Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Az kimaradt a listából,megvan az is tényleg,de valahogy nem éreztem rá arra a játékra. Pedig dicséri mindenki.
Más: Elvileg a steamen is létezik vmi profil megosztás ugye? Ez működik úgy hogy ami nekem van játék pl Dont Starve tudjon vele a lányom is játszani? Természetesen velem 1 időben mondjuk 1 üt?
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Killing Floor 2 nincs valahol szuperakciós áron?
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Megvettem telóra a Crashlands nevű remekművet. Érdekelne hogy a steames változatban van e multira lehetőség? -
válasz
K1nG HuNp #89120 üzenetére
Az én listám:
Amaranthine
SteamWorld Heist
Drunk Wizards
Supraball
30 IMPOSSIBLE LEVELS
UnderDread
Survival: Postapocalypse Now
Dance of Death
The Extinction
A Wolf in Autumn
Celia's Quest
TeraBlaster
Dark Void™ Zero
Ticket to Ride - Europe
Planet Stronghold - Deluxe DLCAz Amaranthine volt, amit utoljára kaptam, és nettó $.19 + $.43 + $.18-ért ment el belőle a három kártya.
-
genndy
addikt
válasz
#85154688 #89186 üzenetére
Jobban is jársz ha a Steamet is a D:-re teszed, mert akkor egyben lesz minden, könnyű költözni, illetve Win újrarakáskor sem kell külön újratelepítgetni a Steamet, megúszod a trade bant, stb., ha megvan a Win reinstall, akkor elindítod, szüttyög, rendberakja magát (leginkább a registry bejegyzéseit).
-
Samus
addikt
válasz
#85154688 #89186 üzenetére
Jó, de számolj azzal, hogy nem olyan sebességgel fog megnyílni, ahogy az SSD-n lévő programok (bár alapból is gyorsan működik, szóval nem akkora tragédia). Nyugodtan rakd, ahová szeretnéd. A játékokat később, telepítés után is könnyen lehet mozgatni, nem problémázik sokat vele a kliens (sőt, az egész Steam mappát, telepítésestől, mindenestől is lehet mozgatni különösebb probléma nélkül).
-
törölt tag
Sziasztok! Vásároltam egy STEAM-es dobozos játékot amit holnap kapok kézhez. A rendszerem a C meghajtón van ami egy 120GB-os SSD-n található. Most szeretném feltelepíteni a STEAM programot és profilt létrehozni. Az lenne a kérdésem, hogyha a C meghajtóra telepítem a STEAM-et akkor be tudom majd állítani hogy az adott játékot amit aktiváltam ne a C meghajtóra töltse le és telepítse? Ugyanis nem szeretném ha a C meghajtóról fogyna a hely a játék miatt. Vagy mi erre a megoldás? Mert azt olvastam az összefoglalóba, hogy ahova a STEAM telepítve van oda fognak a játékok is települni. Ez még mindig így van vagy azóta már meg lehet adni másik telepítési helyet is? Van egy HDD a gépemben ezen van egy D meghajtó és azt szeretném ha ide lenne telepítve a játék. Hogy csináljam a dolgot? Előre is nagyon köszi.
-
maross
nagyúr
válasz
laceszgamer #89180 üzenetére
g2a-rol szoktam, de csak 1-2 euros indieket + haverok mikor megkernek hogy vegyek nekik valamit, mert van shieldem. az ilyen marketplace alapu cuccok sajna ilyenek, boldog-boldogtalan arul minden szutykot, ami pedig nem marketplace alapu, ritkan ad jo arat.
-
-
K1nG HuNp
őstag
Valaki járta már meg a G2A és hasonló oldalak valamelyikével? Értem ezalatt:
Steam visszavonta a giftet/érvénytelenítette a kulcsot -
AtHoS
nagyúr
válasz
cyberkind #89170 üzenetére
A digitális játékterjesztés gondolom náluk "extra" játékterítés, amiben együttműködő partner a Cenega Hungary Kft.
Az utóbbi Kft üzemelteti a muve.hu és a nobox.hu oldalakat, ami nem igazán tűnik illegálisnak (legalábbis számomra
)
A kódkéréses megoldásnak is bizonyára megvan a értelme (pl. nem kell előre kifizetni a kapott X db játékot a Cenega részére, stb...)
-
cyberkind
félisten
válasz
Csapoati #89169 üzenetére
Mondjuk az, hogy lényegében bármelyik új játékot is nyomathatnák így totál új és teljes áron, én pár hónapja vettem a Mafia 2-t és ahhoz rendes kód volt, szerintem nagyon is felháborító ez így, vagy adják olcsóbban vagy adjanak Steam kódot, nem újság mellé vettem vagy kaptam a játékot ha tőlük mint hivatalos bolttól rendelek.
-
kemotox
addikt
Virágbolti bizony, méghozzá használt virágbolti!!
"A dobozban nem a játék aktiváló kódja, hanem NOBOX kulcs található, amely a nobox.hu oldalon váltható be."
"Hogyan tölthetem le a Noboxon aktivált játékom?
Az emailcímed és a nobox kulcsod megadásával egy olyan Steamkulcsot kapsz, amelyet a Steam rendszerén aktiválhatsz – a játékot magát is az ingyenes Steam használatával szerezheted be." -
zaki1
tag
Hali! A cd galaxisnál néztem steames játékokat és vannak olyanok (Dishonored Game of the Year Edition) amikben nincsen steam kulcs csak NOBOX kulcs, ezek használt játékok vagy virágboltiak ? megvegyem vagy inkább kerüljem a NOBOXos játékokat ? Másik kérsés ha megveszem a State of Decay: Year One Survival Edition játékot akkor tudok e az alapjátékkal játszani? a magyarítást csak az alapjátékkal kompatibilis .
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
tomsolo #89164 üzenetére
Grind igazából csak akkor szükséges, ha BBI lv3 cuccokat akarsz összevadászni. Lv2-vel már vígan végig lehet rongyolni BBI-n, de könnyű igazán sosem lesz (bár vocation függő is a dolog). Azért szokták kritizálni, amiért az egyes területeken nem véletlenszerűen történik az ellenfelek generálása, de ez csak Pre-game Gransys van így (és ekkor sem bántam, mert a combat szuper). Post-game Everfall és BBI nagyon-nagyon jó irányba viszi el az egészet, több a random faktor, ráadásul fingatós is tud lenni (igen rólad beszélek, post-Daimon..).
sequelt akarok...
-
Out
addikt
Capcom akciózás van vasárnapig [link]
-
PhilBrick
őstag
válasz
FuRiONight #89160 üzenetére
Elméletileg igen.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Remelem nem gond ha ebben a topicban kerdezem es kapok valaszt.
Ha most a napokban megveszem a Bioshock Triple pack-et (amiben mind három resz benne van) akkor ingyen megkapom a remaster verziót szeptember 13-án?
A jatek adatlapjain ezt írjak:
"And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values! "Elore is koszonom!
-
bepken
veterán
válasz
laceszgamer #89156 üzenetére
én igazából azt untam meg a virágboltozásban, hogy minden új patch egy újabb szenvedés, - vagy ha úgy vesszük - egy újabb veszélyforrás...anélkül meg sokszor használhatatlan a játék, legalábbis az utóbbi időkben.... (persze nem fogok álszentkedni, az én gépem se makulátlanul "tiszta"
)
-
eami
Topikgazda
válasz
laceszgamer #89156 üzenetére
igen, ezért is írtam hogy kár hogy feltörték. majd csak lesz jobb is ez a védelem.
-
eami
Topikgazda
válasz
micafighter #89154 üzenetére
mert simán megéri az árát és manapság már azt se lehet mondani, hogy nincs mivel játszani amikor százával lehet olcsón játékokat venni. csak a bundle kulcs maradékom (ami már megvolt korábban) több mint 600 játék.
-
ooloo
őstag
válasz
kriszpontaz #89151 üzenetére
Ismételten köszönöm !
-
kriszpontaz
veterán
Szívesen!
Lehet fixen dedikáltra állítani mint ahogy csináltad, így csak akkumulátoros üzemmódban vagy egy kicsit hátrányban. Be lehet konfigurálni új profilt is, csak ahhoz az alkalmazáshoz aminél neked szükséged van a külön GPU-ra, vagy gond van vele.Ha meg egyáltalán nem akarsz bohóckodni vele, asszem le lehet tiltani az Intel GPU-t BIOSból és csak az NV-t fogja látni a driver.
-
ooloo
őstag
válasz
kriszpontaz #89149 üzenetére
Eddig Automatikus üzemmódba volt állítva ... most fixen a GTX 950M dolgozik . A programokkal most semmi gond .
Köszönöm !
-
kriszpontaz
veterán
Az NV beállításaiban előre ki lehet választani hogy elsődlegesen melyik GPU-t használja a rendszer bizonyos játék indító .exe futtatások alkalmával. Így kiküszöbölhető az, ha az Nvidia Optimus szoftveres kapcsolóban nem található meg előre a beállított profil, és nem kapcsol át dedikált GPU-ra. Ez okozza a gondot egyes játékoknál. Ha nincs profil, hajlamos az integrált Intel grafikus lassítóval indulni.
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus23 #89145 üzenetére
lehet nem így van, de mintha azt olvastam volna, hogy az nem törés volt hanem a denuvo megkerülése (ráadásul ezt a megkerülést server oldalon fixálták és már nem működik) + steam kliensbe piszkálás. állítólag 1 millió user meg is kapta a fiók felfüggesztést.
-
ooloo
őstag
A steam es oldalon megközelítőleg 24000 ft a Digitális verzió . Rendesen röpködnek az ezresek .
Más .
Vannak játékok a steam fiókomban , amik furcsa dolgokat produkálnak .
Nevezetesen a Dead Island játékok ..... az indítás után csak hang van , de kép nincs . Vagy ha van , akkor egy egy pillanatra bevillan aztán megint semmi . Ezt produkálja bejelentkezett és bejelentkezés nélküli játékindításnál is 10 ből 8 alkalommal . Az ASUS laptop elég erős hozzá . Az Operációs rendszer Windows 10 64 bit
Ha már más is találkozott ezzel a jelenséggel , és tud rá orvosságot , az ossza meg velem a gyógymódot !
Köszönöm ,
További kellemes napot mindenkinek !
-
Anonymus23
veterán
Hátha most már, hogy kijött a tört játék, az lejjebb fogja vinni az árat.
Én is várom már, hogy emberi ára legyen (~4 e FT), és akkor megveszem.
De erre pl mit mondjak. A Mad Max 1 éve jött ki, és már 6 EUR, én anno kedvezményesen vettem meg megjelenéskor, 8e FT körül volt.
Van egy pár név amit várok, hogy emberi ára legyen (FC Primal, Just Cause 3), de ahogy látom most már 1 év minimum, persze játéka válogatja.
De van olyan amit megjelenéskor szoktam megvenni, szóval ami tudom, hogy kell azért hajlandó vagyok kifizetni az árat (AC széria, vagy pl Division). -
Samus
addikt
Hát, ahogy nézem, a dobozos 576ból 14 ezres, a kuponos játék 8-9k. A kuponnal nehéz melléfogni, ott Te magad kéred le a kulcsot, az eladó csak a kuponkódot adja. Személyes átvételnél a helyszínen aktiválhatod a kupont, úgy nincs rizikó.
Steam-en 33 euró volt akcióban, hihetetlen, milyen jól tartja az árát. Az új Doom a Quakecon akcióban 30 euró volt.
-
ooloo
őstag
válasz
Anonymus23 #89141 üzenetére
Ritkán veszek játékot ... Nem ismerem a trükköket , a buktatókat , amivel az interneten ( másodkézből ) vásárolt játékokkal kapcsolatban felmerülhetnek . Nyilván nem 20000 ft-os játékról van szó . Ha valamit mondjuk itt az aprón 12000 ft ért vehetsz meg , de a hivatalos oldalon 14.500 ft az ára . Ott talán elgondolkodik az ember , hogy a hivatalos helyen vásárlás még belefér , és nincsenek nyitva maradt kérdések .
Mondom ezt úgy , hogy évente 2-3 játékot veszek . Nem arról van szó , hogy az aprón vásárolva megtakarítok súlyos tízezreket ....
Kellemes napot !
-
Anonymus23
veterán
Azért annyira nem kell megijedni, főleg ha "pár ezresről" van szó, főleg az itteni eladók nem szoktak ilyet csinálni, hisz nem abban van az üzlet, hogy visszavonjanak egy giftet, hanem, hogy minél többet el tudjanak adni és minél többen visszajöjjenek esetleg vásárolni.
Én elég sok mindent vettem már itt, és adtam is, nekem eszembe nem jutna cigánykodni ezzel. Egyetlen játékom sem vonták még vissza így...
Mondjuk örülök neki, hogy neked pár ezres az "Nem sokkal lenne olcsóbb" kategóra, amikor a legtöbb játék pár ezresbe kerül amúgy
-
ooloo
őstag
Üdv ,
Játékot szeretnék venni ( Rise of the Tomb Raider ) , ami Steam alatt fut . Itt néztem ki az aprón . Van valami buktatója ( régiókód problémák és hasonló ) , ha onnan veszek játékot ?
A válaszokat előre is köszönöm !
Kellemes napot ...
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie #89134 üzenetére
szerintem tökmindegy, legyen a vezetékes amelyik távolabb van a routertől. Ezen kívül mindegy mivel az egyik már vezeték nélküli.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek!
Annyi a kérdésem (én még csak ismerkedek az eszközökkel), hogy a Steam Link van csak vezetékes hálózaton, a PC-t sajnos nem tudom arra kötni, és ez vajon a rosszabb megoldás (tehát jobb lenne, ha a PC lenne vezetékesen) vagy édesmindegy?És egyébként, nálatok hogy szuperál a(z in-home) streaming?
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie #89130 üzenetére
nekem is van mindkettő. egyelőre csak a controller van napi használatban, a linket későbbre vettem.
-
lafaty80
addikt
válasz
Nekem mondjuk van mindkettő, de a kihasználtsága nem túl fényes... na jó néha azért elvagyok velük
-
KubanitoS
veterán
válasz
Annak a három embernek - akinek van ilyesmi - minek?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok,
Steam hardveres (Link+Controller) topik van külön?
Vagy senki nem ad ilyen csacsiságokra? -
bepken
veterán
ahogy a bővítmény adatlapján a kommenteket olvasom, mindenki 24 órás büntit kapott. ez mondjuk nem nagyon tartana vissza engem sem, mivel napi egyszer megyek fel max erre az oldalra
de egyébként én is csak a recommended részt pörgetem végig ilyenkor, általában el is megy rá az összes pontom.
Entered: 358
Won: 0 -
KubanitoS
veterán
-
joe-ker
senior tag
válasz
K1nG HuNp #89120 üzenetére
Persze hogy van,csak kitartónak kell lenni.
Én ezeket zsebeltem már be:
The Deed
Supraball
Evil Pumpkin: The Lost Halloween
Table Top Racing: World Tour
Assassins vs Pirates
BloodRayne Betrayal
30 IMPOSSIBLE LEVELS
Mini's Magic World
Rolling Sun
Bloxitivity
Rocket League®
BRAINPIPE: A Plunge to Unhumanity
Tropico 4 Collector's Bundle
Job the Leprechaun
Vapour
Overture
TeraBlaster
Jet Racing Extreme
Monaco: What's Yours Is Mine
Cobi Treasure Deluxe
Dungeon Defenders Collection (Summer-Winter 2012)
Particula
Sonic Generations
The Last Door - Collector's Edition
Far Cry®
BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
Takedown: Red Sabre
Pressure
Crysis® Maximum Edition
The Binding of Isaac
Medal of Honor™
Crysis 2 - Maximum Edition
Just Cause
Eets
Thomas Was Alone -
-
K1nG HuNp
őstag
Steamgiftsen van egyáltalán esely nyerni valamit? Mar vagy egy hete folyamatosan nyomom de semmi..
-
bepken
veterán
válasz
Assimilator #89118 üzenetére
fiók tulajdonosként neki van elsőbbsége. amint bármivel elkezd játszani, a vendég felhasználó kap egy értesítést egy csinos visszaszámlálóval- semmi. újra elolvastam és értelmeztem a mondatodat -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt #89116 üzenetére
Helyesbítek: a kérdés az, hogy ha más akar játszani valamelyik játékommal, akkor nálam be kell kapcsolni a család nézetet? Csak mert akkor a könyvtáron kívül sehova nem enged mozogni és ráadásul a barátlista is inaktív lesz, szóval nem tudok haverokkal játszani addig...
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
ha a Family Sharing be van kapcsolva, akkor inaktív lesz alul a barátlista. Ez azt jelenti, hogy míg ilyen állapotban vagyok nem lehet barátokkal multizni?
-
VGYke
addikt
válasz
[Prolixus] #89113 üzenetére
Köszönöm, de ezt én is olvastam, csak nem értem, nem ismerem a Tropico 5 játékokat. Leegyszerűsítve kérdésem: melyiket vegyem ugyanazon áron?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tudja valaki mi a különbség akcióban a Steam Tropico 5 Tropico 5 (5,74€) és Tropico 5 - Steam Special Edition (5,74€) variánsok között
-
chungee
addikt
Estét!
Steamfelhő átka.
Sonic all stars racing nevű játék felhőbe ment. No de a gyerek előlről szeretné kezdeni a játékot, akkor hogyan teheti
-
válasz
FollowTheORI #89108 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
Amit leírtál eddig nem dobta ki a kereső, pedig próbáltam.
Akinek lehetősége van rá, talán kiegészíthetné vele az 1. hsz-t.
Még egyszer köszönöm. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
HummeRC #89107 üzenetére
Azt kell választanod hogy a régi nem érhető el... és utána azzal a restore kóddal "aktiváld" be az új telefonon.
Most csak annyit csináltál hogy beléptél a steam fiókodra az új telefonon.
"Átvihetem a hitelesítőmet az új telefonomra?
Igen, átviheted.
Ahhoz, hogy átvihesd hitelesítődet egy új telefonra, két dolog egyikére lesz szükséged: hozzáférésre a fiókodhoz társított telefonszámhoz (hogy küldhessünk egy szöveges üzenetet azonosságod megerősítésére), vagy arra a helyreállítási kódra, melyet hitelesítőd beállításakor írtál le.
Az új telefonodon lévő Steam Mobil alkalmazásból próbálj meg belépni a fiókodba. Amikor az alkalmazás kéri a hitelesítő kódod, válaszd a „Már nincs hozzáférésem a mobilhitelesítő-kódjaimhoz” lehetőséget. Kövesd az alkalmazás által biztosított lépéseket és a következők egyikét teheted: átviheted hitelesítődet az új eszközre, vagy eltávolíthatod azt az előző eszközről."
-
Sziasztok.
Új telefonom van, de még a régi telefon is nálam van. A mobilhitelesítőt még nem töröltem le a régiről.Új telefonra feltettem, beadtam az adataimat, kérte hogy adjam be a kódot, amit épp a mobilhitelesítőben látok, mivel a fiókomon mobilhitelesítő van. Kinéztem a régi telefonból a várt aktuális kódot, be is engedett az új, de mikor az új telefon steam guard részre megyek, ott nem ez a telefon a mobil hitelesítő eszköz, hanem a régi.
Az eredeti régi telefonra történt telepítéskori kódot elmentettem, de nem kéri sehol.Mit rontok el, hogy költöztessem át az új telefonra a hitelesítést?
Ja, androidos a történet.
Köszönöm. -
joe-ker
senior tag
válasz
laceszgamer #89104 üzenetére
Vártam de sajnos nem.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
laceszgamer #89098 üzenetére
Nekem mondjuk kívánságlistás, csak épp a gépem nem bírja, de majd decemberben gépfrissítéssel, meg leárazással
-
Samus
addikt
válasz
laceszgamer #89098 üzenetére
Én nem is tudtam, hogy létezik
Viszont bejövős, kár, hogy a gépigény szerint a minimumot karcolja a masinám.
Majd ha kap egy jó kis leárazást télen, ami nem valószínű...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest