
- csatornaváltáskor a megjelenő csatornanév vastag szürke háttere kitakar egy jelentős részt a képből. Miért nem részben áttetsző?
- csatornaváltáskor az előző műsor címét mutatja, majd 4-5mp alatt befrissül az éppen futóra. (ehhez persze az kell, hogy időközben változzon a sugárzott műsor a csatornán)
- a műsorújságban lapozáskor az új lapon lévő csatornák esetén a lista “Nincs információ”-t ír, majd 1-2mp alatt befrissül
- átvált a háttérben a műsorújságban lapozgatáskor a fókuszban lévő csatornára. Persze csak a hang, kiválasztáskor jelenik meg hozzá a kép is.
- a távirányító hangos, nappal nem gond, de én éjszaka tolom, akkor már zavaró. Persze van androidos táv app a telefonra hozzá, bár az csak 1-2 alap dolgot tud.a csatornaléptető
- gomboknál felfelé lépkedve növekszik a csatornaszám, de ha a 4 iránygomb használatával lépkedek, akkor a felfele gomb a csatornalistában lefelé lépdel
- ha átállítom egy csatorna hangját Angolra, akkor az az összesre igaz lesz, ugyanez a feliratok esetén is. Ha pl.: HBO-ra kirakom a feliratot, akkor a TV2-n is lesz, ha van az adott műsoron. Reménykedem, hogy csak nem találtam meg a megfelelő menüpontot a beállításhoz.És a legnagyobb gondom, hogy a feltelepített HBO GO appban késik a hang. Már nyomtam egy FR-t, illetve 2 frissítés is jött (most az itt pár napja linkelt 356-os szoft van rajta), de ezek nem oldották meg a hibát.
A kérdésem: nálatok jelentkezik hang probléma a HBO GO-ban? Mit érdemes még kipróbálni? Illetve a csatornához kapcsolt hang és felirat beállítására van ötletetek?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest