Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi srácok
-
törölt tag
Tegnap megvettem Visa Electron kártyámmal a 3Dmark-ot. Aztán refund lett belőle, de azt válaszottam, hogy a kártyára utalják vissza, és ne a Steam pénztárcámba. Ez így várható, hogy menni fog? Mert egyébként jóváhagyták, csak még SMS nem jött, hogy a pénz visszaérkezett.
-
eami
Topikgazda
A Shufflepuck Cantina Deluxe első szinje pedig a "Noob" nevű kitűzőt adja
-
Gerzsi
tag
fóliás kártya miben jobb ? azon kivül hogy drágábban tudom elpasszolni
-
Kinsiinoo
senior tag
Megy már csak még kicseszett lassú
-
kriszpontaz
veterán
Most már belépett.
-
guftabi96
addikt
Valahogy meg lehet csinálni, hogy offline tudjak játszani, ha már le van halva a steam?
Assetto Corsával szeretnék körözni egy kicsit, de nem indul el, mert:
"Hiba történt a(z) Assetto Corsa frissítése közben (nincs internetkapcsolat)"
Ha meg rámegyek az automatikus frissítés bekapcsolva linkre, akkor ott nem tudom kikapcsolni.
Marad az, hogy megvárom, amíg visszaáll a rend? -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
jozefgucci1 #88879 üzenetére
Hát igen, a sufni Valve szerverek
-
-
Kinsiinoo
senior tag
Mindenkinél leállt, a steam status szerint 0 belépett ember van
-
Defy94
tag
Másnál is lehalt a Steam?
,,Hiba történt a hálózattal való kommunikáció közben. Próbáld újra később."
-
Edorn
senior tag
Gépújratelepítéses kérdés:
Nincs okosmobilom, így BlueStacks-es emulátort használok a pc-n, amit újratelepítenék, amin maga a steam is van.
Mi a menete a dolognak, hogy minél kevesebb macera legyen vele? (pár hét kereskedésből kizárás nem izgat, illetve a telepített játékokat sem szeretném megőrizni, mindent újra letöltök majd) -
Apone33
őstag
Üdv!
A steam-en lehet másnak játékot ajándékozni? Ugyanis a phatnom pain már nem kell, így ha valaki használt venné szívesen odaadnám.
-
Frod
addikt
Megcsináltam végre WP telefonon is ezt a mobil hitelesítő dolgot, de továbbra is rajta van a 15 nap az eladásra szánt dolgaimon, és nem is látom az opciót, hogy miként tudnám ezt kihagyni.
Látom a felkínált termékeket, de semmi gomb mellette, csak a link, hogy "Tudj meg többet a várakoztatás megszüntetéséről"...
Valaki tipp esetleg? Köszi! -
gabi182
tag
Köszi szépen srácok!
-
gabi182
tag
Sziasztok!
Valszeg amatőr lesz a kérdésem, de szeretnék rá választ kapni.
Szóval van két játékom, ami "kártyás", szerdán vettem őket, kaptam belőlük kártyát szerdán, de sem tegnap, sem ma nem kaptam, játszottam velük kb. 5-5 órát naponta.
Plusz ez a lista felfedezős dolog is érdekelne, csak azt az ajánlott 12 játékot kell végigpörgetni?Pár hete vagyok steam-en, szóval nem nagyon vágom még.
Előre is köszi a választ!
-
GabN73
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy ha egy giftet szeretnék küldeni valakinek, akkor az automatikusan visszavonja a Steam?
Küldtem először 1-et, ami el is ment, majd próbáltam volna egy másikat, amit folyton visszadob....Életemben nem találkoztam még ilyennel, pedig küldtem már egy jópár giftet
-
Gerzsi
tag
inside jó kis game. meg kéne venni
-
micafighter
nagyúr
Igen, azon a részen kivül én se találtam mást ami a valveról szolna, de ollie ugye ezt irta:
(#88821) ollie
Hülyeségeket beszél az a csávó a Valve meg a site-ok kapcsolatáról.
De ott nem a saját véleményét fejtegetni, hanem felolvassa hogy milyen keresetet nyujtottak be (valakik), ahhoz meg neki nem biztos hogy sok köze van.
Csak a hozzászólásaitokból az jött le nekem hogy szerintetek hülyeségeket mondott a videóban, de akkor ezek szerint a benyutott keresettel nem értetek egyet.
-
Gery9112
őstag
válasz
kemotox #88829 üzenetére
Sőt ha egy embert ki lehetne ebből az egészből emelni akkor az Varoufakis, aki a Valve pénzügyi tanácsadója volt majd később görög pénzügyminiszter. Ő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a valve multis címei ilyenekké váljanak. Az illető amúgy zseniális koponya de teljes mértékben elvtelen.
-
kemotox
addikt
-
edgR
őstag
válasz
micafighter #88823 üzenetére
Nem a mondandójára értettem, hanem amit felolvasott 2:48 - 3:20 között. Szerintem ollie is erre gondolt. A felperesek ugyanúgy sarkítanak, a felolvasott beadvány szerint.
-
kemotox
addikt
-
micafighter
nagyúr
Konkrétan mire gondolsz? Csak a te kommented miatt megnéztem mégegyszer a videót de nem találom hogy mit kommentelt a valve és a site-ok kapcsolatáról.
(#88822) edgR : Leirnád te is konkrétan mire gondolsz? Ha ugy gondolod nagyon off jöhet privátba, bár annyira nem off szerintem a téma.
-
djculture
félisten
válasz
wjbhbdux #88818 üzenetére
Eddig se kellett volna tűrni, zsozeatya jópár ilyen live stream-jét megnéztem, tiszta átbaszás nem egy ilyen oldal. Teszik befele a téteket cs-go cuccok stb utána bepörög és szrt se mutat hirtelen eltűnik minden és ennyi. Rabló genyók az üzemeltetők. Utána amit benyeltek eladják és bármilyen kétes üzelmekre költhetik. Valve ezzel a bűnözőket pénzeli.
-
wjbhbdux
veterán
Marketen felfordulás várható, Valve bezáratja a szerencsejátékos oldalakat. [link]
-
eami
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #88813 üzenetére
pedig nálam továbbra sincs ilyen
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FollowTheORI #88807 üzenetére
A Steam Desktop Authenticator be is fosott tőle, lehet várni az update-et...
-
eami
Topikgazda
válasz
hm? melyik kliensben?
(#88811) NetTom: melyikben? android, ios, windows? pl nálam androidon még nyoma sincs ennek.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Na ez igen, le a kalappal előttük
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Ez már a XXI. század, kérem szépen!
-
FollowTheORI
nagyúr
WOW... végre megcsinálták hogy nem kell egyenként jóváhagyni minden market itemet... hanem lehet egyszerre többet is.
-
FrezeR
senior tag
Írtam pár napja a problémámról, hogy nem tudok csatlakozni belépni a fiókomba a programmal.
Tegnap letöröltem és újra felraktam, akkor be tudtam lépni, de ma megint nem megy.
Elindítom a programot ekkor egy pillanatra felvillan a kiírás, hogy a steam frissítése, aztán kéri a kódomat szépen beírom, majd elkezdi a csatlakozást. Aztán dob egy üzenetet, hogy hálózati hiba újracsatlakozást kér, rányomok, hogy újracsatlakozás el is kezdi tölteni de csak annyit ír, hogy csatlakozás a steam fiókhoz és nem történik semmi csak tölt tölt...Mi baja lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Photoshop
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó számítógép
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest