Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Golden9 #98098 üzenetére
Ha csak a haszon a lényeg, akkor az a leghatékonyabb ha dolgozik/túlórázik az ember.
Ennyi fiókkal csak Steam Summer/Holiday Sale alatt szoktam farmolni. Nem azért, mert a ráfordított idő/munka arányában megéri. Nekem ez egyfajta szórakozás, játék. Meg fanatizmus. Meg némi nosztalgia a régi szép időkre, amikor még 7/24-ben ezt csináltam (Market).
Bitcoin - magánemberként már régóta nem éri meg bányászni. Árfolyam spekulációval viszont lehet pénzt keresni, csak nagyon kockázatos.
-
-
bepken
veterán
válasz
Golden9 #98094 üzenetére
ezek kártya farmok lesznek igazából, ingyenesen osztogatott játékokkal (+ sale) - az ASF pedig semmit sem futtat majd, ergo a banán is kizárt.
csak abban nem voltam biztos, hogy a volvo mennyire tolerálja az ilyen fiókokat. illetve lehet e ettől veszélyben a fő fiókom, ha ugyanazt a számot használom hitelesítésre mindegyiknél
-
bepken
veterán
van az valahol korlátozva, hogy egy telefonszámhoz hány fiókot lehet hozzárendelni?
-
trialboj
őstag
Tudna segíteni valakit, hogy mo a helyzet a SUperHot 2 játékkal?
Létezik egyáltalán? Ezt a videót találtam, amin valaki játszik vele, de se steamen sem a hivatalos oldalon nem találni a 2. részt.
Nem vagyok nagy zsugás, más oldalakat nem ismerek, csak ez a játék érdekel, az első része nagyon tetszett.
Kösz
-
bobalazs
nagyúr
Ez már igy kicsivel jobb, köszi.
A kompaktot kivettem igy már két sor kifér de igy sem az igazi. A smallra rakom a font méretet akkor meg nagyon kicsi, defaulton meg tul nagy ahhoz hogy 3 sor kiférjen.(#98086) ayo
Tudom hogy poénkodsz, de nem akartam megosztani a multbeli csetjeimet a nyilvánossággal, igy olyan embert választottam aki már régen volt fenn. -
bobalazs
nagyúr
Ezen kívül még mit tudok csinálni?
Jó lenne ha az új UI-t nem hülyitenék le ennyire, ill. ha nem maradna ilyen mert ez szerintem szar.
-
bepken
veterán
válasz
Vadernagyúr #98082 üzenetére
ezeket a humble bundle osztogatta. ha aktiváltad, akkor meg kéne lennie. ha steam töröl valamit, akkor meg kapsz egy kellőképpen csúnya felugró ablakot, amin hát...szerintem elég nehéz átsiklani. megnéznéd esetleg, hogy ezen az oldal szerepel e a listában? [link]
előző hozzászólásomnál is úgy értettem először, hogy humble oldalán tűnt e a kulcs, csak aztán láttam, hogy félreértettem, mert már beváltottad a kulcsot. (tudni illik, ha nem kéred ki az ilyen ingyen kulcsokat, akkor humble oldalán valóban eltűnnek)
-
Vadernagyúr
senior tag
Nem kaptam semmilyen levelet, most néztem
Nem vásároltam, hanem a PCGURU, talán ez volt, megosztott egy linket, hogy ingyen volt az Outlast első része
Rámentem, ott kaptam egy kódot, amit beváltottam
Ja és még annyi, hogy van még egy ilyen játékom, amit igy "vásároltam". Az tökéletesen fut (Homefront).
-
alratar
addikt
válasz
Vadernagyúr #98078 üzenetére
Kitalálom. G2A.
Ha szürke piacol vásárolsz, ne csodálkozz. -
sagem
addikt
válasz
Létezik,de elvileg belépésnél kapnod kellett volna egy üzenetet h eltávolították a fiókodról és hogy miért. Lehet, hogy kaptál is, csak elkerülte a figyelmedet. Akkor van ilyen, ha a beváltott kóddal gond van, pl. lopott kártyával fizették/ellopták stb.
-
bepken
veterán
válasz
ja bocs félre olvastam, amit írtál... szóval lényeg hogy honnan volt a kulcs?
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok. Olyan létezik, hogy megvolt vásárolva egy Outlast a fiókomba, de egy ideig nem léptem be és eltűnt? A többi játék ott van, csak az az egy hiányzik.. Igaz, egy kódot kaptam és azt váltottam be, de a lényeg, hogy megvolt a játék, most meg már nincs
-
bepken
veterán
válasz
vorosmarti #98076 üzenetére
ha nem sikerülne beállítani, keress nyugodtan privátban, ne itt offoljunk
más: szerintetek arra van esély, hogy "rossz" fiókra beváltott wallet kódot áttegyék nekem a...khmmm....."haver" fiókjára?
supportnak írtam, de szerintem csak jót röhögnek majd (rossz helyre voltam belépve
)
-
bepken
veterán
válasz
vorosmarti #98070 üzenetére
azzal igazából nem is nagyon kell foglalkoznod, hogy minek kell benne lennie. van ugyanos egy config generator
nekem konkrétan az ASF.json fájlban lényegében csak a "master" fiókom SteamID-ja van.
a botokhoz meg még korábbi verzióból lementett fájlt szoktam csak átírni:
{
"name":"bot_neve",
"SteamLogin":"felhasznalonev",
"SteamPassword":"jelszo",
"Enabled":true,
"SteamUserPermissions":{"************":3}, (csillagok helyére jön a master fiókod SteamID-ja)
"IsBotAccount":true,
"TradingPreferences":1,
"LootableTypes":[1,2,3,4,5,6],
"DismissInventoryNotifications":true,
"HoursUntilCardDrops": 0,
"AutoDiscoveryQueue": true,
"SendOnFarmingFinished":true
} -
wjbhbdux
veterán
válasz
vorosmarti #98072 üzenetére
Idle Master Extended + fast mode csak ugy dobalja a kartyakat. [link]
-
lkristóf
senior tag
válasz
vorosmarti #98070 üzenetére
Nekem ez van benne:
{
"SteamLogin": "felhnev",
"SteamPassword": "jelszo",
"Enabled": true,
"FarmOffline": true,
"AutoSteamSaleEvent": true
} -
vorosmarti
senior tag
Használja vki közületek az ASF legújabb verzióját? Képtelen vagyok beállítani, pedig már az egész wiki-t átolvastam. Arra volnék kiíváncsi, h mi kell a bot config-jába. Enabled, SteamLogin, SteamPassword be van állítva, be is lép, aztán közli h Egyetlen bot sem fut, kilépés...
-
Pangelus
tag
Limitált ideig hozzáadható a For Honor (Starter Edition)
-
AlanyHal
kezdő
válasz
Arolotifar #98058 üzenetére
Az úgy tényleg más!
És egy wifi-bigyó a PC USB-jébe? Az Uplay hátha menne úgy. -
wjbhbdux
veterán
Most mar megy a Steam TV. Erdekes ujitasok, lehet egyutt nezni az uj Friends listarol haverokkal vagy csoport chattel is.
Egyelore a Dota 2 van integralva, Youtube streamekhez hasonloan visszatekerheto, de kiemeli a meccs fontos pontjait a savon lent.
A TI utan mas jatekok is alkalmazhatjak majd ezt Steamworks tamogatassal, es barki streamelhet majd az oldalra a kliensbol.
-
slett27
addikt
válasz
SenorGrande #98063 üzenetére
Ohhh Dzsízusz Krájszt ! Most beégtem mint az IFA porlasztó ! Thx srácok a gyors segítséget !
Már települ !
-
-
-
-
sagem
addikt
válasz
AlanyHal #98053 üzenetére
A Steam linkhez is kell egy játékra alkalmas PC, ahogyan írták is, az csak arra szolgál, hogy ne a monitoron hanem mondjuk a Tv-n lásd azt a játékot, amit a PC futtat. Szóval ha van egy a játék futtatására alkalmas PC, akkor igen, bármelyik Steames játék átküldhető a képernyőre
Steamen kívüli játék: úgy tudom az is megoldható, de macerásabb, mókolni kell hozzá mert ezt kifejezetten a Steames játékokhoz találták ki, azokkal egyszerű ás garantált a használata.
PC-s játékot PC nélkül futtatni: Lehet, de megkötésekkel és közel sem ingyen, előfizetéses szolgáltatások vannak erre, keress rá arra hogy cloud gaming és akkor lesz pár találat
-
AlanyHal
kezdő
válasz
wjbhbdux #98052 üzenetére
Uhh! Akkor azért olyan kusza az egész!
Köszi szépen, hogy szóltál! Így tényleg nem értem, mi értelme van, főleg, hogy az alapján, amit itt olvsatam, kucsot aktiválni nem is lehet a kliensben. Érdekes jószág.Köszi a linket, de pont az lett volna a lényeg, hogy PC nélkül lehessen játszani. Egyébként a Steam linkkel bármelyik játék átküldhető platformtól függetlenül? Egyszer még jól jöhet.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
AlanyHal #98051 üzenetére
Itt valami felreertes lehet, Androidon nem fogsz tudni jatszani Steames jatekokkal. A telefonos kliens csak az aruhaz, a chat es a kapcsolodo szolgaltatasok eleresere valo.
Ha van egy jatekra alkalmas PC-d akkor a Steam Link appal tudod arrol streamelni a jatekok kepet Androidos eszkozokre.
-
AlanyHal
kezdő
-
vigyori78
őstag
-
AlanyHal
kezdő
válasz
Arolotifar #98046 üzenetére
Köszönöm, épp most válaszoltam rá.
-
-
AlanyHal
kezdő
válasz
kemotox #98044 üzenetére
Nem smafu!
De jártam már úgy valamelyik programmal, hogy ugyanezt írta ki, telepítettem az apk-t és simán megy. Nem merek a neten keresgélni, mert sok fertőzött tartalom van. Valamikor 100 éve pár hónapig Androidoztam, akkor volt egy legális kiegészítő a Firefoxhoz (a FF bővítmények közül lehetett letölteni, nem mókolás volt), ami megoldotta az ilyen helyzeteket, de a nevére már nem emlékszem sajnos.
-
eami
Topikgazda
-
AlanyHal
kezdő
Sziasztok!
Szeretném telepíteni a készülékemre a Steam klienst, de nem jelenik meg a Play áruházban. Mit tehetnék?
(Az Andriodos témában már jártam, de ott nem kaptam választ.) 5.1.1-es Androidom van, ha számít. -
Sziasztok,
vásároltam egy játékot viszont a játék egy másik csomagját szeretném megvásárolni
az úgy rendben van ha erre visszatérítést igényelek s közbe megveszem az általam választottat?vagy meg kell várni míg jóváhagyják a visszaigényelést?
előre is köszi
-
sbai
tag
Sziasztok!
Vásároltam G2A-n egy Prototype 2 kódot (Prototype 2 Steam Key EUROPE volt ráírva), amikor aktiváltam, akkor láttam, hogy RU van odaírva. Magyarországon aktiváltam. Lehet ebből gondom? Vagy akkor eleve nem is fogadná el? -
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #98031 üzenetére
abból kiindulva viszont, hogy sokan csak azért vesznek meg egy játékot Steam-en, hogy....hát hogy Steamen (is) meglegyen....szerintem simán bejöhet. én például egészen biztosan több streamet néznék így, mert a Steam kliens folyton meg van nyitva, sokkal inkább az orrom előtt van (pl jön egy értesítés kliensből. hogy VérPistike indítja a streamet)
-
wjbhbdux
veterán
Sajnos a Twitchel nem fognak tudni versenyezni az Amazon Prime penzek miatt, ebbe a Google meg a Microsoft foga is beletort, csak az streamel naluk akit Twitchrol bannoltak
.
Arra mindenesetre jo lesz, hogy a kisebb fejlesztok/kiadok mutogassak a jatekaikat, ami Twitchen mar elveszne a sok nepszeru tartalom alatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Redneck
nagyúr
Szerintetek megcsinálják valaha az új felületen a görgetősávra kattintva görgetést? Csak mert így hogy pár pixelen belül lehet húzni, elég nagy fosch szerintem. A hosszabb oldalakon fel-le görgőzni, elég sok idő, korábban legalább a görgetősávval lehetett gyorsan.
wjbhbdux:
Ja igen az lemaradt, elnézést.Az áruházban vettem észre. Ha nem görgővel hanem a csíkra kattintva akarsz lefelé haladni, elég gáz. Legalábbis nálam az mióta az új felület van.
-
core i7
addikt
válasz
customer114 #98023 üzenetére
-
core i7
addikt
Sziasztok mai napon steamen megvettem egy játékot de visszaszeretném kérni pénzt (még nem játszottam vele)
Az a 2 kérdésem lenne ,hogy:
1 ,Hogyan kell
2 ha vissza kérem és később megakarom venni akkor meglehet majd miután visszakértem 1x pénzt a játékértA válaszokat előre is köszönöm
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
A The Walking Dead: A New Frontier helyett véletlenül a Final season-t vettem meg. Hogyan tudnám visszakérni a vételárat? (support ide vonatkozó része alatt nincs ilyen menüpont)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
cintula187 #98008 üzenetére
Magatol nem fogja leszedni, neked kell egyesevel. Vagy atmasolod az egeszet ugy ahogy van az uj helyre es akkor mukodik tovabb.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Jelenleg a steam library mappám egy ketté particionált ssd egyik részén található. Cserélni fogom az SSD-t. Egyik része a rendszernek a másik (mint most) a jatékoknak. Jól sejtem, hogy felesleges lementenem a tartalmát, majd ő újra leszedi oda a játékok tartalmait?
-
Redneck
nagyúr
válasz
bepken #98006 üzenetére
Egy biztos, engem telefon cserénél megcumiztatott a rendszer, kaptam is 15 nap ajándék várakozást.
Igaz én csak követtem az utasításokat amik megjelentek, valami b@sz*tt logikátlan módon. Mindkét készülék egyforma volt, szinkronizált rendszerrel és programokkal, ugyanazzal a kártyával.
Legközelebb okosabban csinálom és követem az itteni tanácsokat.
-
bepken
veterán
szerintem arra a bizonyos "R" számra gondolsz (aminek talán visszaállító kód a neve?), amit a mobil hitelesítő aktiválásakor tol eléd hosszú másodpercekig. na most, tudtommal ez csak olyankor szükséges, ha egyáltalán nem férsz hozzá a hitelesítő eszközökhöz (se készülék, se telefonszám, se email) - tehát ha ezt a számot beírod, akkor az aztán tutibiztos, hogy kapod is a 15 nap bant, mellesleg tök jogosan.
én viszont a fentebb eami által is leírt módon tettem vissza (most is) az appot, illetve épp úgy adtam hozzá a fiókjaimat, mint már sokadik alkalommal...mert hogy 1-2 havonta rendszeresen ROM-ot cserélek vagy gyáriztatok... (tudom
)
illetve sosem láttam még 24 és 48 órás trade/market bant. csak ezen kaptam fel a fejem. mindegy, nem árt vele, inkább legyen. tényleg csak meglepődtem -
JSaN
addikt
válasz
bepken #98001 üzenetére
Akkor az a baj hogy a steam ujra aktivalt telefonkent ertelmezte, mivel nem a regi belso azonositoval raktad vissza a steam klienst a telefonra. E miatt ujra lemennek a kotelezo varakoztatasi korok, mint uj telefon.
Ilyenbe futottam bele en is regebben, nincs mas mint kivarni, de pl a battle net is igy mukodik, belso azonositot ki irni es gyariztatas utan vissza irni igy ott folytatodik ahol abba maradt. -
eami
Topikgazda
válasz
bepken #98001 üzenetére
hogy adtad hozzá? ha csak szimplán akkor azért. így csináltad?
-
bepken
veterán
ma gyáriztattam a telefont, telepítettem a steam appot, majd újra hozzáadtam az összes fiókot. ilyenre én még sosem kaptam trade bant.... meg ugye a piac oldalán fent írnia kéne, hogy meddig vagyok bannolva, ajánlatot se tudnék szerintem létrehozni olyankor. de most megvolt minden, megerősítettem az appban és mégis várakoztatva van.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W