Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• st6969

őstag

válasz Peter.70 #23698 üzenetére

Az ország minden részében mások viszik, így különbözőképpen is állnak hozzá. Sok olyat olvastam, hogy kérdés nélkül kibontotta a futár. Ezen pislogtam, de mivel többen írták, mondom, biztos igaz. Én nem voltam otthon, mondtam a zasszonynak, hogy kérdezze meg finoman, hogy kibontanák-e (ha igen, mehet egy kis borravaló), erre ők, áhh, dehogy, ez nekik nem feladatuk...normálisak voltak egyébként, de ezt nem csinálták meg. Lefotózták (gondolom, hogy épségben vagy a csomag), és csá.
    Később, ahogy pakoltam a dobozt, akkor látom, hogy pár extra szolgáltatás be van x-elve a címkén, pl. értékbiztosítás, stb. tudomisén... ééés doboz kibontása a vevő előtt :Y Tehát, konkrétan ez egy megrendelt szolgáltatás (amiért gondolom az emag fizet), amire (esetemben) tojik a futár. Egyébként meg tökmindegy, videóval bontsd fel. Amúgy sem tudnál mást kiszúrni, csak azt, hogy be van törve a képernyő. Arra meg kicsi az esély, ha a doboz sértetlen.
    Egyébként előtte fél órával engem hívott. Szerintem téged is fog, nekik is érdekük, hogy le tudják adni a cuccot, ha már elmentek hozzád.

Új hozzászólás Aktív témák