Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Én nem is szoktam nézni "Így kalibráld a tv-d" stb videókat vagy cikkeket. Úgy állítom be ahogy a szememnek tetszik. Nekem c735-ön a Dolby Light jön be és az is egyedi értékekkel, mert az alappal rengeteg sötét részlet elveszik. Vegyünk példának egy fekete szürke mintás ruhát. Az egész full fekete lesz és nem vagy alig látszanak a ruhán a szürke csíkok, pöttyök.
Az egyik tesztnél azt ajánlották hogy a színhőmérsékletet -5re kell állítani, mert ott a leghűbb az emberi bőrszín... Aha, csak a hó sárgás árnyalatot kap. Nekem bőven elég a -3. Itt még a fehér tartja a fehér árnyalatot és még az arcok sem lesznek fakóak.Egy a lényeg: A felhasználónak tetszen és kész! És kalibráljon az aki dolgozni akar az adott kijelzőn vagy minden áron originál képet szeretne látni (ami úgy sem fog sikerülni, mert majd minden tv képe különbözik valamiben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor