Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz Qtya123 #67167 üzenetére

6 éves az autóm, az első 2 évben garázsban tartottam, ott a sok por volt az "ellenség", de az viszonylag könnyen orvosolható volt, hátránya, hogy 10 perc gyaloglásnyira volt és az azért nem felhasználóbarát. Mivel van saját parkoló, ezért úgy alakítottam ki, hogy normálisan elférjen az autó, így "kiköltöztem", ennek a hátránya, hogy sok a fa, köztük egy hatalmas nyárfa (ami rengeteget szemetel, főleg tavasszal és ősszel, akácbokor és egyéb fák által okozott kellemetlenségek. Több kilónyi levelet és egyéb szöszt kellett minden évben letakarítani. Ezt a szélvédőnél, egy külső napellenzővel orvosoltam, elég sok bosszúságtól megóvott, de nem volt teljes megoldás, ezt csak a ponyva hozta el. A madárürülék kárt okoz, mivel és mindenre nagyon figyelek, tehát észreveszem azt is, amit nem kéne, így látom, hogy az ürülék kárt okoz, egy egyszerűen, oldalról nézve, súrlófény mellett jól látni. Nem minden madár ürüléke ilyen, de a varjak, szarkák ürüléke elég durva tud lenni. Remélem mostanában nem lesz olyan alkalom, hogy políroznom kéne emiatt, de ha netán mégis, akkor lefotózom, hogy milyen kárt okoz. Amúgy ez a ponyva nem karcol, a műszálas, ponyvák karcolnak.

Nem vagyok az autóhoz nőve (10 éve otthonról dolgozom), nem használom napi szinten és ha olyan a helyzet, akkor tömegközlekedéssel járok. Ha mindenképp szakadó esőben kell leszedni pl. a ponyvát, akkor leveszem és a tárolóba viszem, majd megszárad. Koszos autóra nem teszem fel, tehát nem minden esetben azzal takarom le, valamint minden az élethelyzettől és a körülményeken múlik. Nálam bevált és megkímél sok kellemetlenségtől.

A sok levél többnyire a szélvédő két szélénél, valamint az ablaktörlőknél tud bejutni, ha benézel a rácsoknál, akkor láthatod, hogy eléggé lapos, tehát ha a víz nem tudja kimosni, akkor ott marad. Alapos mosás, alul, felül, oldalról elég sokat ki tud mosni.

Új hozzászólás Aktív témák