Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi206
tag
Inkább egyedül , a SR3-hoz érdemes megvenni a dlc-ekt ha igen melyikeket?Kösz a választ!
-
tibi206
tag
Sziasztok! Sandbox játékot szeretnék venni steam-en szerintetek melyik a jobb a GTA 4 vagy a Sainst Row The Third?
-
BigBlue69
őstag
Nicsak mi van ITT
-
Con Troll
senior tag
válasz
AxBattler #26089 üzenetére
, 8 óra leteltével jön a következő megszavazott játék.
Fórumlakók, ki tudna valaki segíteni? Lecsapnék a Trine 2-re, de jelenleg nem áll módomban megvásárolni. Ha valaki megszánna, annak legkésőbb e hét csütörtök-péntekig (19.-20.) kéne nélkülöznie a 3,24 ajrót, addig visszautalnám.
-
A "Community's Choice" szavazásokon befutott akciók mennyi ideig élnek?
Csak nyolc órát? -
Youri
veterán
válasz
tupacamaru #26084 üzenetére
Van valamilyen jelentősége?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Alien83 #26081 üzenetére
1.
Votes distribution:
L.A. Noire - 38%
Alan Wake - 31%
Amnesia: The Dark Descent - 31%2.
Votes distribution:
Legend of Grimrock - 51%
Quantum Conundrum - 33%
Tiny and Big: Grandpa's Leftovers - 16%Én szavazás lejárta előtt ránézek mégegyszer, hogy szavaztam-e...
#tupacamaru: látom Te is szénbányásztál anno
Nekem két accom volt akkor (egy saját meg egy fake), de most már lusta voltam a szavazásokra átjelentkezgetni, így a legelsőt kivéve egyik sincs meg a fake-en...
Ez így igaz Alien83 -
danih
veterán
Hmm, mióta lehet teljes Four-Packet ajándékba vásárolni?
-
Youri
veterán
válasz
Wizard of Oz #26074 üzenetére
Twitteren, fb-on az összes létező szalonnaképtelen megyilvánulás lement már, mindenfajta szűrés nélkül, legutolsó böffentés egy péntek 13-i poszt részükről, a uplay.com reggel óta nem megy. Sehol egy deka böfögés, hogy bocs, de most épp valami van, vagy
csak elmásztak a ebédre befogott csigák. Az ubi fórumon is moderáció nélkül megy az anyázás... Ezek lóf*szt se csinálnak holnapigAgyzuzo: Ahhoz, hogy offlineba indíthassam egyszer onlineban is kell, ezt dobta a gép
-
Alien83
senior tag
Srácok 2 kérdésem lenne:
1.
Melyik volt a 3. játék az LA Noire és Alan Wake mellett a szavazáskor?
2.
Illetve a Grimmrock mellett meik volt a másik 2 versenyző. -
a fehérorosz ac brotherhood régiózáras vagy region free ? köszönöm a segítséget
-
JSaN
addikt
Saint Row third + season dlc bezsakolva, ennyi eleg is lesz mara.
-
Agyzuzo
addikt
Hitman pakk-ban miért nincs benne a Contracts?
Uplay: offline módban nektek nem megy? Mert múltkor nálam is besírt (nem tudtam elérni hétvégén), de pár próbálkozás után felajánlotta hogy offline módban menjen és utána szinkronizált a szerverrel később (AC - Revelations).
.tnm: ok, ha még egyszer elfelejti a szavazatom, másra nyomom én is.
(igazából nekem is mindegy
-
jó, az ubinál már csak a hab a tortán a folyamatos internetkapcsolat, meg a uplay, ahhoz képest, hogy hogy megerőszakolták a Splinter Cell-t. (ugyan megvettem, de már nagyon megbántam 1000 Ft-nál többet nem lett volna szabad kiadni rá, csak ugye a annyira szerettem a szériát, ...hát ennek köze sincs hozzá. pedig önmagában jó lenne, csak nem splinter cell)
hozzáteszem hiába a folyamatos netkapcsolat szüksége a single player-hez (ami brutális agyf*sz), ezt is sity-suty kikerülték a cracker-ek.
szerencsére lassan kinövök a játékos korból, de nagyon nem tetszik, amerre halad a pc-s játékok világa, de ez már nagyon off.(#26072) Agyzuzo
szavazz másikra! (nem vicc, nekem se vette be/illetve el-elfelejtette a szavazatomat, amíg másikra nem szavaztam, azóta jól van benn és benn is maradt - az amire eredetileg ment a szavazatom, nem amire váltottam) [azért mertem meglépni, mert teljesen hidegen hagy melyik nyer, de így kiderült, hogy azzal lehet kényszeríteni a véglegesítést, hogyha megpróbálod megváltoztatni a szavazatodat]
-
jozsi252
veterán
Ez érdekes. Nézem a játékaimat akarom indítani age of online erre kiírja hogy a játéktartalmat átkell konvertálni
ez mi a fene akar lenni? De legalább mostmár frissíti eddig kiírta hogy frissítés szüneteltetése és hiába mentem rá hogy frissítés folytatása nemcsinált semmit.
-
Agyzuzo
addikt
Mást is szivat ez a 8 órás szavazás? Állandóan törli a szavazatom, pedig már párszor elfogadta.
-
SQX_Barto
addikt
Hát ez a szavazás már totál bugos...
Egyszer helyet cserél a DD meg a Terraria, hogy nem szavaztam, utána visszamegy a helyére, hogy nem szavaztam, aztán meg visszajön, hogy kösz, hogy szavaztam -
amúgy mi számít aktivációnak? ha nem törlöm le játékot windows telepítések között, akkor azzal megúszom, hogy elhasználjak egyet? vagy ez pont attól függ, hogy a játék túléli-e a windows (és GFWL) reinstall-t?
btw. GTA4-nél és EFLC amúgy is gusztustalan, hogy steam-en vásárolva steam, gfwl és rockstar social club-ot is kell az indításhoz (ok, elvileg steam később kihagyható, de pont az az, amit egyébként is használ az ember, ha steam-en szokott vásárolni).
ilyenkor elgondolkozom, hogy visszatérek a warez-hoz...
-
bmatty
tag
válasz
#42308056 #26060 üzenetére
En a Trine-t ajanlanam pont most akcios, demo is van hozzajuk 4euro megkapod az 1-2 reszt is ha a Franchiset veszed
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen Indie címeket ajánlanátok?
Főként valami Limbo szerű cucc érdekelne, de ha tök más viszont nagyon jó akkor az is jöhet.
Köszi! -
Źşë'
addikt
válasz
jozsi252 #26052 üzenetére
változatosabb lesz a játékod, sok karakter közül válogathatsz, pl ha haverokkal játszol és nekik is van pár egymás játékát teszitek színesebbé..
ezeket zsákoltam én be most:
- The Hitman Collection 4,99€
- Prince of Persia Complete Pack 9,99€
- Trine 2 3,24€
- Legend of Grimrock 4,39€
- Killing Floor - Harold Lott Character Pack 0,99€
- Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack 0,49€ -
lostprophet
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #26049 üzenetére
Igen.
-
jozsi252
veterán
Most látom hogy van flash-be a Killing Floor, régóta szerettem volna megvenni és most megis fogom, viszont látom hogy van bundle, amibe az összes DLC benne van.
Viszont a DLC-k character pack-ok. Érdemes szerintetek 3.74 helyett 6.24-et kifizetni a karakterek miatt? Mitől lesz nekem jobb ezektől a DLC-ktől?
Köszönöm előre is
-
Youri
veterán
Trine 2 nem volt már napi, vagy csak flash sale volt?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Wizard of Oz #26049 üzenetére
Igen.
-
Wizard of Oz
aktív tag
A Saints Row 3-nál csak azok story dlc-k, amik a season passban vannak?
(#26050) Crytek & (#26053) lostprophet : oks, köszönöm!
-
zseko
veterán
Én a From Dust-ot vettem meg, szerencsére azért elindult offline módban, de ez akkor is egy hulladék így. Ha már online rendszert akarnak akkor építsék ki hozzá a megfelelő hátteret is.
Jókorra rakták az akciókat is, 20-ától megyek nyaralni, így nem jó most ez nekem.. Szerencsére eddig semmi értelmes leárazás nincs.
-
Youri
veterán
válasz
csaba951 #26043 üzenetére
After that, you will need to buy the game again.
Józan ész != Microsoft
-
Summer Sale negyedik nap
-
csaba951
veterán
>A GFWL-nek nincs valami akt limitje?
Józan ész szerint 1 db serialt 1 db accountra lehet beaktiválni, tehát olyan mint a Steam.
Viszont itt, a Gamepodon volt aki írta, hogy 10-15 (ezt nem árulják el hivatalosan) aktivációs lehetőség van. Volt aki beírta, hogy a saját fiókján is elfogadta a haver dobozos játékának sn-jét. Hm, érdekes!
-
zedok
őstag
Ez a mai napi ajánlat sem túl kecsegtető. Legalábbis jó játékban számomra
-
danih
veterán
"Csak" 40-et kapott a Walking Dead... gondolkodom...
-
danih
veterán
válasz
DeadBullet #26038 üzenetére
Lol, felveszlek
-
chungee
addikt
Nálam sem enged szavazni. Nem működik a szavazó rendszer
-
SQX_Barto
addikt
Csak sikerült szavaznom (86.szori kattintásra...)
-
SityiSXT
őstag
válasz
sony198 #26027 üzenetére
"A Steam telepítés nem mozgatható át a játékok újraletöltése nélkül.
BUKTA
Ha másik partícióra szeretnénk mozgatni a Steamet, a SteamApps mappa biztonságos kimentése után távolítsuk el az eredeti Steam telepítést, majd telepítsük fel az új helyre. Másoljuk vissza a SteamApps mappát, és Voilá!, ott terem minden játékunk."forrás: első hozzászólás
-
Źşë'
addikt
válasz
tupacamaru #26023 üzenetére
többit nem mertem próbálni, gondoltam hátha bunda!
am még mindig semmi
(#26031) P.Dude nincs, max amit paypalnal számolnak fel a pénzforgalomra
-
P.Dude
őstag
Heló!
A steam walletnél van valami tranzakciós díj?
-
sony198
csendes tag
syasztok fontos backupolni a steamon a játékokat amik vanak mert ujra akarnám tenni a rendszert ..mw3 van multiban blacklight retriburition..
És d meghajtora kell backupolni hogy ha onan akarom folytatni ahol abahanytam ..
És ha kész az ujra telepités másoljam vissza ..amit a d meghajtora másoltam ..Légyszi valaki ..
-
Lucas Kane
tag
Ez a Legend of Grimrock van olyan jó, mint annó a Lands of Lore?
Sikerült szavaznom, miután megnéztem egy napi ajánlatot. Lehet véletlen, de előtte hiába próbáltam.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
po1son #25999 üzenetére
De van, csak nem a Steam-ből adódik, hanem GFWL limites a GTA IV (is).
Szerk.:
Még mindig nem tudok szavazni. -
Źşë'
addikt
nem enged Bastionra szavazni lol D:
-
croli
aktív tag
Ez mire jó pontosan? SecuRom Removal Tool
-
SQX_Barto
addikt
Az egész DRM egy vicc.
Akik feltörik a játékokat úgyis megkerülik, ezzel csak a vásárlókat szopatják...
AC2-nél is húha majd az állandó online DRM miatt nem lesz feltörve, ugyanmár 2-3 hét múlva megvoltak a saved game-ek meg a fake server, amiről töltik a mentéseket (csak halottam, nem játszottam vele)
Amikor meg behalt a szerver és a vásárlók nem tudtak játszani, utána meg adogatták nekik az ingyen játékokat.
Akinek a fejéből kipattant a DRM azt kellene jól pi.. rúgni
Sejtettem, haveromét se fogadta el, van még rá több, mint 6 óra, hogy szavazzak... -
-
SQX_Barto
addikt
Dejó hogy nem vagyok AC fan
Később, ha a Wishlistem elejét megveszem, berakom őket "helykitöltőnek" hogy mindig meglegyen a 10 az ilyen akcióknál
Elsőt anno végigjátszottam, többihez nem volt szerencsém (szerintem nem is lesz)Nektek elfogadja a szavazást?
Mert én nyomogatom a gombot, mint süket a csengőt, és visszahozza a szavazást... -
zseko
veterán
Soha többet Uplay-es játékot
ennél redvásabb, szarabb, ááhh rendszert még életben nem láttam
Aktiválást nem fejezi be, belépni nem lép be, oldalak >5 perc alatt sem töltenek be, jelszóemlékeztetőt nem tudok küldeni mert nem tölt be 10 perc alatt sem ez a redvás oldal, nem kicsit felb.szták az agyam
-
Crytek
nagyúr
Olyan szavazás is kéne hogy az előző napi akciókból melyik legyen megint akciós.Kicsit lehetnének kreativabbak is nem csak ez a pár szaros game van
-
tibi206
tag
Igen tudom csak gondoltam előre megkérdezem, és kösz a választ
-
tibi206
tag
Ha GTA Complete packot veszek és gift-be kérem akkor 1 GTA Complete pack gifet kapok vagy mindegy egyes részt külön giftként kapok meg?
-
danih
veterán
Hurrá, nyert a Grimrock!
-
croli
aktív tag
Esetleg a Necrovision Lost Company-nak a deaktivációját nem tudod véletlen?
Az 10-szer aktiválhatóolly: Most mi a helyzet?
-
albert8
veterán
Épp ez az, hogy nem csak úgy letörlöd. Hanem szépen deaktiválod is. Az uninstall végén kérdezi úgy emlékszem és akkor kell rényomni, hogy online deactivation, vagy hasonló és akkor megmarad.
Igen az EFLC-nél is kell, vagyis nem muszáj, de ha játszani akarsz vele 15 törlés után akkor igen.
Közben látjátok, hogy elkezdtek házat épiteni a fára?
-
croli
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!