Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bokrosolajos

őstag

Sziasztok!

A csodálatos webFOS LG 3D-s okostévé kinyiffant végre. Ezek után már nem láttam értelmét nem kínait venni. ui: Előzőekben 3D-s LG-t használtam 90e-es Samsung soundbarral, te jó ég, hogy az mennyire gagyi...másik kisregény :D )

55-ös QLED-est akartam -azt hittem 50-es az LG, ezért haza mentem vásárlás előtt megnézni és kiderült, hogy nem hogy az 55"-os de az 50-es sem fér el a kémény mellett
    Így lógó orral a sima paneles 43-ast kellett elhozzam, az ajándék soundbarral, ládával. (TCL 43P615)

Aztán jött a meglepetés!
    Az LG egy nehéz, ócska tespinek tűnik az "occó" kínai mellett, tömegben és tudásban is. Az LG webOS egy rakat 💩 , egyáltalán semmire nem használható. Ezen "sima" Android TV van, Google accounttal.
    A hangja a tévének a gyenge pontja (2x 6W), nem véletlen adják mellé a hang cuccot. Azzal viszont már egészen jó, a kategóriájában, árban szerintem simán nyerő. Kevés a csatoló felület, 2 HDMI, 1 USB, 1 LAN, 1 optikai)
    A 4K-t eddig semmire nem tudtam kihasználni, Youtube agyontömörített videókon kívül, de a képernyőnek egész tűrhetőek a feketéi, bele értve, hogy ez valami "sima" LCD, minden egyes dinamikus parasztvakító feature kikapcsolásával együtt is.Ha nincs jel a képernyőn, akkor azért sötétben láthatóvá válnak a háttérvilágítás LEDjei. Ami hátrány, az a hangcuccban lakozó angolt beszélő kis kínai full hangerőn szövegelése "páveron, páverof, éccsdíjemá" ... (remélem ki lehet kapcsolni, a frászt hozza rám)
    120 pengőért ebben a konfigban szerintem jó vétel (volt).

Ami fura: a HDMI-s T-Home beltéri hangját HDMI kábellal a hangcuccal késleltetve szólaltatja meg, 170-es értékkel tudtam kézzel összehangolni...

Még valami: file managerből indítom a videó tartalmakat, kérdezi, hogy egyszer, mindig, de soha nem jegyzi meg a kiválasztott alkalmazást. Erre megoldás? ;)

Új hozzászólás Aktív témák