Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
Egy kis olvasmány statokkal:
-
Out
addikt
válasz
DrTechnoid #90198 üzenetére
Én már az első feladatnál elakadtam, mert nem tudok egy olyan játékot sem, amit újra játszanék
-
válasz
[Prolixus] #90197 üzenetére
Szerintem erre gondolt
-
kemotox
addikt
Emberek jelöljétek az Episode Two-t "GAME THAT DESERVES A SEQUEL" kategóriában..
-
kippedli
tag
Idle masterben ,hogy állíthatóm be ,hogy egyszerre több játékot nézzen?
-
tomsolo
addikt
válasz
DrTechnoid #90190 üzenetére
Tök felesleges foilra vadászni, elég random adja be.
Egyébként a drágább kártyák nehezebben mennek el, a legjobbak a 0.1-0.15 közöttiek. A szimultán 30 futtatást érdemes erőltetni utána, meg a kattintós módszerrel kipörgetni kb 50-100-asával. Az inventory helperrel meg óvatosan, nem kell minden kártyán mindig ár alá menni - ez 100 kártyánál már 1 euró veszteség is lehet.
-
maross
nagyúr
Valaki keresett quake4-et.
-
warcat
veterán
válasz
DrTechnoid #90190 üzenetére
Szerintem ekkora mennyiségnél jobban jársz,ha átállítod,hogy egyszerre idlézzen egy rakat játékot (30 darabot egyszerre) két órán át(pl éjjel), és aztán mész végig a kártyákon. (Feltéve,hogy nem így csináltad
)
-
Nah egy kis update, ez volt az eredeti :
Ez pedig most :
Eddig a leesett ~200 kártyából egy darab foil se volt, továbbra is 22 db van nálam.
-
csaba951
veterán
válasz
Hunbeast87 #90188 üzenetére
Köszönöm!
-
csaba951
veterán
Shadowrun Complete Collection
Akinek már megvan belőle valami megírná, hogy a meglévő játékok árát levonja-e végösszegből a Steam? -
eami
Topikgazda
válasz
-Solt- #90184 üzenetére
- ha egy szobában van a TV a géppel és a kormány a géphez van csatlakoztatva, akkor persze. a steam link csak egy screen mirror, minden input ami a gépre van kapcsolva működik továbbra is. ebben az esetben mondjuk inkább egy hosszabb hdmi kábelt javaslok. steam linken van usb in, de passz hogy kezeli e a kormányokat.
- apple tv sem épp arra való. a "gyakorlatilag" az azt jelenti hogy: amikor elindítod a steam linket akkor a gépen is automatikusan indul a big picture mód. ha a gépen nyomsz egy alt+tab akkor a desktopot mutatja a tévén is. elég macerás és szerintem kicsit lagzik is úgy.
- ez tuti nem fog menni, úgy egyáltalán sosem láttam még erre működő megoldást alap windowson :| -
-Solt-
veterán
- Ezt megválaszolták
- Mindegy mire való, ha meg lehet oldani vele akkor inkább ezt veszem mint apple tv-t, vagy társait
- Én dolgozom a monitoron, egy böngészőt "átdobok" a TV-re mintha egy másik monitor lenne, és azon az asszony pajtás netezhet és nem túr ki a gép elől. Persze lehet, hogy ez elrugaszkodott ötlet... -
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Steam Link-t használ valaki? Tapasztalatok?
-
cyberkind
félisten
Az új, 3 hetes CoD nagyon sikeres lehet PC-n ha már most 33%-ot kapott.
Legacy Edition 60Eu.
-
törölt tag
Találgathatok ?
Doom , GTA V , Dishonored 2 , Skyrim , Killing Floor 2 , Fallout 4 , CS:GO , Civ VI , TF2 , Path of Exile , Dota 2
-
cyberkind
félisten
Izé, behalt a Steam vagy csak nálam van gond Júszton?
Most épp jó. -
Spet
addikt
válasz
[Prolixus] #90165 üzenetére
Nem hát, de legalább lehet szórakozni vele kis ideig.
-
ayo
veterán
válasz
[Prolixus] #90165 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
írja be most mindenki hogy milyen sz*r a sale és minden drága és régen jobbvolt, meg daily deal sincs fukkvalve hogy letudjuk a rinyát erre az évre, mert a karácsonyi vásáron is ezek az árak lesznek.
-
[Prolixus]
addikt
'For the first time in human history, our Steam Community will decide the nominees for the prestigious Steam Awards. This November you will get to choose nominees for 8 different categories as well as have the opportunity to create your very own award category.'
LOL, WUT?
De legalább jár kitűző érte! Öröm-bódottá.
Autumn sale most sem egy nagy durranás szvsz.
-
eami
Topikgazda
yeah, újabb acsi unlocked! végre bekerültem
Removed Games Collectors
-
-
-
ayo
veterán
Nem hiszem el, hogy a Steam még mindig engedi ezt az arcot... most F2P verzióban ismét megjelent az Infestation: The New Z
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sirandrish #90148 üzenetére
Van topikja is, bar nem nagyon porog. En megvettem Indigogo-n. Holnap kezdodik ujra egy beta teszt.
-
Tybor66
tag
Amennyiben még érdekel az Injustice Gods Among, most 4.99€.
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindkettőtöknek
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sirandrish #90145 üzenetére
van jó kis kereső: meg nem jelent + hack and slash + mmo = 1 találat
-
Out
addikt
válasz
Sirandrish #90145 üzenetére
1. Külön nem szokott, de beleesik az Őszi szélbe, ami a héten fog indulni.
2. Sajnos nem tudom. -
Sirandrish
legenda
Heyho. Lenne két kérdésem.
1. A Steam szokott fekete péntekezni?
2. Nem-e tudjátok melyik játékra gondolhatok?Kb két hete találtam rá...akkor még nem jelent meg (lehet azóta sem). Úgy jellemezték hogy a Diablo 3 találkozik a WoW-al. Steamen fent volt, de én hülye nem raktam kívánságlistára most meg nem találom. Elméletileg egy H&S MMO-ról van/lesz szó..
-
Kasya
nagyúr
válasz
EmptyParadox #90143 üzenetére
Koszonom!
Feneert sem talaltam -
Kasya
nagyúr
Hatha tudtok segiteni.
Melyik az a jatek, aminek nem reg jelent meg a masodik resze? Valami "Magic" nev remlik... Diablo szeru a jatekstilus, kontrollerrel is jatszhato, es kis varazslot kell iranyitani benne. -
Źşë'
addikt
de egyébként már jó ideje nem kapható storeban az alice játék, több hónapja sztem, még valamikor nyáron vettem észre
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
-secret- #90134 üzenetére
Van a steamnek külön erre egy oldalra, hogy ezt az orbitális nagy f@#đágot ki lehessen kapcsolni.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6239-DZCB-8600
-
Ahányszor belépek CS:GO-ba kidobja ezt az xbox-os közvetítés akármit. Hol tudom kikapcsolni? Sehol sem találtam.
-
olly
aktív tag
Ugyan az.. Hát akkor várok.
Csak ami érdekes nekem, hogy 13.8gb-ig maximumon repeszt és MINDIG akkor utána lesz probléma.. mi lehet ott, hogy mindig akkor.....
Annak mi köze lehet, hogy egy Gébetűvel kezdődő kulcsos oldalon vettem? (early access néven) gondolom semmi mert beaktiválva teljes játéknak mutatja. -
olly
aktív tag
válasz
SenorGrande #90126 üzenetére
Bőven 150gb fölött van.
Úgy van egyébként h a C meghajtón van maga a steam és az E-re szedek le mindent mert egy új win esetén csak a steam-et törlöm a játékok maradnak. Eddig is így volt és semmi probléma nem volt.szerk: Ki próbálom, hogy a steam-et is oda rakom ahol a játékok vannak. (csak az exe-t másoltam át szépen le frissítette magát) Viszont a kf letöltését pedig 500mb-tól kezdte újra nem attól a maradék 1gb-tól folytatta.. érdekes na mindegy így kiderül majd remélem jó lesz..
-
törölt tag
Használja itt valaki ezt ? SlaloM
-
-
csaba951
veterán
>11gb-ig jött maximum sebességgel és most megint bumm le esik 0-ra meg van hogy csak 200KB/s-al jön..
Mert lehet, hogy közben a disk usage értéke megy fel nagyon.
A Steam szerverekről tömörített formában töltöd le a fájlokat. A gépeden ezeket már kitömörítve írja a hdd/ssd-re. Ha ez a folyamat valamiért lassú, akkor a letöltési sebesség is visszaesik ideiglenesen. Ilyen egyszerű!
-
olly
aktív tag
-
olly
aktív tag
Másnál mi a helyzet a letöltéssel?
Ugyanis megvettem a KF 2-t de 14.3gb-nál megáll le esik 0 ra nem tölt semmit..
Letöröltem újra elindítottam most 11gb-ig jött maximum sebességgel és most megint bumm le esik 0-ra meg van hogy csak 200KB/s-al jön.. Régió váltás megtörtént. -
maross
nagyúr
Enyhen kapcsolodik, tegnap vettem eszre, hogy alice madness returns is elparolgott a vasarolhato jatekok listajarol.
-
Иван
őstag
Sziasztok!
Valszeg már 600x elkérdezett kérdés, de van egy játék (Injustice: gods among us) ami Magyarországon le lett blokkolva a steam által. Nincs ötletetek hogyan lehetne esetleg megvennem?
G2A-n nézegettem global kulcsokat, de hát ugye G2A eleve egy nagyon shady biznisz minden szempontból, amiről még soha nem vettem semmit, és igazából nem is akarok. Plusz nem tudom mi van, ha egy régiózáras játékot beaktiválok a blokkolt régióban. Elég sok játékom és itemem van ahhoz, hogy bekockáztassak valami bant vagy szankciót.
Foggalmam sincs, hogy tudnám ezt a játékot legálisan a steam fiókomba berakni... Valakinek valami ötlete?
Köszi
-
stfx
aktív tag
Nekem sem megy se androidon, se a desktop a mobil autentikator. Mobilon mar ujrainstallaltam, de rabokok a confirmra es semmi se tortenik.
-
joe-ker
senior tag
-
tomsolo
addikt
nem tudom, hogy csak nálam, de semmit nem tudok felrakni a marketre, a kiba megerősítést állandóan visszadobja a rohadék
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Mi van a Steammel? A raktárban a bélyegképek helyett csak kis kocka van a bal felső sarokban. A kitűzőknél is némely helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Androidos tablet topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro