Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
#14173 Slyer és #14235 bostone
Nem vagyok tv guru, de én megtaláltam az 58p635 esetében a nekem tetsző egyszerű felhasználói képbeállításokat.
Közepesen világos a szoba nappali fénynél, amúgy pedig melegfényű led égő van a csillárban 3 db, és fehér fal van a tv mögött, ha ez számít...Intelligent picture: OFF
Preset: Movie
Brightness: 75
Colour saturation: 65Advanced 👇🏼
- Brightness settings:
Brightness: 75
Contrast: 95
Black level: 47
Dynamic contrast, Black stretch, local contrast: OFF
Gamma: 2- Colour:
Colour saturation: 65
Tint: 50
Colour temperature: -1 warm- Clarity:
Sharpness: 0
Digital noise reduction, Noise reduction, Gradiation clear: OFF- Motion: OFF
Nem tudom Vhiktor mit szól hozzá
, ha valamin nagyon fogja a fejét úgyis jelzi.
-
Gino20
őstag
válasz
BlackJack21 #14347 üzenetére
Rendben, akkor így belevágok az IMG-s downgrade-be.
Köszi -
Gino20
őstag
válasz
BlackJack21 #14344 üzenetére
Akkor a kérdésem első felére meg is kaptam a választ, köszönöm
, de mi van a második felével (amit nem értek)? Ha vissza ment az OTA 468, akkor utána már csinálja majd magától a TV a frissítést a jövőben ha talál új szoftvert? vagy az OTA nem egyenlő esetleg azt jelenti, hogy ilyen mókolások után már csak manuálisan lehet majd frissíteni a TV-t a jövőben?
-
mandju
senior tag
Visszatettem a 440-es firmware-t. Helyrejött a local dimming. Végre fekete a fekete. Azt lehet tudni, hogy melyik a legutolsó firmware, amin még működött megfelelően a LD?
A 469-re írták, hogy elrontotta... 462-est és 463-ast találtam letölthető formában
-
Gino20
őstag
válasz
BlackJack21 #14340 üzenetére
És ezt már a TV-n automatikus frissítéssel meg tudom tenni? Ha nem, akkor fel tudom tenni az OTA 468-at és onnantól már magától is megy majd az automatikus frissítés?
Azért a sok kérdés, mert nagyon nem vagyok képben a témával kapcsolatban és ha úgy alakul, hogy nem marad a TV, akkor nem akarom úgy vissza küldeni, hogy majd más úgy veszi meg, hogy nem gyári az állapot. -
Gino20
őstag
válasz
mandju #14338 üzenetére
Nem is tudom. Nem tapasztaltam. A szélein mondjuk szürke háttérnél egy kicsit világosabb, de talán ennyi. Engem igazából az ARC tesz tönkre. Neked esetleg van infód arról, hogy ha felteszek egy régi verziót img-ből, de nem vállna be, akkor vajon könnyedén vissza tudom állítani gyárira? vagyis, hogy utána mókolásmentesen frissülgessen magától, ha talál új szoftvert..? Napok óta (ahogy az időm kicsit engedi) túrom a fórumokat a számomra ismeretlen témában, de nagyon döcögös a "dolog"
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy c835-ös tv-t. 469-es firmware van rajta. Úgy néz ki, hogy nálam is jelen van a local dimming probléma, amiről olvastam különböző fórumokon.
Kérdésem az lenne, hogy hol találok régebbi firmware-t, illetve hogyan tudom downgrade-elni?
A keresőszavak nem vezettek eredményre.Az xda fórumon igen, csak azt meg nem merem feltenni... nem tudom mennyire hivatalos...
Előre is köszi!
-
starflo
csendes tag
Sziasztok, tud abban vki segíteni, hogy az 50C635 típusnál hány cm lehet a lábak közötti távolság? Tudom, hogy az 55-ösnél állítható, viszont az méretileg pont nem férne el sajnos.
-
Gino20
őstag
válasz
BlackJack21 #14310 üzenetére
Na gép elé kerültem, de felmerült bennem egy kérdés. Ha IMG-ből felrakok valami régebbit, de nem segít a gondomon, akkor a TV felületén el tudom majd érni az aktuális szoftvert, hogy vissza állítsam gyárira vagy ez esetben már az aktuális verziót is rá kell mókolni? Azért kérdem, mert ha nem válik be, akkor nem biztos, hogy marad a TV.
-
zsolt20
tag
Szia. 55p615 tv V657 volt rajta most frissítettem v717re .
Gondom plex t használok sok sd video szaggat direct play-ben. Gondoltam hát ha segít egy frissítés. Sajnos nem javult a helyzet. Régi crome cast lg tv-nem volt ilyen gondom lejátszott mindent amit meg nem azt konvertálta .
-
Kiskutya
veterán
TCL Android TV frissítésekAz új TCL R851T02 Android TV-frissítés elérhető a V718 verzióban
R851T02 Platform .....
https://t.me/tclupdates_discussion/70494
V8-R851T02-LF1V718.000038
V718 IMG
https://drive.google.com/file/d /
-
sgx
tag
válasz
zsolt20 #14321 üzenetére
Szia,
van olyan konkrét okod, amiért szeretnél fw-t frissíteni? Valami nem úgy működik, ahogy azt szeretnéd és hallottál egy új fw-ről, amiben meg van ez a javítás?
Ha nem, akkor értelmetlen egy nem bevizsgált forrásból fw frissítéssel próbálkozni, az idegeskedéstől mented így meg magad...
-
juvegamer
tag
Nem tudom, hogy ez a cikk volt-e itt de bemásolom:
https://www.hazi-mozi.hu/tcl-a-2022-es-4k-mini-led-es-qled-lcd-tv -
juvegamer
tag
válasz
paulkaresz #14324 üzenetére
Kösz. Gyanús is volt, hogy ennyiért tudja. A honlapjuk szerint csak a 735 55 col és afelett tudja a 144-et.
Geza74: kösz, átolvastam.
Sajnos az 55 col nagy nekem. 43 vagy max 50 - ig keresek.
A C735 játékra alkalmas lehet? Azért az ALLM és a VRR módokat tudják? -
juvegamer
tag
Üdv!
Tv-t keresek elsősorban konzolhoz (Xbox Series X) és megakadt a szemem a TCL C635 QLED Tv-n. Ebben tényleg van 2.1-es HDMI és tudja a panel a 120Hz-et és az ALLM és VRR funkciókat? És csak 150e ft az Euronicsban. Ez létezik?
Előre is kösz. -
zsolt20
tag
Sziasztok. 55p615 tv firmware frissítés ben kérném ki tanácsotokat . Jelenleg nem talál újabb verziót a tv igy usb ről próbálnám frissíteni ha van újabb verzio.
Sajnos a neten nem találtam img file-ot hozzá de hát ha tudtok segíteni.
Jelenlegi v8-r851t02-lf1v656.019251 -
-
djhir
tag
válasz
Levente1991 #14222 üzenetére
Szia, mekkora az a tévé, hány colos? Mennyi volt az ára, amikor vetted?
-
Gino20
őstag
válasz
BlackJack21 #14310 üzenetére
Köszi
Délután megpróbálom utolsó reményként, igaz szerintem kompatibilitási hiba van. -
Geza74
tag
Frissítettem a táblázatot. (Nem változott semmi tegnaphoz képest.)
10:30Akit érdekel: csináltam egy (ár)összehasonlító táblázatot a TLC tévékről.
Igyekszem kiegészíteni egyéb információkkal is, ahogy az időm engedi.
(Egyelőre még kezdetleges fázisban van, de az ár összevetések miatt remélem van akinek így is hasznos lesz.)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharing
Egyelőre csak az 55 és 65 collos verziók vannak rajta, lehet ez így is marad (bocsánat).
Jelmagyarázat:
- Pirossal jelölt ár: jelenleg nem kapható; ennyi volt utolsó ismert ára.
- Zárójeles ár: ez volt eddig a legolcsóbb ára.
- Az árakra kattintva feljön az adott típus Árukereső oldala.
- A típusra kattintva feljön a gyártói weboldal.
Az adatokat a TCL oldalairól vettem.
Délelőttönként igyekszem frissíteni. -
Gstyler
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok a klubban, ma érkezett meg az 50C635.
Segítenétek az első pár lépésben?
Visszaolvastam és láttam, hogy szükségem lesz egy PLAY shortcutra. Fel is tettem az apk-t egy pendrivera, de nem tudom, hogy kéne telepíteni, mert nem találtam filekezelőt a tvn.
(Ha lesz play áruházam, akkor milyen böngészőt érdemes leszedni?)
Köszönöm -
Urguru
aktív tag
Valaki meg tudja mondani , hogy 55c635 tévén hogy lehet .. ha lehet xbox cloud -ot futtatni ( böngészőből indítva használhatatlan ) , geforce now tökéletesen megy de xbox appot nem találtam.
-
Gino20
őstag
Valaki le tudná nekem írni, hogyan kell régebbi szoftvert telepíteni? Gondolom helyi frissítésből nem akar, majd egy régebbit.
-
Gino20
őstag
válasz
Vhiktor #14280 üzenetére
Na megnéztem. Ilyen szoftver még csak fórum szinten sem létezik. Ez valami teszt szoftver lehet
.
#14291lazara007: Persze, a lejátszód saját távját.
#14292lazara007: Találtam egyet, ami jónak tűnik [link], de nem miniLED, nincs több száz zóna, nincs DV, így valójában márkán belül maradnék csak 75"-ban egy halom pénzért. Persze ez is biztos jobb, mint a Q70R és ha a displayspec igazat ír fényerőre [link], akkor kb heggesztőszemüveg kell hozzá. Régebbi modell, gondolom hamarosan kifut ennyiért.
Amúgy nincs kedvem a visszaküldéshez. Kegyetlen nagy és macera, teljesen kicsomagoltam, fóliákat leszedtem.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Ukrajnai háború
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest