Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
idén hideg volt a május mindent befolyásol. nálam is a paradicsom még teljesen zöld. vissza a dinnyére. utóbbi években mintha sokkal vizesebb lenne. megvágja az ember, és folyik belőle a víz. meg valami furcsa mellékíze van. lehet valamit túladagolnak, hogy minél több víz maradjon benne???
-
bul07
nagyúr
válasz
Top cat #39440 üzenetére
Az a 2% emelés sok esetben nem a világ vége
De még akkor is lesz ami nagyon megéri
Ezek biztos
1Lei nagyjából 80Ft
[kép]
-Ezen a képen [kép] lévő kekszek legdrágábbja(vörös áfonyás) 1.39Lei volt ami 111Ft, a többi 0.99Lei vagy alatta
-Ezen [kép] , 40g ropi 0.99Lei, Lidl-ből Roger nápolyi 0.99Lei, Mars csoki (2x35g verzió) most akcióba 3fizet 4-et vihet, teli ára 5.39Lei 431Ft, akcióba meg kijött 324Ft-ra, de még a teli ára is sokkal olcsóbb mint itthon, és nem pár forinttal Tesco [link] 539Ft, Auchan [link] 609Ft
-Roshen [kép] nápolyi is jó áron volt 550Ft akciósan
-Lidl-be akciós volt papír zsepi [kép], azt nem tudom itthon menyiért adja a Lidl, mert én a Tesco-ba szoktam ezt [link] venni 499Ft-ért, vagy szokott rá lenni kupon 100Ft körül engednek 2db-ból.
Most ez a Román lidl-be 4.49Lei volt ami 360Ft. Vettem 7dobozzal, gépem mellet használom ezt ilyen gyorsba kezet törölni vagy fújni egyet, erre tökéletes. Kb 4hónapig kibír egy doboz, egy időre el vagyok látva.És akkor ezt megnézve.
Magyarba mit is lehet venni 100Ft alatt?
Adnak egyáltalán valamit, talán még egy szem rágót se.
És még nem is mindenből vettünk ami 1Lei környékén volt, mert volt olyan amit már kóstoltam és nem ízlett......
Na meg parkolás Nagyváradon. A legdrágább zóna 8Lei óránként, nem sok helyen és pár méterrel arrább már van másik zónás hely
Pl a várnál is, az utcán parkoló 8Lei, pár méterrel arrébb mélygarázs már 3Lei/óránként, utcakép [link]
Még jó hogy a mélygarázsba álltam meg, 2órát voltunk bent 6Lei, 480Ft -
Juhaszatti
addikt
válasz
Soulfly842 #39441 üzenetére
Kicsit olyan ez, mint mikor eperszezonban kimegyek a piacra Pesten, és minden árus lajosmizsei epret árul. Egész Lajosmizsén nem terem annyi eper, mint amennyi ezeken a piacokon pár nap alatt megfordul
-
Soulfly842
addikt
Soha nem értettem, hogy mire fel ez a cecei dinnye túlsztárolás, de most már értem.. arra nincs semmi sem
De ez a hype nekünk Szabolcs megyéből, vagy kelet Mo-ról értelmezhetetlen
tömegével lehet venni jó dinnyét sok helyen
szerk:
Egyébként a 6. meg Hajdú-Bihar6.Hajdú-Bihar~350ha, ~14 000 t, ~7 %
-
Top cat
addikt
És még drágább is lehet minden, ha megemelik az áfát.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Csabyka83 #39433 üzenetére
Nálunk tavaly nem magyar dinnye volt a legjobb, szezon elején azt hiszem spanyol volt olyan finom volt
Eddig idén vettünk már Auchan, Tesco, Lidl, Román Carfood(2.5Lei kilója ~200Ft) , de a legjobb idén édesapám Románba élő ismerőse hozta azt nem tudom hol vette de olyan édes volt.
Idén se számítok rá hogy jó magyar dinnyét fogok enni, leszedik a nem érett vackokat és azt árulják
Romániában marha drágák lettek a üdítők
2x2liter Pepsi 20Lei , 800Ft egy 2literes
De most legalább volt régi fajta akció amikkor poharat adnak mellé, Pepsi és Coca Cola is
Képek itt róluk
Pepsi [kép] , [kép] ,
Coca cola [kép] , [kép] -
Csabyka83
csendes tag
válasz
bobalazs #39434 üzenetére
Én nem látom, hogy meg lenne jelölve magyarként [link]
Tegnap voltam, a láda oldalán származási helynek Görögország volt írva, ahogy eddig is.
És a fényképes ártáblán sem volt rajta a magyar zászló.
Én sose veszek messziről jött dinnyét így nem tudom milyen lehet az íze, de biztos olyan nagyon finom lehet, mint a többi messziről jött hulladék gyümölcs.Az [Auchan] újságban láttam először magyar dinnyét idén, ami nem zöldséges, meg útszéli.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #39397 üzenetére
Tescos dinnye milyen? Ott is 250 most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs