Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• T0mBd1gg3R

veterán

Beszámolnék némi sikertelenségről:
    - San Andreas Definitive Edition "egyéb" verzió telepítése egy youtube videó alapján:
    A PC-n lévő kész installált mappa felmásolása a dekkre, hozzáadás a Steamhez mint nem Steames játék, manage/propertiesnél bepipálni a kompaibilitást és elvileg kész.
    Elindulni elindult, de nem megy az irányítás, még külső eszközzel sem. Egér megy, jobb analóg kar megy, billentyűzeten meg az Esc működik csak.
    Továbbá nem tudom a mentéseket hova tenné, mivel az PC-n a "c:\Users\xxx\Documents\Rockstar Games\GTA III Definitive Edition\" mappába ment.

- Yuzu + Crash Team Racing: Felraktam a yuzut, alig találtam meg a mappát ahova másolni kell a key fileokat amiket szintén nem volt könnyű neten megtalálni. Csak úgy open-nel nem akart menni a játék, installni kellett de azt meg az alapjátékkal nem lehet, szerencsére volt mellette valami másik játékfájl is a mappában.
    Utána elindult, de újfent: nincs kontrol. Billentyűzetről megy, ABXY helyett talán CVBN gombokkal, dehát a Decken szeretnék játszani.

Valaki hasonló cipőben esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák