Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
Kasya
nagyúr
Volt korabban egy topik, ahol steam kulcsokat osztottunk meg egymassal. Nem talalom sehol sem...nem tudjatok hol lehet?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus] #90497 üzenetére
Pedig a steam sale esetében tényleg igaz a régenmindenjobbvót.
-
Spet
addikt
válasz
MegalodonS #90488 üzenetére
Már majdnem pánikrohamot kaptam később rájöttem, hogy nem
Ha eddig nem durrant semmi most sem hiszem, hogy fog. (én még mindig visszasírom a 2011-es gyűjtögetős dolgokat)
-
bul07
nagyúr
Jövőhéten már simán jöhetnek a téli vásár kártyák, lehet gyártani a kitűzőket
(#90490) ayo
Viszont 2014-be meg dec.18-án kezdődőt, és ott volt még előtte a kővel licitálás játékért, ami a vásár előtt volt
-
Źşë'
addikt
válasz
MegalodonS #90488 üzenetére
ennyire későn lesz? :s előbb szokott kezdődni nem?
-
MegalodonS
őstag
-
SP4C3
veterán
válasz
[Prolixus] #90480 üzenetére
-
kippedli
tag
Van egy fizikai windows OS szervergépünk, azon eltudom indítani az idlemastert?
-
[Prolixus]
addikt
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Azt hogy lehet megnéznii, hogy egy bizonyos játékkal mennyien játszanak?
Thx -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Kal-El #90473 üzenetére
Automatikusan aktiválja uplayre is mikor először indítod azt hiszem, és onnantól uplay-en kétszer lesz meg.
De van különbség.Az egyiket (ami már megvan) csak uplayben tudod letölteni és indítani, a másikat (steames) pedig csak steamen tudod letölteni és indítani (ha uplay alól indítod, elindítja a steam-et).
-
Samus
addikt
válasz
Kal-El #90473 üzenetére
Ha a Steames változathoz is kell Uplay, akkor tudod aktiválni, ha nem, akkor nem valószínű, bár mintha hallottam volna anno, hogy az uborkás játékok kódját megeszi az Uplay.
Egyébkönt semmi sem történik. Meglesz két kliensben is a játék, ahogy a mostani Ubis játékok esetében is van.
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Ha van egy játékom Uplay-en, és Steam-en is megszerzem, csak más verzióban, mondjuk komplett változatban, akkor tudom aktiválni Uplay-en a Steamen szerzett komplett változatot?
Vagy ilyenkor mi van? -
-
csaba951
veterán
válasz
Barthezz2 #90466 üzenetére
(Általánosan) Előfordul, hogy a játékra klikkelve elindul, de rögtön be is záródik. Ilyenkor simán lehet, hogy a háttérben még fut, mert "beragadt". A Steam ezt is játékidőnek veszi. Erre vigyázz!
Ilyenkor simán ki kell lőni Feladatkezelőben a problémás játékot. Akkor leáll a játékidő számlálás.
-
Köszi
-
Üdv!
Minden steam áruházban vásárolt játék esetén van próbaidő? Azaz ha x időn belül mégsem kell, vissza lehet kérni az árát, vagy ez csak bizonyos esetekben elérhető?
Konkrétan az F1 2016-ot szeretném kipróbálni, egyáltalán fut-e rendesen nálam, de nem szeretnék 15k-t bukni..
-
Sonja
nagyúr
Meg lett eredetiben az Our Wonderful World magyar fejlesztésű játék. Win és Linux alatt lehet vele játszani. Én Linuxot használok. Telepítettem Steam-ben, majd Play. Erre ezt a hibát dobta:
Azt tudni kell, hogy Linux alatt az ACTiVATED cracker csapat töri fel a játékokat, aminél mellékelnek egy activated.ini file-t, ami a különbőző nevet, DLC-ket, stb. tartalmazza.
