- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Vhiktor #14817 üzenetére
Arra esetleg tudsz valami megoldást, hogy időnként teljesen random miért fagy ki a kép és indul újra egy 58p635?
Elég zavaró. Eddig nem csinálta. Áramtalanítás megvolt már.
Elvileg az 501-es img felmegy rá, de hivatalos ota-n ez nem akar majd kijönni?
Ha frissítem akkor vissza lehet állítani a mostani verziót nehogy gari esetén problémázzanak?köszi
-
BenHans
addikt
#14173 Slyer és #14235 bostone
Nem vagyok tv guru, de én megtaláltam az 58p635 esetében a nekem tetsző egyszerű felhasználói képbeállításokat.
Közepesen világos a szoba nappali fénynél, amúgy pedig melegfényű led égő van a csillárban 3 db, és fehér fal van a tv mögött, ha ez számít...Intelligent picture: OFF
Preset: Movie
Brightness: 75
Colour saturation: 65Advanced 👇🏼
- Brightness settings:
Brightness: 75
Contrast: 95
Black level: 47
Dynamic contrast, Black stretch, local contrast: OFF
Gamma: 2- Colour:
Colour saturation: 65
Tint: 50
Colour temperature: -1 warm- Clarity:
Sharpness: 0
Digital noise reduction, Noise reduction, Gradiation clear: OFF- Motion: OFF
Nem tudom Vhiktor mit szól hozzá
, ha valamin nagyon fogja a fejét úgyis jelzi.
-
BenHans
addikt
válasz
sortiefish #13636 üzenetére
így megy egy ideig... aztán megint off.
Mindegy, maradok a sima cast + tcl home kombónál, az most kopkop teljesen megfelelően működik. -
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #13629 üzenetére
TCL Home azonnal megoldja, egyből képet hangot videót átdob.
Kábelen csatlakozik a tv a netre és Wifi be van állítva mellé.A gyári google cast built-in, és a home nem tudom mit csinál, miért nem csatlakozik rendesen. Igazából ki tudom így dobálni a médiát tv-re, de idegesít, hogy a google saját cuccai miért nem mennek, főleg hogy a notify baros ikonnal elvileg azonnal működnie kellene a castnak.
OnePlus 7T Pro-val használom egyébként.
szerk. most nem tudom mit csináltam, de a sima built in cast működik, csak felkapcsolom telefonon és minden oké, de a G-Home továbbra is offos.
-
BenHans
addikt
válasz
sortiefish #13626 üzenetére
Köszi a tippet! Ez pontosan melyik app? Mert ha ez, akkor nem jó, tele van reklámmal és ugyanaz a jelenség.
Gondolom ha kábellel is csatlakozik netre akkor sosem lesz a wifi az prioritás így nem fogja látni a telefont.
Viszont egyszer már látta át is küldte a képet, viszont amikor lekapcsoltam a Google Home-ot akkor eldobta wifit, azt írja osszam meg a telefonról újra.
Aztán újra csatlakoztam, de mára sehol semmi megint.
Máskor meg távit tudok Home-ból használni viszont a mirroring nem megy és azt írja nem elérhető a tv, nézzem meg egy hálózaton vannak-e.
De egy wifin vannak, nem is értem.Jelen pillanatban a G-Home-ról tudok távirányítani, de a "képernyőtartalom átküldése csatlakozás a következőhöz: Smart TV" vég nélkül csak próbálkozik.
Párosítva is lett a kóddal, szóval nem értem, ha bekapcsolom a telefon notify baron lévő képernyőküldés lehetőséget az aktív, megtalálja mégsem megy semmi.Jelenleg legalább annyit sikerült elérni hogy kábel csatlakozással együtt sem dobja le a wifit.
-
BenHans
addikt
58p635...
Eddig ment a google home. Viszont frissült és a jó égnek sem akar csatlakozni a tv-hez.
Kizárólag a TCL Home megy, de ott nincs teljes mirroring csak médiatartalom küldés.
Nem tudom mi változott.Mi a megoldás erre? Valaki help pls!
-
BenHans
addikt
Üdv!
Valaki segítsen pls.
Vettünk egy 58P635-ös TCL-t.
PC-hez lenne kötve (1650 Super vga). A boot menüt felismeri kisebb felbontással, semmi gond, de amint feláll a gép nem megy jel HDMI1-re, a windows 10 már nem megy ki rá.
A monitoron meg elcsúszik minden. A win képernyő beállításokat nem látom mivel azt mindig a HDMI kimeneten nyitná meg, de a tv-n nem jelenik meg, azt írja nincs jel.Előző FullHD LG-n minden rendben ment. Nem várom itt sem, hogy 4k-ban menjen át az asztal meg a programok, szóval nem vennék most ezért 2.0-s kábelt.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DUNE médialejátszók topicja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest