- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
"Az az érdekes, hogy csak youtube-nál vettem észre de ott sem minden videónál."
Itt a válasz a kérdésedre. Azok az anyagok rosszak, amelyeken látod. Egyébként is semmilyen Youtube anyagot nem szabad referenciaként kezelni, képesek belenyúlni a feltöltött anyagba.
S mielőtt jönne a kérdés, hogy más eszközödön jó, látni kellene, hogy te mit látsz jónak, s mit nem.
Elmondásod szerint filmek esetén helyes a megjelenítés, enyhe pirosas árnyalattal. Ezt a Fehéregyensúly magas vagy Gain opciónál a piros csökkentésével lehet korrigálni. De a kalibrálás pont arról szól, hogy amilyen jel a bemenetre kerül, az jelenjen meg a megjelenítőn. Ekkor látod azt, s lehetsz biztos benne, hogyha valamely videóban nem megszokott a megjelenítés, akkor az vagy szándékos, vagy már a forrásoldali hiba, amit nem érdemes korrigálni.
Esetednél maradva, ha azokhoz a videókhoz állítanád be a megjelenítőt, amivel most gond van, akkor ami eddig jó volt, az lesz piros hiányos. Ilyen jelenséget nem lehet kalibrálással javítani.
Ha általában a filmek és a Youtube-os anyagok nagy részével elégedett vagy, akkor esetleg amit írtam piros csökkentéssel kísérletezhetsz. De ez nem fogja megoldani a próblémás részeket.
Egyébként én is találkoztam már olyannal, hogy sorozat egyazon évadában, de más részben másképpen történt a bőrszín megjelenítés. Ezzel nem lehet mit kezdeni, el kell fogadni, hogy valamiért így készülnek el bizonyos anyagok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged