Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
válasz
LanyUs #13494 üzenetére
Szia! Majd este próbálom hosszabban, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve ( KÖSZ rainman72
), de még csak ismerkedem (ma szedtem le a használatit, mert csak egy nagyon alap van csomagolva, kb. vigyázz törékeny az üveg és hasonlók) az igazi: [link] Youtube szerintem 2-3 mp alatt betölt és a 4K HDR érezhetően szebb, mint amit korábban FullHD-n láttam. 58"=147 cm is házimozi-szerű, Pendrive-ot VLC és Kodi nem lát jól, de aztán "felfedeztem", hogy van saját médialejátszója, ami a rákötött 2GB-os vinyót is jól kezelte. Google-fiók azt hittem, hogy automatikusan hozza át a jelszavakat, de ha mobilon belépsz Netflix, Disney sima ügy, HBO MAX kicsi gépelés, de nem vészes. TV-zni még nem tudtam, mert rövid a LAN-kábel, remélem arra a legolcsóbb is jó? HA gondolod Békásmegyeren megnézheted. A lényeg, hogy nagyon jó nagy és érezhető a különbség, optikaival simán megy a 20 éves 5.1 házimozirendszerem
mobilról küldött fényképeket és sd-s sorozatot szépen feljavította a rendszer. Beállításra sok az opció és szerintem nem jegyzi meg őket, de ez lehet még kezdeti bénázás. (alapból 100 a fényerő és a kontraszt, levittem 50-50-re és simán jó, de majd finomítom...) Jó lenne vmi zsinórmérték, hogy pl. 4K HDR-nél mik a jó alapértékek és ha pl. 720-st, avgy SD-t nézek, akkor mit érdemes (pl. gondolom, utóbbinál több automatikus képjavítást) és ott más alapértékek kellenek-e...Nem értem miért kell 2 távirányító
Ja és BT-párosítás nem sikerült (füj- és fejhallgatóval próbáltam) de jack-en igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest