Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én anno mielőtt jött a Deck néztem egy halom videót és 2 út volt a Emulátorokra.
Az egyik, hogy feltelepítem ami kell, és beállítom szépen magamnak. Ezeknek is egy része kitért a kontroller beállítására.
A másik amit választottam is végül az az EmuDeck volt. Ez feltesz + beállít már alapból a kontrollerhez is kész profilokat meg ugye szépen belehet rakni borítókat stb. Könnyű menedzselni az egészet. Eddig bármit beraktam és indítottam Yuzu emut használva már volt "közösségi elrendezés" az adott játékra mások által megosztozva is amik ha nem is voltak esetleg nekem 100% -sak alig kellet kicsit belenyúlni.A leírásod alapján nem tiszta, hogy te játék módba próbáltad e magát az irányítást és milyen játékvezérlő sablont használva. De javaslom nézz meg 1-2 tutorial videót, mert kb bármi beállítható irányításnak.
Röviden amúgy játék módban ha elindítottál bármit a steam gombra van egy menu ahol az adott játékhoz használt játékvezérlő beállítások megnyithatóak. Én ha valamit személyre akarok szabni akkor elsőnek megnézem van e jó közösségi elrendezés ami ha mást nem már nagyban jó nekem így nem mindent kell beállítani. Utána a kiindulási alapot (fogaskerék) exportálom -> mentem magamnak saját néven. Az így létrehozottat szerkesztem, állítgatom amíg jó nem lesz.
A mások által letöltöttet átnézve egy kezdőnek az is jó tanulás , hogy látja milyen lehetőségek vannak. Bár szerintem erre is érdemes ha mást nem egy Steam kontroller beállítási lehetőségeit bemutató videó megnézése.
Másoknak akik Yuzu irányba el akarnak indulni 0 tapasztalattal azoknak javaslom a google -be a EmuSAK -ra is rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Acer Swift 3 - Ryzen 5 5500U, 16 GB DDR4, 512 GB
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cucuska2