Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Kb 1 héttel igen.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, ez a családi megosztás pontosan hogy működik? Az is megoldható vele, hogy a jelszavam kiadása nélkül a tesóm 120 km-re a saját gépén elérje a játékaimat? : )
-
Mysterious kártyák mikor szoktak megjelenni ? Sale előtt 1 héttel kb ?
-
Imilenni
addikt
válasz
oberschurke
üzenetére
Nem a játék drága, mi keresünk keveset

-
bepken
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Szevasztok!
Kérdés:
Egy haverom most telepítette újra a win-t, de a másik meghajtón lévő játékokat nem. Hogyan is kell megadni a Steam-nek, hogy rátaláljon a telepített játékokra?(pedig már csináltam így saját magamnál is, de most nem igaz régebben, de most nem ugrik be
) -
chungee
addikt
Estét!
Hol találom pc-n steam-ben azt a funkciót hogy: minden eszközről kijelentkezés
-
maross
nagyúr
válasz
oberschurke
üzenetére
nem kell kiadni alapkiadast, csak ultimatet, jatek vegebol levagott year1 season pass-szel, és ajandek lopancellal 110 euroert, es meg van oldva

-
Dilikutya
félisten
válasz
oberschurke
üzenetére
Némelyik nagy cím, mire elkészül, minden lópáncél DLC kijön hozzá, meg is haladja a 100€-t.
-
oberschurke
csendes tag
Multkor olvastam, azt hiszem a sony egyik sarga embere nyilatkozta, hogy az emberiseg mar megerett a 100euros jatekokra. Vazze. Nezem a kivansaglistam, Forspoken t mar elo lehet rendelni. 80 ercsi.
..ar egy vilag ez (N) -
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ahha! Ez volt a hiányzó láncszem. Köszi!

-
-
Dilikutya
félisten
Steam-en nem működik már az, hogy elindítom a letöltést, leállítom, majd bemásolom a meglévő játékmappát? Újratelepítés, meg némi meghajtórendezés után van pár játék, amit 0-ról akarna letölteni újra a kliens.
-
oberschurke
csendes tag
Oke, köfi. 🍻
-
l.skywalker
titán
válasz
oberschurke
üzenetére
Szürke oldal, nem hivatalos viszonteladó. A kulcsok eredete nem biztosított, tehát lehet lopott, valami bundle-ból kiszedett, bankkártya csalós fehérre mosásos kulcs. Volt már olyan, hogy visszavontak ilyen helyen vásárolt kulcsot, de azért a szürkék között is van ami megbízható
-
AnonymusX
őstag
válasz
oberschurke
üzenetére
Mit kell nézni? Hogy a Steamen kívüli oldal olcsóbb? Ezt a hivatalos boltok 99%-a elmondhatja magáról.
MMOGA-ról még nem hallottam, lehet szürke cd kulcs bolt (azaz nem hivatalos viszonteladó), akkor meg érthető mitől olcsóbb.
-
oberschurke
csendes tag
Szasztok. Na valaki adjon legyszi magyarazatot erre az oldalra. Miert eri ez meg nekik?
https://www.mmoga.de/
Hozzateszem, hogy vettem itt steam es kulcsot es mukodik 🙈
Na itt pl a Back4Blood 34,99 a standard. -
csaba951
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Helyedben nem sietnék azzal a vásárlással! Pár napja -30%-os (27,99 €) akcióban volt a Steam-en. Kb. 3 hét múlva (kb. december 22 19:00) nagyon jó eséllyel lesz ismét ugyanilyen akcióban.
Ha nagyon türelmetlen vagy, akkor most (hivatalos boltból) itt tudod megvenni a legolcsóbban, kb. 32 €-ért.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A játék adatlapján le van írva mi van az Ultimate verzióban:
Buy Back 4 Blood: Ultimate Edition and get:
Base Game
Annual Pass: Three upcoming downloadable content drops with New Story, Playable Characters, Special Mutated Ridden, and more
4 Character Battle Hardened Skin Pack
Additional digital in-game items: Rare Banner, Emblem, Spray, TitleHa jól értelmezem, akkor itt az Annual Pass a lényeg, ezt utólag is meg tudod venni, a többi meg skin, meg digitális hülyeségek. Elvileg annak is működnie kellene, hogy egy sima upgréd kapcsán a kimaradt dolgokat veszed meg, de lehet ilyet nem állítottak be a rendszerben.
A helyedben megvenném az Annual Passt és a többit elengedném.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Srácok, gyors kérdés, adott egy játék amit kóddal vettem meg a steamon.
Történetesen a back 4 blood játék standard verzió.
Majd gondoltam megvennem az Ultimate verziót.
Viszont nem engedi upgradelni a játékot, gondolom a kód vásárlás az oka.
Szerintetek meg tudom venni valahogy steamon?
Ha kosárba rakom az Ultimate verziót azt írja hogy full áron vegyem meg de nem lesz plusz verzió belőle, ami nem lenne baj, de nem akarom duplán kifizetni a játék.
Szóval meg tudom venni valahogy az Ultimate verziót vagy vegyem meg az elérhető dlc és az olyan mintha az Ultimate verziót venném meg?
Remélem érthető mire gondolok
Előre is köszönöm a választ
-
-
-
Šolaire
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Van közel 300 játék steamen. Kb 30 van feltelepítve abból 3,4-el ha van időm játszani néha. Tudom bunkó vagyok.
-
-
bepken
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
kölyök koromban külterületen laktunk, az ottani szomszédunk kertjében állt egy szép nagy meggyfa, aminek több nagy ága az utcára is kinyúlt. azon a fán minden évben gyönyörűen termett a meggy, így hát szívfájdalom volt nézni, ahogy végül a járdán végzi egy jó nagy része....egyik évben átcsöngettünk a szomszéd nénihez, hogy "csókolom, leszedhetjük e a meggyet?" - természetesen elhajtott minket a francba.....és bár mi utána elköltöztünk onnan, de pár évvel később arra bicajoztam és megdöbbenve láttam, hogy a fát ki is vágták inkább azóta.
na és most ezen szomorú, ámbár igaz történet után mondd, hogy nem szégyelted el Te is jó alaposan magadat, amiért hagyod inkább, hogy rád rohadjon az a sok játék a könyvtáradban!....

-
-
eami
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én nem egészen értem mit írt, csak azt hogy más játékával szeretne játszani. Tudjátok linkelni steamről miről beszél?
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
mert jót tettél az emberiségnek! és hát jót tenni mindig jó érzés ❤️ (plusz kevésbé érzed magad szar alaknak, amiért az évek alatt összegyűjtött többszáz játékoddal nem játszik senki)
-
-
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
-
Jimbo75
tag
Érdekes problémával szmbesültem, remélem ti tudtok valamit mondani, mert a support nem nagyon... Szóval megvettem kb. egy hete a Partisan 1941-t Fanaticalon, felrakom, de nem indul a következő üzenettel:
Steam connection nyilván van, úgyhogy írtam Fanaticalnak, hogy szar a kód, amit adtak, visszaadták a pénzt. Ok, gondoltam megveszem a játékot Steamen, adnak egy kódot minden fasza lesz. Nem tudom megvenni, mert már az accounton van.... Support szerint távolítsam el, megtörtént, még mindig semmi...
Valami javaslat esetleg? Köszi! -
Vertigo18
addikt
Ez most megint idegesítő... Nem engedte valami miatt a vásárlást befejezni a Steam két tételre. Steam Supporthoz fordultam, mivel többedszerre sem sikerült. Az volt írva, hogy 72 órára fenntartják a kosarat.
Válaszolt is a support (volt már ilyen), hogy beállította a fiókom, levette a korlátozást, próbáljam most. Erre a két darab 90%-osra leértékelt játékok mind-mind visszaugrottak eredeti árra, hiába írták, hogy fenntartják a kedvezményt a kosárban. Belépve tényleg bent volt még, de már max áron... Remélem azért megkapom, megint írtam nekik... -
Desy
tag
Úgy tűnik ez a régi dolog nagyon sokaknak, kissé újszerűen hat. Azonban a családi megosztás és a kölcsönzés lehetőség egy tényleg nagyszerű lehetősége annak, hogy a tulajdonolt játékokon ne csak üljön valaki és a számokkal dicsekedjen, hanem tényleg előszedje azt ami a magyarokból lassan de biztosan kezd kikopni...
Azonban a konkrét felhasználóhoz kötött termék az interneten csak a kölcsönzés esetén játszható szabadon, különböző helyeken és azonos időben.

Ehhez az kell, hogy a fájlokat át kell juttatni/küldeni a másik gépre és az engedélykérésekor megadni az engedélyt...!
Ami a hiba esélye az, hogy az emberek a hozzájárulásuk ellenére nem adják meg az engedélyt!
Tehát a fájlok megosztva ...engedély nincs... Az egész akció egy látszat művelet.
Értéktelen!Miket kell megosztani illetve elküldeni?
Steam\steamapps\appmanifest..... minden
Steam\depotcache\ .... minden
Steam\steam\ ..... minden
...és amihez még kedved vagy szándékod van.
Steam\userdata\ ..... mindenRégebben akadt pár emberke aki erre hajlandó volt és az engedélyt is megadta. Azonban egy másik gépre költözés esetében vagy újratelepítéskor ... a játékhoz ismét meg kell kérni az engedélyt és azt újra meg kellene adni ... ámde és a bökkenő gyakorta éppen az, hogy ez bizony elmarad ha a "felhasználó" sokáig nem lép be a saját fiókjába vagy ezt valamiért már nem akarja megtenni.
De kérdezhetném... minek ül valaki 100 vagy akármennyi száz játékon, ha már unja és nincs is rájuk szüksége... azonban más(ok) szívesen venné(k) a használat lehetőségét?
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Ok akkor kezdem kapisgálni. Mert a neten a tutorial videókban több az izé meg hogyisvan mint az értelmes infó.
-
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Skilly
üzenetére
Steamdb szerint elég sokszor volt már leárazva (görgess lejjebb), de azt sosem tudni, hogy mi lesz előre egy-egy szélen.
Általában a summer sale és a winter sale a legnagyobbak, de ettől 1-1 cím eltérhet. -
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Most latom, hogy az RDR 2 vegre kapott egy 50%-os arazast. Nagyon hulye kerdes, szerintetek a teli akcioban is kaphat 50%-ot vagy vissza rakjak a szokasos 33%-os kedvezmenyre?
Elore is koszi!
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Családi megosztásnál a mentéseim megmaradnak ugye? MIndenkinek lesz külön profilja? -
eami
Topikgazda
-
wjbhbdux
veterán
úgy fest hogy Ubisoft jön vissza a Steamre [link]
-
abrtom87
tag
Sziasztok!
kb 15. éve nem játszok. Most a 9 és 5 éves gyerekeknek kellene 8 játék (4-4), ami koruknak megfelelö és komoly játékok. A kicsinek valami platformra gondoltam vagy ilyesmire, a nagyobbnak Forza 5, Fifa 22 amit néztem, de nem tudom mi az ami komolyabb de nem vérengzö. Köszönöm a segítséget!
-
-
chatran
őstag
Steam-en ha a paypalt használom fizetésre, hol tudom beállítani, hogy ne a paypal váltsa (lehúzza) a pénzt, hanem a kártyakibocsátó?
-
Ciccuka
veterán
Steam-et, hogy lehet egyszerűen átmigrálni?
-
De4d
őstag
Új telefonra váltanék, és a hitelesítőt is átraknám az újra (stam guardot)
Ugye ilyenkor van 1 vagy 2 hét csere tiltás.
De vásárolni se tudok semmit az accounton?
Fogadni se lehet a cserét? -
Kylesa
aktív tag
Tudom, hülye kérdés, de:
Szerintetek ugyanezek az akciós árak lesznek érvényben a játékoknál a téli vásáron is?
Szeretném az egyiket megvenni, ami eddig, ha minden igaz, 40,19 euró alá nem ment, viszont most 29,99 euróért kapható. A gondom az, hogy most még annyi pénzem sem nagyon van rá, és inkább karácsony környékén, a téli leárazáskor venném meg. Aggódom viszont, hogy akkor már (ugyan szintén akciósan, de) drágábban fogják adni. Mit gondoltok?(Láttam már ezelőtt, hogy az egyes játékokat nem ugyanannyi százalékos akcióval árulják a különféle sale-eken. Lásd Subnautica, rendszerint 50%-os akciót kap, de nemrég egy előző sale-en csak 30%-os volt, pedig az azelőttin szintén 50 volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hálás köszönetem
)

Nem a Steam verzióval

Erről is ennyit, lehet mégis csak jobb becsengetni a 30%-ot mint a kevesebb zsét élvezni?