Ezek után kérdezném, hogy komolyan egy crackelt játék van Steam-en, mint hivatalos "jogtiszta" játék?
Legalábbis a Linux verzió.
-
csaba951
veterán
válasz
DrTechnoid #90451 üzenetére
Szvsz pont most töltik fel az idei Holiday Sale-hez kapcsolódó item-eket a Market-re. Gondolom nem akarják, hogy közben (hiszen világszerte több helyre is kell tükrözni az adatbázist) elkezdjenek velük kereskedni az emberek, mert ez csak zűrzavart szülne a könyvelésben. Technikai okai lehetnek, hogy nem tudják csak az új item-eket szűrni, nyilván ezért kerül rá a zár az összes holiday item-re.
Pár óra múlva végezne vele, és akkor mindenki "visszakapja" az item-jeit! Türelem!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
szami777 #90457 üzenetére
Köszi, egy részt már lementettem.
Viszont pont a DOOM-ot meg Fallout 4-et nem tudja backup-olni, mert ideiglenesen áttettem őket tárolás céljából egy másik meghajtóra, a C-n meg már nem lehetséges annyi helyet felszabadítani, hogy egy backup erejéig visszamásoljam őket - és ahogy nézem a GSM-ben nincs lehetőség manuálisan megadni egy könyvtárat scan céljából. Vagy még nem találtam meg.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Písz.
Ha jól értelmezem akkor ha fel van telepítve x játék (mentések is akadnak rendesen) és mondjuk a hely miatt letörlöm őket / új OS-t telepítek, de nem csinálok biztonsági mentést a save file-okról, a felhő miatt az új Steam telepítés + játék újratelepítés után meglesznek és tudom folytatni onnan, ahol abbahagytam, ugye?
Az account-on minden játék lemezes + 1 digitális ingyenes, ergo Steam-en keresztül nem vásároltam még. -
Źşë'
addikt
válasz
DrTechnoid #90451 üzenetére
valószínűleg ez csak egy steames hiba, javítják sztem lassan
-
A legjobb az egészben hogy következmény vagy indoklás nélkül visszavonhatják mindet ami az elmúlt évek akcióidőszakához tartozik. Ha így van, és nem hiba miatt van ez az egész,akkor sem azt a ~300 eur-t sajnálom, hanem a végrehajás módját kifogásolhatom , de tenni annyit tudok hogy egy vállrándítással tudomásul veszem hogy ez bukó kör volt. Reméljük azért hogy nem erről van szó.
-
Źşë'
addikt
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam eltűnt az összes steam profilháttérkép és hangulatjel ami steam vásár(okkal)ral kapcsolatos az inventorymból... wtf
//ahogy nézem akkor globális, csak nem frissítettem még rá az aktív tabra
ű
am az éjszaka volt két hosszabb leállása a steamnek... 2óra után picivel, és közöttük volt pár perc szünet is
lehet a télapó ráesett a szervergépre és most hozták vissza üzembe a régieket
-
-
bul07
nagyúr
válasz
DrTechnoid #90447 üzenetére
Ahogy írtam nálam is ez van
Több vasárból származó hangulatjel hátérkép eltűnt a raktárbólBár lehet hogy azért lehet mert készülnek a téli vására, és szokás szerint valamit elszúrtak és a miatt tűntek el
-
Nem tudom ilyet láttatok-e, de picit furcsának találom hogy amiket gyűjtöttem 2 évig , és még pár napja beszéltem is itt róla, kivétel nélkül eltűnt az inventorymból.Mind a 320 darab. Ugyanakkor még mint ahogy látható, a marketon még mindig kinn van, tehát nem egy megszűnt és lejárt / visszavont termékről van szó. Írtam a supportnak, fogalmam sincs hogy mit fognak erre válaszolni hogy hova a vérbe rakták a cuccaimat. NAh ez egy kicsit x-akta most nekem.
-
bul07
nagyúr
Nem tudom mi van de nálam hiányzik pár hátérkép meg hangulatjel a raktáramból, ilyen téli nyári vásár cuccok, több évre visszamenőleg
Olyan 5órája fedeztem fel, vártam hátha csak átmeneti hiba de még mindig nem jöttek előCsere és eladás előzményt megnéztem ott se találtam
-
maross
nagyúr
válasz
KubanitoS #90438 üzenetére
ingyen steam jatek mindenkinek!!
0W08K-58PFK-4P3H0
0W6QK-HTH02-5KYD8
0W4VE-FVDRM-6464F
0VB86-7MVD9-A23AX
0VPVE-YNJW4-LI72D
0VD2B-4P99A-0Z3LC
B64MM-YD34T-QNRCR
B5L4G-IRZZJ-9I2F2
C0DHP-7YE67-KR893
B5VBA-Y8AK9-WFEP2
C0FG0-HIBFR-HHIHY
C082Z-HW796-C7L4D
B5L5Z-KN2C5-4ZKJE
C0EB0-PW9B5-LK2KM -
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie #90436 üzenetére
Ha Steamen/kliensen belül nem is, külső oldallal biztosan:
Steam library filters -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tudok vajon a saját könyvtáramban keresni egyes tag-ekre, pl. "Local Co-op"?
-
válasz
DrTechnoid #90432 üzenetére
Azt látom, hogy nagyon lassan haladsz (~1 óra/kártya). Már többször elhangzott itt, hogy amikor már egyesével futtatja a játékokat az IM, akkor a gyorstekeréssel végig lehet szaladni, és csomó kártyát azonnal kidobál. Nekem egy 10-es bundle úgy szokott menni, hogy futtatom 2 órát az összes játékot együtt, majd 3 perc alatt kipörgetem a kártyákat.
-
cyberkind
félisten
válasz
DrTechnoid #90432 üzenetére
Nekem még 1400 van és nem vettem bundle-t.
-
-
flymi
addikt
Steam mappán belül hol találom meg azokat a képeket, amiket fellőttem felhőbe is?
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
BomiBoogie #90400 üzenetére
Igen, ez egy android emulátor pc-re.
-
edgR
őstag
válasz
[Prolixus] #90424 üzenetére
"Nem", persze. Ahogyan előtte PayPalon, most meg OPSkins-en sem lehet eladni bármilyen itemet.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
[Prolixus] #90424 üzenetére
akkor úgy helyesbítek, hogy az övék és a Steames partnereiké
-
[Prolixus]
addikt
válasz
wjbhbdux #90423 üzenetére
"Valójában már a marketen vásárlás előtt is az övék minden pénz"
Ez nem igaz. walletre felrakott vagy összepiacolt wallet pénzből játékot is vásárolhatsz, amiből csak részesedést kap a Valve. De pont a múltkor volt róla szó, hogy a marketes tranzakciókból amit leemel a Valve, az sem teljesen az övé, egy része megy az adott játék kiadójának. Szóval csak egy része kerül a Valve-hoz, a többi megy más kiadókhoz. Az viszont igaz, hogy globális értelemben (tehát nem egyéni szinten) ha "igazi" pénz bekerül a rendszerbe, már sosem fog kikerülni onnan. Nyilván ez számukra az egész wallet rendszer lényege.
-
wjbhbdux
veterán
Valójában már a marketen vásárlás előtt is az övék minden pénz, a 3 és a 6 forint is, hiszen valaki befizette a Valve számlájára a teljes vételárat. A wallet-ben megjelenő összeg már csak játékpénz, zsetonok tologatása felhasználói fiókok és az áruház között, a 6 forintokat csak kivonják a forgalomból hogy újabb feltöltésekkel kapjanak igazi pénzt.
