Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
trassher #14228 üzenetére
mindennek megvan az előnye és a hátránya is...
ha azt mondom, hogy 1,3 millát adtam a splash-ért, gondolom azt mondod, hogy meg vagyok őrülve.
de ez 4 éves volt, sérülésmentes, gyakorlatilag új, mondjuk most is az, aki eddig még beült, el se hitte, hogy 100k km van már benne. ja és igazolható 60k km-el vettem. ja és nem eszik többet, mint egy 1.9 tdi, max. pályán, de egyenlőre ott nem is használom.
de ha sokat kellene pályáznom, akkor valszeg én is egy nagyobb dízelt vennék, de nem az agyondícsért VAG motorok között válogatnék, hanem a méltánytalanul alulértékelt fordok között, 2.0 tddi mondeobol már szépet kapsz 2000 eur-ért, valszeg az lesz majd, e mellé egyszer, ha szükség lesz rá, ha le is robban, még mindig ott lesz a megbízható suzuki... ez meg megy majd az asszonynak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Trollok komolyan
- Arc összefoglaló szerkesztés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest