Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Beállításokat nézd át... valószínűleg kell legyen olyan hogy direkt hozzáférést adjon a sandboxnak a valódi fájlokhoz a gépen... szerintem az a baja hogy nem fér hozzá mindenhez.

Meg esetleg olvasd át ezt: [link]
Hátha segít, most így hirtelen rákeresve.
Ilyesmiket próbáltál?De szerintem mindenképp ilyen hozzáférési hiba lehet valahol, hisz ez a sandbox lényege...
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pedig de, tele van a net sandboxos több dota/csgo 1 gépen videóval. Csak éppen nekem nem jön össze
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Jaaa, hogy játszani akarsz ténylegesen is?
Hát szerintem arra a sandbox nem jó, nem hiszem olyan szinten tart a virtualizáció hogy ténylegesen játékot futtass sanboxban... persze lehet tévedek.
Szinte biztos nem kap megfelelő hozzáféréseket driverhez meg ilyesmi problémák vannak...Kártyát pörgetni valami idlemaster szintű dologgal menne szerintem.
-
SityiSXT
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Igaz, az IdleMasterről megfeledkeztem... (Merthogy az is tud)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nekem is erre lenne szükségem, dota que time közben csgo, vagy akármi más. Annyi a gebasz hogy nekem ugye a játékok 2 külön accon vannak. A két külön acc meg csak így megoldható
NetTom: De nem megy, és ez a probléma

-
-
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudok 2 steamet futtatni (eddig nekem is megy) 2 kölünböző játékkal(itt akadtam el).
Neten mindenhol a sandboxiet használják tutorialokban, már vagy 5öt végignéztem, megcsináltam, de nem akar sikerülni. Adott egy sima és egy sandboxolt steam, belépek mindkettőbe hibátlanul. Az elsőben elindítom a dotát, hibátlanul megy. A másikban elidnítok akármit, legyen az bármely játék, elindítja a steam szerint, in-game lesz a fiokon alul a csík, majd 2-3 másodperc után bezárja a játékot és kész, se hibaüzenet se semmi. Nem találtam sandboxie-s topikot, szóval ide irtam, hátha valaki használja így a steamjét.Előre is köszönöm a helpet!
-
eami
Topikgazda
wow, most láttam csak, hogy akciózzák a steam controllert. Ha XCOM 2-vel veszed bundliba akkor -40 %

-
Archttila
veterán
Ezt most találtam (véletlenül) eBay-en

Delivery Method:
activate the game:
You send us your steam account name and password, we log with your account and activate game. We promise that, we don’t take or use anything of your account. You can also make a new steam account and we activate the game on it.
Ezek normálisak??

-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Írta valaki picit feljebb,hogy ha 2 óránál kevesebbet játszottam 1 játékkal és nem telt el 2 hét akkor visszakérhetem az árát. Ezt pontosan hol/hogy tudom megtenni steamen belül? -
genndy
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Ha vettél egyet, akkor HH-kor egy áráért négyet kapsz ugyanabból a csomagból. Csencserek aranybányája, Groupbuys Steam csoport ütőere, Crytek reggelije
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eami
Topikgazda
válasz
SpongyaBob
üzenetére
El fog vinni az adómanó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ha valós magyar vagy legalább EU-s cím adatott adtál meg és az USA-ban soha semmit nem vettél a Steam fiókodra , akkor a kutya nem foglalkozik veled a továbbiakban.
-
Out
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Semmi sem, ez csak annyi, hogy téged nem fog zargatni az IRS

-
SpongyaBob
veterán
Ma közöltem a steam, hogy 154 kártyát adtam el az idén vagyis a naptári évben és ahhoz hogy több mint 200 kártyát eladhassak valami amerikai adótörvény alapján egyeztetniük kell az adataimat. Ezeket megadtam és most már mehet az értékesítés. Lehet ebből valami levonásom később vagy ilyemsi?
-
törölt tag
Találtam vagy 200 oldalnnyi játékot ennyiért

Aztán végül is ráakadtam egy otthon tervező programra ( játékok között! ) és rohadt jó, meg jól is jön mert átalakítás előtt állok. lemodelleztem már a fél házat, lehet majd tervezgetni az átalakítást.
-
Dave567
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Köszönöm neked és mindenkinek!
Megvettem Uplayre, nem szórakozok itt.
Nem rossz az Uplay, csak azokat olvastam róla, de kibírom. 
-
törölt tag
van 2.65 eurom. Mi a legjobb vétel ennyiért ?

-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Azért ide írok, mert a Civilization V topik eléggé kihalt.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a launcher még bejön (ahol ki lehet választani, hogy melyik directxet használja), de utána nem csinál semmit? Nem tölt, nem pörög, tényleg nem kezd az egésszel semmit. Olvasgattam fórumokat, de nem nagyon találtam rá megoldást.
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagyon béna vagyok a Steam-hez, csak vásárolok meg játszom....

Van jó néhány játékom, amit "magamnak" vásároltam (a játék könyvtáramban ott van), de soha nem játszottam vele. Ezeket nem lehet elajándékozni?
Ne haragudjatok a kérdésemért, angolom csak túrista, nem tudom kibogarászni a lényeget...
-
Agyzuzo
addikt
Amsterdamba rendeltük húgomékhoz, 7 eur körült volt a shipping, ide hozzánk a duplája, sőt, olyan 15-16 EUR körül van, ennyi jön még rá az árra. Ha beteszed kosárba és elnyomod a fizetésig akkor ki is fogja írni.
Támogat mindent (Xone, X360, Logi F710 amivel próbáltam), még a Logi bill-t és egeret is. Steam kontit natívból támogatja, be se kell dugni az adóvevőjét, van neki beépített.
-
Valaki vásárolt már Steam Linket közületek?
-
lafaty80
addikt
+1
Egyre bővül a felhasználók által előre definiált beállítások listája, ez jó dolog.
Illetve annyi, hogy nekem is volt mellette xbox360 kontroller. Én például nem tudtam megszokni, hogy mindig a xbox bal oldali joy-ját kerestem
Így kipróbáltam 1-2 hétig és most megváltam tőle. Én szerintem maradok az xbox kontroller vonalon (one lesz talán a következő).De ízlések és pofonok....

-
eami
Topikgazda
-
qantum
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek Steam-es Controller,vélemyént kérhetnék róla? -
Telda
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Majd otthonról küldök képet mit ír ki.
De én sem tudom felvenni, mert hiába keresek rá, nem dobja fel a nevét.
Én tudok felvenni másokat. -
fuwiradis
aktív tag
Áh, van nekem egy méretes backlog-om, nem aggódom.
Most kb. csak a SOMA és egy point&click cucc érdekelne, de az új szél formátumban semmi sem kap túl jó leárazást a flash sale-k hiányában. 
-
-
eami
Topikgazda
válasz
DrTechnoid
üzenetére
miért? nincs mit farmolni? :-D
-
-
fuwiradis
aktív tag
Meglepő ez a sale ami megy steam-en. Szóval most van egy nagy szél ősszel, decemberben, most meg ez. Egymás között pár hét eltéréssel, a legközelebbi meg majd nyáron?
Elég idétlen elosztás. Biztos elfogyott a pénz és most akarják, hogy vásároljon az ember, mert aztán nyárig semmi nem lesz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
válasz
AlexWolf
üzenetére
Így elsőre a Sid Meier's Railroads!, amit találtam, elvileg van hozzá magyarítás, mivel nem kedvencem a játéktípus, többet nem nagyon tudok mondani. Most olcsó is. A magyar nyelvel leszel a legnagyobb gondban, valószínű akármit is ajánlanak, úgy kell hozzá külön keresni magyar nyelvet, már ha van hozzá egyáltalán.
Esetleg ajánlom böngészésre a Steam-et (mivel ebben a topikban kérdeztél, gondolom valamiért fontos) "Trains" cimkére keresve.
-
Hoi!
Segítséget szeretnék kérni. Apukámnak kéne valami olyasmi játék ami a következő paraméterekkel rendelkezik:
- legyen vonatos (ha lehet olyasmi, mint amikor az ember modellvasutat épít)
- legyen magyar nyelvű
- valami egyszerűbb, hogy tudja kezelni
- nem kell, hogy nagyon modern legyen szóval fusson el egy laptopon, ami nem olyan régi, de mégis csak laptop.Létezik ilyen game?
Üdv:
-
Defy94
tag
válasz
Dinasti
üzenetére
A Rust és az ARK: Survival Evolved. Szerintem (és a statisztikákból ítélve mások szerint is) ez a kettő a legjobb multis survival game. Az egyetlen problémám velük a gépigényük. ,,Enyhén" optimalizálatlanok szóval érdemes erre odafigyelni.
ARK-t csak free weekenden toltam, nagyon bejött de a vétele még várat magára. Vagy egy nagyobb optimalizálásig, vagy pedig egy új gép vételéig.
-
Vertigo18
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szintén hasonló eredmények jöttek nekem is...
-
laceszgamer
addikt
válasz
Lackki
üzenetére
Poénból gondoltam meglesem én is, most elttek indítva 10 másodperce:
Battle.net 27mb
Origin 114mb
Steam 59, de van mellé egy 9 és egy 29mb-os webhelper cucc is
Uplay 109mb, de van hozzá 3 webcore valami 40, 30, 21mb méretekkel.
438mb összesen, pedig tényleg még semmit sem csináltam velük csak elindítottam mindet gyorsan.

Szerk: Battle.net is 109mb, nem logoltam be.
Csak mikor adatokat kéri akkor 27mb, így már 109.

Akkor 520 a vége.

-
wjbhbdux
veterán
nálam fut a steam + uplay + origin + battlenet és 135 mb ramot foglalnak összesen, sajnálom a Pentium 3 gépen 128MB ramot használókat mert ők nem engedhetik meg ezt a luxust

-
ayo
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
mert oda is be kell jelentkezni. pl. ha játszani akarsz haverokkal, akkor a uplay kliens segítségével lehet csak: ott kell felvenni a havert és nem steamen, hiába steames verziód van.
engem nem zavart soha, ha csak uplay-es valami, főleg ha jóval olcsóbban tudok hozzájutni mint Steamen bármikor, az meg hogy hol porosodik miután végig vittem számomra teljesen mindegy
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én megvettem a Far Cry Gold-ot a téli vásáron, és mindössze annyi történik hogy elindul a steam. Még mindig ezerszer jobb mint amikor a battlefield 3-hoz el kell indítani a böngészőt.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Dave567
üzenetére
Értelme? Értelme nincs. Az egész Uplay-nek nincs értelme.
(Vagy a steam-nek, ha a másik oldalról nézzük, de mindenki tudja melyik platform a "nagyobb")Ha valóban nem olyan rossz már az uplay, mint régen, akkor veheted ott nyugodtan. Én speciel utálom, ha gyűjteményem fel van aprózva 600 helyen, úgyhogy amit lehet steam-re szerzek be. Ez nyilván egy buta pszichés dolog, de ez van. Akkor is irritál.
-
-
Telda
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mennyit kell rá várni? Mert ez már kereken két napja volt
. -
ayo
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
FC részek viszonylag újak, tehát kell hozzá uplay, de szerintem kevesebb az amihez nem kell.
uplay szerintem nem annyira rossz, mint amennyire mondják. az elején tényleg rossz volt, de már 1.2 éve legalább szinte teljesen elhanyagolható, feljön egy ablak a játék előtt és ennyi.
-
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
Sziasztok
Ha valami meg van nekem, Steamen, de a haveromnak Uplayen, akkor tudunk egymással játszani valahogy, vagy már az felejtős?
-
Dinasti
senior tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Uhh de jó hogy mondod, kb 2 hónapja olvastam róla és azóta se néztem meg na most bepótolom.

Közben a The Forest és a Long Dark töltődik lefelé. Remélem bejönnek. Mostanában túl sok a hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás
(#86007) gmx9 A State of decay megvan xone-on. Szeretem azt is. -
gmx9
aktív tag
válasz
Dinasti
üzenetére
Don't Starve se rossz, de az is inkább mászkálós, craftolós, viszont elég jó a világa. A lent említettek közül számomra a Long Dark jött be a legjobban, de ott meg egy idő után megtudja unni az ember, mert szinte semmi nem történik. Esetleg még a State of Decay szóba jöhet, csak az zombis.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Valamelyik nap felfedeztem a This war of mine nevezetű gyöngyszemet. Eddig nem játszottam hasonló játékkal,de ezt beszereztem pc mellett Xone-ra is. Érdekel hogy jelenleg milyen hasonló túlélős CSAK SINGLEPLAYER játékok vannak még a piacon? Természetesen nem (csak) 2d-sre gondolok. Szemezgetek most még a The Forestel is jónak tűnik. Esetleg azzal játszik valaki? Jó a játék? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi ez és mennyi? Legalább lesz őket miért jelenteni