-
NyMRooD
őstag
válasz
default. #90413 üzenetére
Kétféleképpen szoktak a termékek fent lenni, van amikor listázza, hogy ki rakta fel és mennyiért és van amikor az van kiírva, hogy mekkora mennyiség és milyen áron van belőle eladó. Előbbi esetben alapból ár szerint növekvő lista fogad egyező árnál aki hamarabb rakta fel azé kerül előre (bár ebben az esetben ha valaki a te terméked akarja akkor megveheti, csak ki kell keresnie). Utóbbi esetben viszont előbb elfogják adni azokat a példányokat a termékből amelyeket a tieddel megegyező áron hamarabb raktak fel.
Mivel írtad, hogy minimum áron árulod valószínűleg más is ebben az árkategóriában árulja és általában egy ilyen olcsó termékből akár (árkategóriánként) 100 ezres nagyságrendben is lehet egyszerre a piacon, szóval azzal, hogy levetted és visszatetted, csak késleltetted az eladást, sajna itt türelmesnek kell lenni.
u.i. nos amit az előttem szólók mondtak arról nem is tudtam, akkor valószínűleg még bonyolultabb a rendszer mint ahogy én átlátom, de a lényegen nem változtat, a fel-le rakodás nem gyorsítja meg
-
maross
nagyúr
válasz
szami777 #90414 üzenetére
Tippre valami devizakonverzio van a hatterben, kulonbozo orszagokban feltett kartyak kulonbozo poziciokban landolnak. Ha az arfolyamok eltolodnak, lehet az ugyanannyiert feltett kartyad joval elorebb/hatrebb végzi. Vagy csak rossz volt az algoritmus, es most javitották, well done
.
-
szami777
addikt
válasz
default. #90413 üzenetére
Valószínűleg sokkal nagyobb a kínálat, mint a kereslet, ezért nem fogy. Mivel alacsonyabban nem tudod már eladni, szerintem hagyd fent, majd elviszik. Nekem is van olyan kártyám, ami két hete ki van rakva és még nem vitték el, pedig a legalacsonyabb áron kínálom, az utóbbi időben kicsit belassult a dolog.
Az lenne a logikus rendszer, hogy ha mondjuk fent van a piacon 100 kártya 0.04€-ért, akkor "érkezési" sorrendben menjen az eladás, tehát attól vegyék meg előbb, aki 2 hete kirakta, ne attól, aki 2 perce.
Ez nem biztos, hogy így van, nem tudom, a steam milyen algoritmust használ, de ez alapján én nem rakosgatnám föl-le a piacra. -
default.
őstag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne felétek:
Van egy csomó 0,03 -at érő CS:GO drop-om (fegyver skinek, ládák), amiket felraktam a piacra a legkisebb árért (0,03 / 0,01). Sajnos nem vittek el egyet sem, ezért leszedtem mindet és újra felraktam. Nem veszik meg őket. Régebben volt ilyen, akkor újra felrakás után elvitték...
Mi lehet a gond? Hogyan lehet ezeket eladni?Köszönöm szépen!
-
kokoaliga
tag
válasz
BUZZLGHTYR #90403 üzenetére
-
SP4C3
veterán
Üdv. Valaki írta, hogy neki is jelentkezett a probléma, miszerint steam 30mp-es késleltetéssel indult. Na azthiszem rájöttem a hiba okára: Crimson. Telepítettem egy másik verziót, azóta steam rögtön jelentkezik be az indítás után. Viszont most a hardware-es gyorsítás bugos chrome-ban...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
itt lehet megvenni, épp 40% kedvezménnyel.
-
tomsolo
addikt
válasz
Mert az EA-nak saját platformja van(origin).
-
BUZZLGHTYR
senior tag
cső
steamen miért nem lehet megvenni a fifa 17-et?
meg még jó pár játékot nem találok rajta.. -
Vertigo18
addikt
válasz
BomiBoogie #90400 üzenetére
Szerintem jó, a Bluestack főoldala, felül az "App" menü alól tölthető le maga a program, ami egy Android emulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával