Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
aftercooler #89690 üzenetére
Ha a steam áruházban rendeled elő, akkor már vásárláskor megkérdezi hogy a könyvtáradhoz adod, vagy a raktáradba giftnek.
-
aftercooler
aktív tag
Szasztok !
Ha előrendelek egy játékot Steam -en, akkor az ha megjelenik, hová fog kerülni, úgy értem egyből a játékok közé, vagy felajánlja, hogy az ajándék készletemhez adjam és tovább/el ajándékozzam valakinek ?
Köszi !
-
oneal1
senior tag
válasz
EmptyParadox #89674 üzenetére
win tűzfal kikapcsolva, más nincs a gépen.
böngőszőből megy minden.
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
mi a teendő akkor ha se az áruház se a community se a raktár nem tölt be a steam-en?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy olyan amatőr kérdésem lenne, hogy meg lehet-e nézni Steam-en, hogy egy adott játékot mikor adtam hozzá az account-omhoz. Köszönöm előre is válaszotok!
-
Samus
addikt
Nem. Csak ha az adott játéknak van osztott képernyős módja, ami egy ideje nem divat. Gondolom egy PC-n gondoltad. Egyébként ha találsz ilyen játékot, akkor bármi megtenné, nem kell Steam kontroller. Egyébként lövöldével osztott képen? Épp az a lényeg, hogy ne lásd a másikat...
-
sagem
addikt
Öö, a Steam controller csak egy gamepad, amivel játékokat irányíthat, nincs befolyással arra, hogy tudnak e ketten játszani vagy sem egy játékkal. Az általad említett játékok FPS-ek (ezekhez nem annyira ajánlott a gamepad PC-n), ráadásul ezekben nincs osztott képernyős mód vagy ilyesmi. Ha ketten szeretnének játszani a játékokkal annak nincs akadálya, de két számítógép kell hozzá..vagy olyan játék, ami ezt támogatja, de ezek általában platformerek vagy sport játékok nem online játékra kihegyezett FPS-ek
(R6 Siege Ubisoftos játék, nem feltétlenül kell hozzá Steam egyébként)
-
condy
senior tag
Üdv,
Szinte steril vagyok Steam ügyben, de a kisebbik fiam most egy "steam kontroller"-ért rágja a fülem.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek segítségével tudnak majd egy játékkal ketten játszani? (CS-GO, Rainbow6, stb.)
Köszönöm a válaszokat. -
csaba951
veterán
válasz
aftercooler #89657 üzenetére
Semmi esély rá, hogy működjön!
-
sagem
addikt
válasz
aftercooler #89657 üzenetére
Játéka válogatja, de jó eséllyel nem tudod.
ITT pl. rá tudsz keresni a játékokra, ez a honlap megmutatja, hogy milyen kiadások léteznek.
Van egy könnyebben használható oldal is erre, de annak nem ugrik be a linkje, talán valaki beteszi.
Nem furcsa, ott jóval olcsóbb minden, meg Brazíliában is (stb.), aztán kicsit sokan kezdtek onnan vásárolni, így jött a korlát..
Anno úgy ment a cserebere, hogy a téli/nyári vásárok alkalmával, orosz, ukrán, brazil emberek megvették olcsón a a játékot, giftként, amit aztán TF2 vagy CSGO kulcsokért (1-5 euró haszonnal) elcseréltek veled a Steam rendszerét használva. Legálisan cseréltél tárgyakat egy garantáltan működő játékra, mindenki boldog volt..kivéve a kiadókat
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok !
Ha egy Orosz Steames barátom küld nekem játékot, azt tudom itt Európában használni, nincs ilyenkor régiózár ?
Köszi !
-
cskamacska
addikt
válasz
KD6-3.7 #89655 üzenetére
Viszont odaajándékozhatod másnak.
Tisztességesen ellopni nem tudják, mert könnyen visszaszerezheted, épp ezért nem lehet rendesen eladni sem.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
KD6-3.7
őstag
Értem.
Szóval mehet a levesbe az egész. Nincs PC-m amin játsszak velük. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem merek írni, de van egy nem használt Steam accountom és el szeretném adni, cserélni. Nem tudom ez legális téma e? Bocsi srácok!
-
Hódító Hód
csendes tag
Erről a mmoga.com-ról vásároltatok már valamit, megbízható oldal?
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Azt meg lehet valahogy/valahol nézni, hogy egy adott képernyőmentés mikor került feltöltésre?
-
Rendo84
senior tag
válasz
EmptyParadox #89633 üzenetére
Nem próbáltam még.
Itt is lehet egyidejűleg futtatni több játékot is? Illetve Steam-ék nem veszik szigorúbban ezt a módszert?
Az idle master-nél szívesebben maradnék, ha sikerülne megoldani a problémát.
Legutóbb kb 1400-1500 kártyát írt ami bent volt, ezt követően szállt el, azaz "Badge page didn't load, will retry" ír ki és számol visszafelé, szóval próbál folyamatosan csatlakozni.
Sajna nem volt időm mindig futtatni és járatni a gépet, meg sz@rtam is rá, így túlságosan felhízott a ki nem szedett kártya mennyiség. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Rendo84 #89632 üzenetére
ArchiSteamFarm-ot próbáltad alternatívaként? Idle Mastert már nem fejlesztik kb. egy fél éve. ASF-re tértek át sokan.
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám az Idle master-el, hogy nem tölti be a kitűzőket. Sikerült rájönnöm, hogy olyan nagy mennyiségű kártya van bent nekem, hogy emiatt nem tölti be és nem indítja a farmolást.
Átlehet hidalni szerintetek valamiképpen ezt a problémát, van erre valamilyen megoldás?
Aki tudna nekem segíteni esetleg, hálás is lennék és felajánlok részére néhány játékot a cserelistámból. -
customer114
őstag
válasz
shaddy1027 #89627 üzenetére
Basszus, nem esett le, hogy a steam topicot nyitottam meg 10 perccel ezelőtt, itt keresem már 5 perce, hogy hol kell ezt a nevet változtatni PH-n.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
shaddy1027 #89627 üzenetére
Köszönöm.
Meg is van -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Nem néztem át a kliens beállítasait....csak gyorsan kérdezek :
Meg tudom e változtatni a nevemet ?
Teszem azt a nevem : borisz76
és erre cserélném le : Borisz76
Megoldható vagy ügyfélszolgálat kell hozzá mindenképpen ?
-
NyMRooD
őstag
válasz
EmptyParadox #89623 üzenetére
Utóbbi már megvan, legalább is androidon egyszerre megerősíthetsz több tételt.
-
Heavyrain
őstag
Be lehet valahol állítani steamen,hogy X összeg alatt ne kérjen megerősítést,ha kirakok valamit marketre?
-
tomsolo
addikt
válasz
lkksioskdl3 #89620 üzenetére
refund lesz az -.-
-
cskamacska
addikt
válasz
Heavyrain #89615 üzenetére
Jó, hát az hirtelen fel sem merült bennem, hogy Non-Steam Game parancsikont akar a tört Steames játékának.. a Steamen belül.
Esetleg írhatna a Supportnak is, ha bugzik a crack.
Persze a fiók bannoltató Steam törések lehettek túl népszerűek, azóta nem is hallottam ilyenről.
-
Heavyrain
őstag
válasz
cskamacska #89614 üzenetére
Nemtudom,hogy ő erre gondolt-e, de "nem steames játék"-ként bármilyen exe-t hozzá tud adni.
-
-
Shy
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha a steam fiókomhoz, olyan játékod adok hozzá ami tört az okozhat steam bannt? Az új wormsról van szó, van valakinek infója?
Köszi
-
válasz
KubanitoS #89606 üzenetére
Ennél letiltották valszeg amiatt, hogy az eredeti változatot egészíti ki a definitive edition, így akinek az eredeti nincs meg, az 20 euróért kapja meg az újat, akinek viszont megvan, az 5-ért. Emiatt a kavarás miatt úgy döntöttek, hogy 5-ért viszont ne tudd megvenni végtelen mennyiségben, így a giftelési lehetőséget letiltották.
-
KubanitoS
veterán
Ori and the Blind Forestet szeretném megvenni egyik ismerősömnek, de nem tudom. A játék nekem már megvan, de nincs lehetőség még giftként történő vásárlásra sem. Én nem csinálok valamit jól?
-
NyMRooD
őstag
Esetleg várd meg az ünnepi vásárokat steam-en most lesz kettő és valószínűleg más boltok is akcióznak majd (akár még a Square Enix ünnepi zsákbamacskájába is bekerülhet, bár azt kétlem), ha sürgős keresgélj aprón, esetleg még saját felelőségre g2a és társai.
szerk: még egy újabb square enix bundle-t sem tartok kizártak, mert már régen volt ők meg szeretik gyorsan "elértékteleníteni" a játékaikat
.
A lényeg, hogy account vásárlástól bármi jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest