- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike36
lelkes újonc
Sziasztok
Mai napon átvettem az új tv-t. Tcl 65C835. A kép gyönyörű, hang is jó, majdnem minden szuper lett volna, amikor azt tapasztaltam, hogy a fényerő picit változgat (pedig az intelligens mód ki van kapcsolva), a rendszer lassú, várni kell, van hogy eltelik 1-2 másodperc mire belép pl. a beállításokba. Már olyan is volt, hogy a tv adásoknál késett a kép a hanghoz képest vagy beléptem az okos felületre és háttérben szólt a tv csatorna hangja, teljesen megbolondult az egész rendszer. Olyankor egy ki és bekapcsolás segített rajta, viszont a rendszer maga egyáltalán nem lett gyorsabb, a fényerő kis mértékű ingadozása továbbra is észlelhető (ezt úgy vettem észre, hogy ha belépek pl a beállításokba, ott látszódik szürke háttér és maga a kiválasztott menüpont fehér háttérrel, és ott látszódik, hogy a fehér háttér fényereje ingadozik). Én úgy gondolom, hogy a tv hibás, tapasztalt valaki már hasonlót? Már volt Tcl tv-m jóval gyengébb hardverrel, de ott simán futott minden, hasonló akadozást vagy problémákat azon nem észleltem. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- GTA V
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest