Hirdetés
- Hűsöléssel múlatjuk a hó végét
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
Alzánál újra van kilós szárított paradicsom, természetesen mostmár kb. másfélszeres áron, bár gyanítom még így is bestbuy a piacon.
https://www.alza.hu/sport/bery-jones-napon-szaritott-paradicsom-1-kg-d6223013.htm
-
Meridius11
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #36127 üzenetére
a laoganma nem véletlenül olyan addiktv, tele van MSG-vel..
Ezt a Berry Marketet megnézem, Pesten jó pár helyen megfordultam de a natúr chilis olaj verziót ritkán szoktam látni, mindig valami mogyorós, vagy szójababos variáció van csak
-
Meridius11
aktív tag
-
Meridius11
aktív tag
Allegrón ha konkrét áruházat böngészek be lehet állítani hogy látszódjanak a termékekhez az értékelések?
-
Meridius11
aktív tag
Ezt az új olivás stanglit én is kóstoltam, de jóformán ehetelen, már a szagától rosszul vagyok. (pedig szeretek mindent ami olivás, úgyhogy nem az én ízlésemmel van a baj.
)
-
Meridius11
aktív tag
válasz
mephi666 #33488 üzenetére
Ha az ember túllép a klisés magyaros ételek börtönén elég jól el lehet lenni "nemzetközi" spórolós ételekkel, és még a koszorúere se durran szét 50 évesen. Csicseriborsó ezerféleképpen elkészíthető (hummuszként vagy. curryvel pl) meg még csomó más hüvelyes, szezonális filléres zöldségekből (cukkini, sütőtök) isteni krémleveseket, tésztaszószokat lehet csinálni, nálunk gyakran van pirított rizs amit szó szerint maradékokból össze lehet dobni.
-
Meridius11
aktív tag
Alza kivezette a kilós Bery Jones aszalt paradicsomot amit évek óta rendelek tőlük, legutóbb 4k környékén volt az ára. Valahol lehet kapni megfizethető alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hűsöléssel múlatjuk a hó végét
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest