- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
herkulesminusz
tag
válasz
wallace 234 #1407 üzenetére
Nem, még nemvoltam otthon, ezeket a képeket tegnap este lőttem, de ha hazamegyek kipróbálom, köszi. Mondjuk álítgattam már mindenfélét keresztbe-hosszába, nem segített, de akkor ezeet célzottan is ki fogom próbálni.
Amúgy a TV-ről:
Egy LG 65UM7100-ról jöttem át erre (azt 14 napon belül visszaküldtem, mert annak aztán igazán katasztrófa képe volt...a legsötétebb fekete valami halványszürke derengés volt, illetve a kép közepén sötét-világos sávok /banding/ húzódtak, a képernyő tetején buborékként elhelyezkedő bevilágításokról ne is beszéljek).
Ennek ahhoz képest klasszisokal jobb a képe. A fekete majdnem teljesen fekete, így sötétben is nézhetőek a sötétebb tónusú filmek, az egész TV sokkal kontrasztosabb. Bevilágítás 0, egyedül ez a sarkoknák tapasztalható sötétedés zavar, ami viszont a világosabb képeknél tud zavaró lenni, ha az ember tudja, hogy ott van...illetve ahogy írtam is, pl. netezésnél is zavaró, mert ott egyszínű képek vannak.Az Android TV nagyon tetszik, azzal együtt, hogy néha meg-megakad (korábbi beírásban olvastam, hogy ezt is javították újabb firmware-el, azt még nem töltöttem rá, így erről nem tudok nyilatkozni).
Az egész TV fém hátlapot kapott, szemben az LG, Samsung műanyagával, illetve a tartóláb is fém, atomstabilan áll a szekrényen (az LG kis műanyag lábai miatt ha csak ránéztem a tv-re majd feldőlt).
Az 5 év garacia is jó érv tud lenni, bár nem tudom mire számíthatok, ha pl. 4 év múlva elhalálozik a készülék, meglesz-e még forgalmazó (emag), szervízháttér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- iPhone topik
- Sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest