Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
ProEvoFan #2097 üzenetére
Lehet igazad van, én úgy hallottam, elvész. Bár még az is lehet a Valve saját játékaira ez nem igaz. De az simán előfordulhat, hogy más kiadó ebbe nem megy bele.
De most már értem mire gondolsz. A magadnak vásárolt több ugyan olyan játékod el tudod ajándékozni, de a giftnél ez kérdéses. Szerintem ha a sajátodat el tudod, akkor úgy lenne kerek az egész, ha a giftet is tovább tudnád adni.
AtHoS: Szerintem a COH alap és Opposing kiegészítővel bőven elleszel. Nagyon jó játékok főleg multiban. A utolsó kieg úgy tudom az tartalmazza a legkevesebb újdonságot és az ára az előzőeknek többszöröse. Szerintem lesz belőle még akció és akkor majd kiegészíted teljesen. Legalábbis ez az én véleményem.
-
AtHoS
nagyúr
A Company of Heroes: Tales of Valor játékkal van valakinek közelebbi kapcsolata?
iPon-on találtam egy megjelenéskori leírást róla, amiben eléggé lehúzták, viszont emlegették, hogy későbbi patch-ekkel tartalmi kiegészítés is érkezhet hozzájuk.
Sajnos ezekről már ennyit sem lehet olvasni. Az alapjátékot és a kiegészítőjét úgy néz ki megveszem, de ezen az önálló kiegészítésen erősen gondolkodóban vagyok és jelenleg "inkább kihagyom" állásponton állok.
ProEvoFan
Szerintem vedd meg Te és ajándékozd így tovább. A számodra történő ajándékozós rész így körülményesebb, de legalább biztos lehetsz benne, hogy nem vész el semmi
-
ProEvoFan
nagyúr
nekem lenne a játék ( gold Editon alap+kieg) de nekem már megvan az alapjáték, viszont így egyben olcsóbb mintha csak a kieget kapnám meg
a kérdés továbbra is az, hogy az ajándék az alap+kiegből áll, tehát lesz 2db alap játékom, és azt el lehet ajándékozni vagy sem...
mert ha magamnak venném a Gold Editont, akkor el lehetne ajándékozni, ezt a vásárlás utolsó fázisa előtt ki is írja a steamwednesday: ez nem teljesen igaz, mert nekem megvolt a HL2+EP1-2 és amikor megvettem az Orange Boxot akciósan (2K volt, csak a TF2 miatt kellett) akkor az Orange Box többi játéka (HL2+EP1+EP2) azt el tudtam ajándékozni
-
cskamacska
addikt
válasz
TazLeacher #2086 üzenetére
Boldog UÉK!
Ugyan reményhal meg minden, de szerintem csak a többi SW cuccra érvényes -50%-ot kapta meg az is, de Lucas-ék a pénztárcájukhoz kaptak, és kapásból letiltatták.
Annyira nem is baj, ekkora istenkáromlást tartsanak is meg maguknak. -
Gabás
addikt
valaki nem tudna kisegíteni? Steam Support nem válaszol...
Cirka 2400-2500 forintos ajándék kéne, hétfő délelőtt indítanám a kölcsön visszafizetését -
bAtt001
addikt
na nekem ennyi volt a vásárlás az akcióáradatban, igaz nem vettem sok mindent de így is elkaptam a régi kedvenceimet. FlatOut 1-2 és beyond good end evil-t vettem meg, azért még megnézem mik lesznek ma este de nem hiszem hogy lesz valami értelmes.
-
TazLeacher
nagyúr
Én sem fizetek ilyenekért, de most megvettem 3€ körüli plusz volt, ennyit még elbírt a pénztárcám.
Az elején említettem , hogy egy pár órára le volt árazva a Star Wars: The Force Unleashed 2. (Amior indúlt az akció, az azt követő 1-2 órában -50%-al lehetett vásárolni.) Akkor sokan azt mondták, hogy elcseszte a STEAM és napi akció lesz majd. Nem lett. Ebből ami nekem így elsőre lejön az az, hogy ma este lesz...tehát a remény hal meg utoljára. (Aztán még az is lehet, hogy angyon elcseszték, és nem is lesz akcióban, vagy van, csak nem a mi régiónkban...mind1, este meglátjuk).
-
Max_218
tag
Sziasztok! Szeretnék egy nagyon nagy kéréssel fordulni hozzátok.
Tudna valaki segíteni egy játék megvásárlásában?Half-Life 1 Anthology 1.89euró , holnap délután fél3 körül már tudnám is útalni a pénzt
remélem lesz valaki olyan rendes ,hogy segít , márcsak ezek hiányoznak a Half.Life kollekciómból.
-
Niczo
senior tag
válasz
Amantius #2081 üzenetére
A DLC-k közül alapvetően csak a Jimmys Vendetta-nak és a Joe's Adventures-nek van értelme, a többi csak egy-egy plusz autó és ruha (ilyen DLC-kért a többi játéknál se szoktam pénzt adni, persze ennek megfelelően ezek a legolcsóbbak). Ennek ellenére kivételesen most az összes DLC-vel együtt vettem meg a játékot, túlságosan szeretem a Mafiát
-
Amantius
senior tag
Asszem ennyiért megveszem én is a játékot (Mafia2), de most először az akciók során nem tudom határozottan eldönteni, megér-e nekem ennyit az egész, vagy csak az alapot vegyem meg. Viszont van egy olyan érzésem, hogy az alap meg sok, ha azt veszem, hogy a dlc-k nélkül keveset ad (érdemes az összes dlc-t megvenni?). Lehet, 18:50-kor fogom eldönteni pénzfeldobással.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintetek, ha kapok ajándékba egy Gold Editon pakkot (alap+kieg) és nekem ebből megvan az alap játék, akkor azt ha van rá lehetőség (tehát engedi a steam ajándékozni, megnéztem a listát, engedi) elajándékozhatom
Kérdés lányege, ajándékba kapott játék pakkból az egyik játékot tovább lehet ajándékozni? -
Wolverine
félisten
Eh. A FM2011-re vártam (eddig 25%-os volt az akció), erre most engedtek az árából még 4 eurót... U Még mindig olcsóbb boltban.
-
bpx
őstag
torchlighton végig 75% van, most is 4 €, mint amennyiért a múlt héten volt napi akcióban
holnap szerintem már ismétlés lesz
-
cskamacska
addikt
válasz
#65675776 #2034 üzenetére
Hogy mennyire éri fel az elődök bokáját, azt nem tisztem eldönteni, de hogy nem ér meg 5 eurót, azt határozottan cáfolom.
Kane pedig a legjópofább főellenség, akit eddig játékban láttam, és azért maradt végig benne, mert a közvélemény kutatásokon is az derült ki, hogy a népek szerint legalább úgy hozzátartozik a CnC játékokhoz, mint a mammut tank. -
cskamacska
addikt
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Holnap még lesz bármiféle akció?
-
kovsol
titán
meglepődve tapasztaltam, hogy a HL1 is tud már wide felbontásokat
szóval ha valakit az alacsony felbontás riasztott el akkor megnyugodhat
-
Archer
őstag
válasz
#65675776 #2052 üzenetére
Ok, elismerem a megvalósítás olyan lett amilyen, a gyalogosok pl. nagyobbak voltak mint tankok, a tengeralattjáró kimehetett a strandra fél centire a part mellé meg hasonlók de nekem akkor is tetszett, rengeteget játszottam vele és máig nagy kedvencem (hozzáteszem, játszottam a TS-al meg a RA1-el is, azok is tetszettek). Jó ötlet volt pl. a kém, mit lehetett azzal szívatni az ellenséget vagy, hogy minden nemzetnek volt egy speciális egysége. 2-3 IFV+sniper kombó után ellenséges gyalogos nem maradt talpon
A Yuri's Revenge meg még rátett egy lapáttal bár Yurinak nem voltak szerintem igazán használható egységei, ezek az ilyen-olyan elmefoglalós egysége nem jöttek be, mondjuk a Boomer az ütős volt. Hát ízlések és pofonok. Viszont utána már tényleg hanyatlásnak indult a sorozat. A Generals még jó volt mint RTS, bár sok köze nem volt a sorozathoz de utána már szerintem nem tudtak igazán maradandót alkotni. A C&C4 meg egy vicc.
-
danih
veterán
Zeno Clash vélemény valakinek?
-
kovsol
titán
Company of Heroes: Tales of Valor -75% ellenére is sok nekem
sajnos az alap ára nagyon magasan van még mindig a többihez képest
HL1 packra lehet benevezek, bár még a kettőt se toltam végig, pedig ezer éve megvan az orange box miatt, lehet akkor úgy kellene nekiállnom, hogy az 1el kezdemegy civ4 packra viszont már 99%, hogy benevezek, bár megvárom még a holnapi napot vele
-
JSaN
addikt
válasz
ProEvoFan #2056 üzenetére
En ugye nem birtam varni es megvettem a goldot 15 euroert, szerintem ez is olcso.
Es ahogy nezem nem jartam porul, hogym ajd lesz napiban.Amugy holnap mar csak a heti top legjobban fogyo cimei lesznek az tuti. Mivel az ilyen hl packokat is mindig az utolso napra hagyjak.
-
AtHoS
nagyúr
Az Orange Box-ot mennyire sűrűn "szeretik" leárazgatni?
HL2 és a kiegjei illetve a Portal+TF2 érdekelne. Az OB-t pont nekem találták ki, de sajna most az Orange Box nem jött be, így annak az akciójára várnom kell.
Sajna addig nézelődtem az új akcióban lévő játékokat, míg kifutottam a TF2 akcióból, pedig az akciós TF2+a mostani 85%-os HL pakk + hozzá a Portal éppen csak lett volna drágább, mint most az OB és annyit megért volna a HL1 és kiegjei.
-
szacsee
nagyúr
Na én befejeztem a vásárolgatást, esetleg ha holnap lesz Borderlands DLC akkor még a Knoxx azt jóreggelt.
(Valvetól aki nézi a topikot remélem ezt megjegyezte)
Részemről ami a kívánságlistán voltak:
S.T.A.L.K.E.R. részei (CS-t lehet boltban veszem majd magyar felirattal)
HL1 Source és az utánpótlásai: Blue Shift és Opposing Force, de mivel előtöltötte a HL1-et így ne éktelenkedjen ott sárgán megvettem azt is kemény pénzért.
Crysis-t boltban akartam venni, de végül Steames lett és ahogy fentebb írták spóroltam én is 700 Ft-ot és egy gagyi műanyag tokot.Amik becsúsztak és nem lehetett nemet mondani azokból is akad jópár, viszont ennyi pénzből ezt semmikép nem lehetett volna megoldani, ha nincs most leárazás.
Gyakorlatilag ~ 2-3 mai játék árából bő 10-et vettem és akad köztük elég új is.Akinek még nem jött a kívánt cumó, annak kívánom, hogy holnap befigyeljen és további jó shoppingolást és játékot!
-
ProEvoFan
nagyúr
Warhammer 40,000: Dawn of War II Gold Editon nincs akcióban
vagy legalább a Warhammer 40,000: Dawn of War II Chaos Rising
no mindegy, holnap remélem nem a legjobban fogyó játékok lesznek megint akcióban, bár ez a valószínű -
Allien
veterán
A Mafia II az ÖSSZES DLC-vel együtt le van árazva. Igaz, hogy maga az alap gamma 9,99 Euró, de a 6 DLC mellé 6,94 Euro.
-
JSaN
addikt
Ja nem figyeltem, akkor 1 is eleg. Na hl anthology meg szerezve, KOnfliktnak hala. XD
Mar csak tiszteletbol is megeri enyiert. -
Rent
senior tag
akkor lehet steam restart kell neki, én is or-t látok nem and-ot.
jah restart után már 85%-al írja nekem is.
-
törölt tag
Ha nem műanyagjárműveket kellett volna tologatni a homokozóban (ez nem Army Men RTS), akkor mondhatnám azt, hogy humoros. De így... Minimum komolytalan, de a történet tálalása miatt inkább idétlen.
Nem azt mondom, voltak benne érdemi dolgok, és jó járművek, egységek. (A Mirage Tank kombinálva Sniper-ekkel eléggé nemgyenge volt...) De összességében nem lehetett komolyan venni (a vizilények egyszerűen baromságok voltak, a rombolón akkora konvertiplán volt, mint maga a hajó..., . Tudom játék, talán nem is a komolyság az elsődleges. De nekem valahogy nem adta azt a kikapcsolódást és felszabadult szórakozást, mint a (ahogy Te is mondtad) komorabb TS.
(Mondjuk voltak benne "érdekes" paradoxonok: német páncélvadász Merkava alvázon...)
-
Rent
senior tag
azt írja half lifeokra, hogyha megvan left4dead 1 vagy a 2, akkor 85% a kedvezmény, nekem megvan a left 4 dead2, mégis 75%-al szeretné elszámolni, pedig gondoltam lehet megveszem a hl2 2 kieg. jét, mert maga a hl2 is megvan.
de így nem fogom
-
Rent
senior tag
hát hl1, de minek hozzá neked hl1? megveheted külön is elvileg.
-
nepszter1
addikt
1.6hoz melyik hl-t kell megvennem?
és melyiket vegyem meg?4euro egy kicsit sok .. inkább kihagyom .
-
Rent
senior tag
hat ez a mai nap egy nagy kalap x.
-
Archer
őstag
válasz
#65675776 #2034 üzenetére
Azért szerintem a RA2 nem idétlen, inkább csak humorosabbra vették a figurát, nincs benne öncélú bohóckodás mint a RA3-ban (hozzáteszem a RA3-al nem játszottam csak elég sok videót néztem róla és onnan ez a vélemény). Tény, hogy a készítők előző játéka a TS sokkal komorabb hangulatú, komolyabb hangvételű.
-
JSaN
addikt
Es nem bantam meg a SAWN of WAR2 goldot, gondoltam hogy nem lesz. igy is olcson adjak.
-
Rent
senior tag
pillanatra láttam az újat, lesz benne hl1-2 egyben packban, többit nem láttam
-
Allien
veterán
Most jon az utcso akcijo?
-
törölt tag
válasz
cskamacska #2011 üzenetére
Akármennyi modot raksz fel a C&C3-hoz, egyiktől sem lesz benne AI (a demoban még volt, a véglegesből kimaradt). Játékélményre a töredékét sem adja, mint a korábbiak.
Az, hogy Kane megint benne van nem a hangulatot jelzi, hanem a korlátoltságot.
Az RA3 nem jópofa, hanem ahogy már az RA2 is, idétlen. Jobb szót nem tudok rá.
-
Zolás
addikt
Meg tudjátok nyitni a Steam weboldalát? Nálam nem megy. Még kliensből se érem el.
-
mcwolf79
veterán
Nagyon vaciláltam,hogy mi legyen : Red Alert 3 vagy C&C:Tiberium Wars ?Az utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg.Valahogy jobban bejön az a környezet.
-
cskamacska
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TazLeacher #2022 üzenetére
De van/volt külön akciózva.
Mindegyikre -50%.Most annyi a különbség, hogy egy pakk annyi, mint pl a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast nem napi akcióban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Külön nem volt akciózva.
-
Doki16
addikt
válasz
Én úgy emlékszem, hogy 50% volt előtte is , de miért nem veszd meg a packot csak 26 centel több az egész, mint egy magában a játék.
-
TazLeacher
nagyúr
Kéne egy kis segítség. A Jedi játékok egyébként is 50%-ban voltak, vagy csak most a pack-al együtt.
Mert nekem csak az Outcast kellene, de megvárnám a mai akciót, hogy jól átgondoljam, mennyi pénzem maradt, és annyira kell-e nekem...
-
BalaNce87
addikt
Amúgy szerintem a 2 se lett iszonyat, kicsit túlreagálták egyesek, sajnos ilyen egy játék ha adott a szabadság fogalma, igaz én sem játszottam végig de nagyon rossztól elég messze van, tele volt jó ötletekkel a grafika meg csak rádobott.
Az meg hogy jobb nem magyarázza hogy egy árba kell lennie akciósan mind2-nek, az időnek számítania kéne. -
bAtt001
addikt
jó a tf2 jóárasított változat vegyétek vigyétek, de ezzel a képpel reklámozni bűn már csak a hülye új cuccokat akarják eladni és nem magát a játékot
-
efge
aktív tag
sziasztok!
nemrég regisztráltam steamre, van pár kérdésem:
az elmúlt 4 órában csak másfél megát töltött le. a downloads képernyőn hullámokban jön az anyag, sokszor leáll teljesen. ez ellen tudok valamit tenni? tegnap este még töltött folyamatosan...ha kész lesz a letöltés, akkor át tudom másolni a letöltött játékot egy másik gépre? vagy mindenképpen ott is le kell töltenem? mert ez a letöltés egy kinszenvedés...
-
nepszter1
addikt
válasz
WildBoarTeam #2015 üzenetére
Szerintem nem
Mivel már elfogadtad az a tiéd szóval nem lehet
-
WildBoarTeam
senior tag
Lenne egy egyszerű kérdésem:
Ha steamen kaptam egy giftet és már elfogadtam, akkor vissza lehet azt juttatni az ajándékozónak? -
kovsol
titán
válasz
cskamacska #2013 üzenetére
én nem írtam hogy nem érhet fel hozzájuk senki, de akkor is sokkal szegényesebb egység és fejlesztési lehetőség van a CC játékokban... azt leszámítva, hogy lehet hívni ilyen szuper csapásokat, meg ilyesmiket, AoE játékokban is sokkal több fejlesztés van és egység
amúgy meg te kevered a szezont a fazonnal, mert sc2 ben és wc3 ban igen sok taktikai lehetőség van és nem csak zergling rush van ... és az egyjátékos mód nem a gyártok 10 tankot és megölök mindent, főleg brutal fokozaton nem -
cskamacska
addikt
Mint a többi Steam-es játéknál is, itt is csak a Steam-en vásárolt cuccok működnek együtt(leszámítva DLC-ket, pl Battlefield BC2 Vietnam kiegje valójában DLC módon működik).
Szerintem próbáld ki(egyébként van belőle demó is), nem rossz stratégia, online játékhoz egyébként is elég az alapjáték.
A nincs szükség benne taktikázásra(rotflol mert a Warcraft/Starcraft párosban van? Zerg rusht a Westwood találta fel?), és nincs benne fejlesztési lehetőség(megint csak
) kijelentéseknek nincs több valóságalapjuk, mint a többi "CnC" sőt "Dune 2 klón" stratégiánál.
A Blizzardot divat az egekig magasztalni, nem is csinálnak rossz játékokat, de ez a "nem érhet fel senki hozzájuk" hozzáállás egy ordas nagy @#& már megbocsássatok. -
cskamacska
addikt
Tiberium Wars-t mindenképp.
Bár a fanok*(lulz), szentségtörésként tekintenek mindenre ami nem Tiberium Dawn/Sun és Red Alert/2, azért ez _erős_ túlzás, a CnC 3 magában is egy jó stratégia, ami továbbviszi a hagyományokat, de mint hogy van benne KANE, így hangulatban ugyan olyan verhetetlen.
Nem mellesleg elég sok MOD van hozzá, többek között egy olyan, ami több egységet visszahoz a Tiberian Sun-ból, és egyes fan*-ok így tekintik teljesnek, igazi folytatásnak a Tiberium Wars-t.
A Kane's Wrath már nem egy túl nagy előrelépés, de egy szolid küldetéslemez, ami továbbviszi a sztorit, és új egységeket ad, állítólag kicsit bugos, de szerintem tűrhető, és illik a sorozatba, ajánlom.A Red Alert 3 körítésében egész jópofa, de cserébe a játékmenet gyengébb, az elborult egységek és felhasználási módjuk jobban eltér az előd CnC játékoktól, mint a Tiberium Wars legrosszabb pillanataiban. Az Uprising megint egy jó-közepes single küldetéslemez a RA3-hoz, ha az alap bejön, akkor kár kihagyni.
Úgy általában érdemes őket kiegészítővel venni, nem hoznak világmegváltást, de folytatásai az alapjátéknak, hosszabbá és tartalmasabbá téve azt.
Tiberian Twilight-tól viszont óva intenék mindenkit(hátha nem hallottátok még százszor
), na az tényleg szakít mindennel ami jellemezte a CnC klón stratégiákat, egy teljesen más játék. De nem is ez a legnagyobb baja, hanem hogy maga a játék rossz.
Egy alapvetően multi játékmódot kényszerítettek a single kampányba is, a történet gyenge és zavaros, az egyjátékos módhoz is kell, hogy az ember több tíz órát multizzon, mert csak akkor válnak elérhetővé a jobb egységek single playerben is(!!!), emiatt a szint szerinti lépegetés miatt viszont multiban jelentős előnye van annak aki már régebb óta játszik, a noob-okat rendszerint jól elp@csázzák, bármennyire is profik egyébként.
Egyébként pedig folyamatos online kapcsolat kell hozzá(megirigyelték Ubisoft-tól), és ha csak pillanatra is elveszti a kapcsolatot a szerverrel a játék single játékmódban, lehet is újratölteni egy mentésből, mert nem enged továbbhaladni..
Én speciel nagyon örülök, hogy végre rátehettem a mancsom a CnC3 csomagra, erre vártam egy ideje.
Még annak az árán is hogy kicsit megfeszítettem a hó végi költségvetést is, mert nem készültem különösebben erre a karácsonyi játékomlásra.
Pedig Tiberium Wars+Kane's Wrath+Crysis Maximum Edition+Dragon Age Ultimate+Indie Fright Pack+GRAW2 egy tízesért annyira nem rossz biznic.
-
Archer
őstag
Már régen játszottam vele de úgy emlékszem, hogy nem igazán követelte meg a játék, hogy nagyon taktikázzunk. Gyártani kellett ezerrel meg támadni aztán előbb-utóbb elfogyott az ellenség. Persze ez csak az én véleményem, azért elég jó kritikákat kapott anno, neked ettől még tetszhet.
-
Archer
őstag
Szerintem a C&C3 single része elég gyengus, gyakorlatilag annyi, hogy gyártani kell egy csomó egységet aztán azzal lerusholni a pályát, addig meg kitartani valahogy. 10-15 fejlesztett Mammoth tankot meg nem állít meg semmi és az a baj, hogy a másik két oldalon nem igazán van ezeknek megfelelő erősségű egység.
Remélem ma még tudnak alakítani valamit mert eddig nem sok minden jött be az akciókból és nem azért mert már megvannak. A 7 utáni dolog igaz, én is vettem már úgy játékot még az előző napi akcióból csak sietni kell.
-
BalaNce87
addikt
válasz
nepszter1 #2006 üzenetére
Azért mert legtöbb esetbe olyat áraztak le ami már a felhasználók 80-90%-ának megvan, portal, tf2, cs:s, dod:s stb, egy két kivétel nyilván becsúszik persze.
Szerintem se nagy durranás ez a steam akciózás, batman tavaly is 2000 volt idén lehetett volna olcsóbb mind1ik valamivel. Olyan meg már volt hogy ugyanazokat rakták be akcióra, de jobb lett volna ha azt a végére rakják ahogy tavaly és nem az elejére.
Tényleg olyat akcióznak elsősorban amit senki nem vesz vagy nagyon kevesen vagy a többségnek megvan, ami meg akciózva is drága azt is elég kevesen veszik, pl néztem far cry 2 egy árba van az 1-el meg ilyenek, meg hitman pack is túlárazott, 3-4 eurorért érdekesebb lenne. Egy 1 éves játékot megkapok olcsóbban, mint a 10 éveset... érdekes. -
nepszter1
addikt
Remélem ma a steam odapörköl végre az ackiónak mert eddig elégé gyér volt. Legtöbb esetbe meg volt a játék . szvsz.
-
kovsol
titán
én RA3 -t anno azért vettem meg, mert lehet coopban is tolni a kampányt, amúgy ha ez nem lenne bent kb nulla értéke lenne számomra, c&c3 single részéről több barátom is jókat mondott pedig, én azért szemezek vele
bár Starcraft2 és Warctaft3 után nekem mindegyik viccnek tűnik kicsit, mert olyan alap dolgok nincsenek bent, mint hogy armor és sebzés fejlesztések, egyéb extra tulajdonságok fejlesztése az egységekhez
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!