Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike36
lelkes újonc
Sziasztok
Mai napon átvettem az új tv-t. Tcl 65C835. A kép gyönyörű, hang is jó, majdnem minden szuper lett volna, amikor azt tapasztaltam, hogy a fényerő picit változgat (pedig az intelligens mód ki van kapcsolva), a rendszer lassú, várni kell, van hogy eltelik 1-2 másodperc mire belép pl. a beállításokba. Már olyan is volt, hogy a tv adásoknál késett a kép a hanghoz képest vagy beléptem az okos felületre és háttérben szólt a tv csatorna hangja, teljesen megbolondult az egész rendszer. Olyankor egy ki és bekapcsolás segített rajta, viszont a rendszer maga egyáltalán nem lett gyorsabb, a fényerő kis mértékű ingadozása továbbra is észlelhető (ezt úgy vettem észre, hogy ha belépek pl a beállításokba, ott látszódik szürke háttér és maga a kiválasztott menüpont fehér háttérrel, és ott látszódik, hogy a fehér háttér fényereje ingadozik). Én úgy gondolom, hogy a tv hibás, tapasztalt valaki már hasonlót? Már volt Tcl tv-m jóval gyengébb hardverrel, de ott simán futott minden, hasonló akadozást vagy problémákat azon nem észleltem. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor