Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AXisBOLD

addikt

Sziasztok,

NV driver reinstall után is ugyan az a helyzet.

Minden Steam játékban ezt produkálja.

Már megpróbáltam indítási opciókhoz beírni (-w 1440 -h 900), de semmi nem történt, továbbra is a fent említett felbontás a max beállítható.

btw a Steam független játékokban minden rendben, megy a natív 1440x900

@(#90634) Out: csak elírtad vagy tényleg -w 1920 -h 1080-ra gondoltál? A monitor nem FHD.

(#90633) Ryder62: Aspect ratio játékon belül rendben van (16:10). Ghost in the shell stand alone complex - first assault online fáljai között már kerestem, de nem találtam meg a config init-t, más meg most nincs telepítve (újratettem az egész Steam-et).

Hát érdekes, tényleg semmi változás a gépen és egyszer csak nem jó a felbontás... no comment, de még hasonló esetet se találtam a neten.

Ami még jobban meglepett, hogy az egyik first assault online indítás és kilépés után a windows felbontás is átállt 1280x800-ra és eltűnt az NV kontroll panelben az 1400x900-as séma (ez a felbontás alapból nincs a profilok között, manuálisan kell létrehozni). Lehet itt még van valami összefüggés, amire nem jöttem rá.

Új hozzászólás Aktív témák