Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Syíf
csendes tag
válasz
kriszpontaz #88996 üzenetére
Köszi a segítséget, de már megoldódott. Kb. 1 perce már tudtam vásárolni. Amúgy egy 1 eurós vacakról volt szó, csak bosszantott, hogy nem tudom megvenni. Mégegyszer köszi!
-
Syíf
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy steamen próbáltam vásárolni, de "a bankkártyát kibocsátó cég elutasította a fizetési eszközödet" hibaüzenetet kaptam. Próbáltam paypallal és mastercarddal is, de egyikkel sem ment. A kártyámon elég pénz van ami fedezi a vásárlást. Most pedig csak azt írja, hogy az elmúlt órában sok vásárlást kíséreltél meg, próbáld újra később. íezt még meg is értem. Mérgemben megpróbáltam indiegalán ugyanazon módon vásárolni egy filléres vackot, az sikerült. Más is találkozott hasonlóval mostanában, vagy egyedi lehet a probléma?
-
citkar
addikt
Üdv!
Az a kérdésem, ha egy előrendelhető steames játékot (konkrétan a Civ 6-t) megvásárlok egy külsős oldalon, akkor kulcsot csak megjelenéskor kapok, vagy már korábban is?
Ajándék lenne, de ha csak októberben jelenik meg a kulcs, hát azt nehéz átadni mostanában -
válasz
kriszpontaz #88990 üzenetére
Ezt én is tanúsíthatom!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FollowTheORI #88984 üzenetére
Na, jelentem a probléma megszűnt. Az %AppData%\Local\Steam\htmlcache mappa ürítésével a DirectWrite bibinek vége.
Ez az egy mappa kimaradt a múltkor. Köszi a segítséget. Létrehozott a Win telepítő egy fals fiókot is ugyanezekkel az adatokkal, azt meg töröltem a p*csába (ékezetes betűket a Microsot fiók felhasználói nevében nem kezel jól a rendszer, így csinált egy ákombákom nevű felhasználót, Steam mappával és minden jóval együtt másolatban). -
törölt tag
Van penzvisszafizetesi lehetoseg a Steam-en kozvetlenul vasarolt jatekoknal?
-
kriszpontaz
veterán
Kipróbáltam az NV-s laptopommal, az is csinálta a BUG-ot, de azt rendbe hozta a BETA kliens. Az AMD-s asztali gépet nem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FollowTheORI #88984 üzenetére
Ja, AMD, de a drivert is újratelepítettem és ugyanaz a hiba. Csak a kliens ilyen, de annak sem minden lapja. Más kliensekkel és a böngészőben nincs ilyen gond. Majd megjavul egyszer...
Még megnézem amit linkeltél.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
kriszpontaz #88983 üzenetére
Aham, közben rájöttem hogy mást kell.
Szóval nekem anno még egy teszt preview alatt VM-ben nem jött be semmi, meg nem működött egyik web alapú steam oldal sem a kliensben... (a második hiba amit linkeltél pl).
Ennek a könyvtárnak a tartalmát kell kitörölni:
Start -> Search for "%appdata%" -> Leave roaming folder and navigate back one folder to "AppData" -> Go to Local -> Steam -> htmlcache -> Delete the contents of "htmlcache" but not the folder.
Utána bejött minden és megjavult.
A grafikus hiba meg akkor lehet valami driver hiba is...
Nálam szerencsére minden jó.
Sosem kellett még DW-t kapcsolgatni, sőt én azt mindig bekapcsolom.AMD?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FollowTheORI #88982 üzenetére
Ürítettem a cache-t és semmi változás. Átálltam a beta kliensre és úgy sem. Végülis mindegy mert az áruház egyes részei és az aktivitás fül ilyen itt-ott, majd javítják.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
kriszpontaz #88978 üzenetére
Ez nem win hiba... amugy a Steam cache-t kell csak kiüríteni és megjavulnak ezek a hibák.
-
PöCöKuk@c
tag
Ha valakit érdekel Savior nevü játék 66% - os kupon, Ingyen oda adom.
Érvényesség vége: 8/10/2016, 7:20:58 PM -
Azharel
aktív tag
válasz
kriszpontaz #88975 üzenetére
Nekem is hasonló volt a problémám, EZ megoldotta. Minden fontot feltelepítettem.
-
Ne bántsátok, Szlovákia városban lakik (adatlap).
-
52utas
csendes tag
Üdv
Leci tudna valaki segíteni az öreg Pc volt minden steam játékom felrakva de tönkre ment és most fel tudom az új pc is rakni az összes és nem lesz probléma.
-
válasz
kriszpontaz #88958 üzenetére
Ez nagyon kevésnek tűnik. Driver frissítés?
-
kriszpontaz
veterán
Srácok, akik próbálták a Battleborn-t, mennyi FPS-etek van?
Nálam van úgy, hogy beesik 12-re is, és max 45 van meg. Ha mindent LOW-ra veszek (ami ugye egy vicc, mert a Borderlands széria meg se kottyan a gépnek fullon) és kikapcsolom ini fájlból a physx-et (ez is gáz hogy turkálni kell benne és nincs rá opció a beállításokban) is, akkor sem javul a helyzet. Ennyire szarul optimalizált játékkal még nem találkoztam. Ez így szinte játszhatatlan, pedig egy UE3 játékról van szó.
i5 4670K, 8GB ram, HD7950. -
laceszgamer
addikt
Csak nekem ingadozik ma este a eltöltési sebesség Steamben?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Assimilator #88950 üzenetére
A DLH-t szinte soha nem nézem, nem is érdekel, de úgy felidegelt tegnap hogy ki is léptem a csoportból
.
Amiket osztogattak, azok meg nem érnek meg még ennyi vesződést sem. -
Assimilator
őstag
válasz
kriszpontaz #88949 üzenetére
Tiltsd le, nem kotelezo nezni.
Ingyen kuucs jo vot', occcso kuucs nem kell? -
kriszpontaz
veterán
Srácok, ez a DLH.net steam csoport egész nap nem unja a spamelést? Fél percenként jönnek a felugróablakok a "most vegyé óccsókúccsot" esemény felirattal...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Terminator17 #88945 üzenetére
Meglepő módon ott is a beállításokon belül lehet beállítani.
-
Terminator17
senior tag
válasz
FollowTheORI #88944 üzenetére
sikerült, köszke
originnél hogy van ?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Terminator17 #88943 üzenetére
Beállítások, letöltések és ott rögtön az első az lesz.
-
Terminator17
senior tag
válasz
FollowTheORI #88942 üzenetére
hogy kell ezt az elérési utat?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Terminator17 #88941 üzenetére
Ott van a többi is, ha jól csináltad és nem törölted le... majd első indításkor felismeri...
Vagy pedig ha másik meghajtón vannak, akkor add hozzá azt az elérési utat a steam könyvtárakhoz és máris felismeri ami ott van/volt.
-
Terminator17
senior tag
üdv ujra raktam a gépet a gamek megvannak, de mikor inditottam a sztimet csak 4 gamet ismert fel a többire azt irja telepiteni kell. Hogy tudom könyvtárba rakni a többit is h ne kelljen ujra leszedegetni oket?
-
csaba951
veterán
válasz
xenom0rph #88934 üzenetére
USB-s Wi-Fi stick a gépedbe? És akkor nem kell semmit átdugnod...
Vagy mindenképpen kell a nagyobb sebesség/stabil kapcsolat a gépedbe is, akkor veszel egy olcsó gigabites switchet és oda dugod be a PS4-et meg a gépet. -
edgR
őstag
válasz
gyurkikrisz #88936 üzenetére
Világos. Ezért ha folyton lecsúszik a nadrágja, akkor majd ahelyett, hogy kicserélné benne a gumit, inkább elkezd zabálni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
-
kemotox
addikt
válasz
Igazad van egyszerubb a tuneteket kezelni, mint a problemaforrast kikuszobolni...
-
xenom0rph
őstag
válasz
FollowTheORI #88929 üzenetére
túl egyszerű lett volna..
Pedig esküszöm próbáltam így is.
(#88928) wjbhbdux: Te egyébként azért vagy itt, hogy minden topicban kötekedj?
-
xenom0rph
őstag
hali,
mostanában gyakran előjön az a probléma, hogy ha nincs net a windows indulasákor (UTP kábel gyakran ki van húzva/ kicsúszik) akkor a steam lefagy a connecting to steam... blabla ablaknál és ha leállítom feladatkezelőből ,sehogy sem akar elindulni utána.Pedig a Steam Client Bootstrapper fut, a webhelper is. Eléggé zavaró. Megoldás?
-
Andras_
újonc
-
Andras_
újonc
Sziasztok,
A gamer.com-on vasaroltam egy jatékot. Kaptam egy levelet benne "Játék aktiválása" gombbal.
Ha rányomok akkor a steam ezt irja ki: "Ez a raktár jelenleg nem elérhető. Próbáld meg újra később."
Mi a teendő ilyenkor? Tudnátok segiteni? Köszönöm szépen. -
Samus
addikt
válasz
#42308056 #88918 üzenetére
Emlékeim szerint nincs benne ilyen rész, FPS nézet is alig-alig.
Az első rész bemutatja a játékmechanikát. Ez nagyjából nem változik. Ami problémás lehet, az talán a végén a lopakodós rész, ott azért nem árt, ha aránylag stabilan fut. Az talán a legfrusztrálóbb az egész játékban. -
törölt tag
Life is Strange-et játszotta valaki? Arra lennék kíváncsi, mennyire vannak benne akció részek, ahol fontos lenne, hogy tartson egy stabil FPS értéket a játék. Kipróbáltam az első epizódot, szerintem játszhatóan fut, de néha visszaesik 15-16 FPS-re is a képfrissítés néhány másodpercre, és akkor egy jelentősebb megakadás is van. Köszi előre is!
-
törölt tag
Akkor sorolom:
Budapest Bank, FHB:
- SMS-es belépés van csak
- Flash kell telepítve legyen az FHB-nál
- Budapest Banknál 10K volt éves szinten a két kártya, FHB-nál a bank nem engedi az Origin, és Google Play vásárlást
- Egyiknek sincs mobilapplikációja
- Egyiknél sincs semmilyen Token eszköz
- Budapest Banknál is 2 évig 0 Ft-os számlavezetési díjam volt, de utólag felemelték előbb 150 Ft-ra aztán 470 Ft-ra. Plusz 10K volt az MC-vel együtt az éves kártyadíj.
- Budapest Banknál a két számla között az átvezetés ha például péntek 16:00 után történt, akkor majd hétfőn került át az MC-s kártyára.CIB:
- Van Token eszköz több fajta is, én a mobiltelefonost választottam ( korábban ezt használtam a CIB-nél)
- ingyenes a számlavezetési díjam
- Korrekt mobilapplikáció van, mely egyszerre korszerű, és biztonságos
- Az éves kártyadíjam az Internet kártyával együtt sem fogja elérni a havi 4K-t.
- CIB-nél egyedül a NetFlix van letiltva, ami pont nem bír érintenide egyébként egyénileg lehet feloldást kérni rá
- A két számlám között a pénz mozgás - ahogyan korábban is volt - azonnal megtörténik
- Ajándékba kaptam Power Bankot is
- Steam, Origin, Google Play, meg szinte mindenhol elfogadott már a Visa is, tehát előrébb vagyok.Összességében olcsóbb, és jobb számomra mint a másik két Banknál volt itt nekem. Mondhatni komfortosabb és csak ritkán kell bemennem Debrecenbe emiatt, régen is így volt (mármint a bakfiókba kellett ritkán bemennem). Berettyóújfaluban nincs sem bankfiókjuk, sem ATM-jük, de a havi két ingyenes készpénzfelvétel (kp-t egyébként sem szeretek felvenni, ahol lehet kártyával fizetek, a számláimat pedig csoportos beszedési megbízás útján egyenlítem ki) ezt is megoldja
-
-
törölt tag
válasz
Vertigo18 #88895 üzenetére
Hát igen, erre várok még, aztán számlát zárok az FHB-nál, mert megelégeltem azt, hogy csak a Steamen tudtam úgy vásárolni, ahogyan megszoktam, és visszamentem ahhoz a bankhoz, amelyiknél 2005-2013 között is voltam
-
Hello!
Haveromnak új gépe lett és felmerült egy kérdés.
Neki sok játékmagazinos (gamestar) játéka van steam-en és nekem is van a saját fiókomban néhány, ami őt érdekli. Hogyan tudnánk megosztani a játékokat egymás közt? Csak az acc kölcsönadásával? Próbálgattam ezt a családi funkciót, de az még zavaros nekem, hogyan is működik? Mert azt láttam, hogy gépeket lehet felvenni amik megbízhatók, de nem tudom hogy így is a saját fiókomat kell neki kölcsönadni, vagy sem?Mert akkor így nem tudnánk egy időben akár két különféle játékkal játszani. Van arra mód, hogy megosszam vele vica versa a játékokat, és két különböző játékkal egy időben játszhassunk? Pl én gta-zok, ő south parkozik, csak pl a gta neki van meg, a south park nekem. Két külön fiókunk van, két külön városban, más gépeken. Hogy oldható ez meg?
Előre is köszi a segítséget.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
sixpak #88910 üzenetére
Jó ideig nagyon nem érdekelt, de múltkor elcsíptem róla egy streamet, és valóban ígéretes. Előtte azt hittem, hogy csak a Telltale semmitmondó visaul novel sikerét lovagolja meg (nekem nagyon nem jöttek be, mert klasszikus kalandjátékokkal sokat játszottam anno, és a marketing alapján nem visual novelre számítottam). Szóval pozitívan csalódtam.
(#88911) Źşë': Igaz, látom is. Anno még az alapot sem vettem meg, mert nem izgatott belőle semmi.
-
Źşë'
addikt
válasz
EmptyParadox #88909 üzenetére
humble bundliban volt alap szinten, sztem sokan nem foglalkoznak majd vele - ingyenreklámra jó
-
válasz
EmptyParadox #88909 üzenetére
Zseniális játék!
Alan Wake után a legjobb hangulatú játék, amivel valaha játszottam. -
EmptyParadox
senior tag
Life is Strange: Episode 1 ingyenes lesz holnaptól (21.), ha minden igaz.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #88907 üzenetére
Marketre a kérdésed értelmezhetetlen... de amugy globális a piac.
-
gyurkikrisz
őstag
A marketre is vonatkozik a régiózár, vagy csak a játékokra?
-
törölt tag
Üdv!
csinálnám ezt az SMS- es telefonszám hozzárendelést,és a kétlépcsős hitelesítést, de mindkét esetben 1-2 nap mulva jön meg az sms, amikor már nem lehet beírni. mit lehet ezzel csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest