- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Olvastam már ezt itt a fórumon, hogy nem is gond a gyári csomag villás csati hiánya, mert úgy is van otthon mindenkinek megmaradt tápkábele... én is így emlékeztem, mert régi pc, régi monitor, vagy nagyobb külsőtápok ezzel mentek.... aztán lófüttyöt, egyet se találtam, csak egy rakat RCA-t, Scart-ot, még háló kábelt is, meg printer kábelt is (asszem ez az USB-B) .. szóval mindent is, csak tápkábelt nem....
#22254senki11
Lehet abból indul ki a gyártó, hogy a vásárlói 90%-a PC-hez veszi úgy is, oda meg a többiek által leírt kábel logisztikát alkalmazva elég amit adnak gyárilag a szünetenteshez...
... mondjuk a DIN verzió esetében azért valami vezérhangya elindulhatna a fejükben...
Új hozzászólás Aktív témák
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- eladó szünetmentes APC Back-UPS 850VA
- APC RACK 1500 VA tiszta szinuszos szünetmentes tápegység akkuk, akkutálca és előlap nélkül.
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged