- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Egy kis update a dokkoló kapcsán, de nem akarok még messze menő következtetést levonni, mert lehet csak egyszeri eset volt. Meséltem a múltkor, hogy ki-kihagy az USB port a dokkolóban és így szétkapcsol a controller játék közben. Gondoltam egy merészet tegnap és megcseréltem a csatlakozókat, amiben a controller volt, ott a külső meghajtó volt és fordítva. Tegnap játszottam durván 1,5 órát és egyszer sem kapcsolt szét a controller. Szóval lehet most ezzel megoldódott, de ahogy írtam, nem akarom biztosra mondani hogy megoldódott, csak érdekességképp írtam le. De amúgy is kell majd egy Xbox controller (vagy más, ami közvetlen BT-n csatlakozik), mert azért csak kellene egy bill+egér kombó a géphez, ha úgy adódna hogy mondjuk csak CTRL+ALT+DEL segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- SkyShowtime
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kutya topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Pro Max 14 MC14250 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2