-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én a cigit tettem így le, bár koca dohányos voltam csak iskolában
Na de 100-as multival versenyt szívtunk, utána úgy szédültem hányingerem volt majd egy órát hogy nem igaz, na ott akkor azt mondtam hogy nekem ez nem kell
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AssAssynn
őstag
Igen, ez volt részben a kérdés, hogy létezik-e, hogy a dpd ad át nekem pénzt, mert én sem hallottam még ilyenről. Most gondolkodom rajta, hogy mégiscsak megadjam neki a címem, aztán kíváncsian várnám, hogy mi lenne. Csak nem tudom ezek vissza tudnak-e élni a sima címemmel.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Beni2360
félisten
Szerintem meg azért van ez a pár Ft akció, hogy ne lehessen kupont vagy kedvezményt igénybe venni. Ezt a kinai Banggood is évek óta csinálja. Ott egy valag pontom és nem lehet felhasználni.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
őstag
Mi ezt szoktuk venni. Alapból nem rossz, de én 2 hónapra beteszem így egyben a hűtőbe a zöldségtároló részbe és elfelejtem. 2 hónap múlva megvágva már nagyon jó.
Persze régen minden jobb volt, mert akkor az egyfajta piros csomagolású trappista is finom volt és azt a spájzba raktuk 2-3 hétre. Mikor kicsit púposodni kezdett a csomagolás, akkor vágtuk meg és akkor volt az igazi. Ezzel már nem merem megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Azt az üzletlogikát sem teljesen értem, hogy mii a jobb abban ha szinte senki sem vesz meg valamit mert már olyan áron van, hogy nem ad érte annyit.
Én már rengeteg mindennel így vagyok, de komolyan nem értem miért jobb, ha ott rohad el a polcon egy rakás minden attól, mintha olcsóbb lenne valamivel és akkor többen vinnék.
-
st6969
őstag
A Lidl-ben vettem régebben, kifejezetten jó alternatíva volt (talán most is az, ha nem változtattak rajta). Egy gondom volt vele, hogy 1-2 hónap alatt fura mellékíze lett, szóval felbontás után pár hét alatt érdemes elfogyasztani (nálunk 800g ennél jóval tovább tart).
Aztán kipróbáltam a Penny-set. Meglepően jó az is, és hónapok elteltével sem vettem észre zavaró mellékízt. Részemről az ajánlott -
123xyz
aktív tag
Valóban van benne némi fahéj a leírás alapján:
cukor, zsírszegény kakaó (23%), jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodát), fahéj, niacin, E-vitamin, pantoténsav, B6-vitamin, riboflavin.Viszont a Nesquik is tartalmaz:
Cukor, Zsírszegény kakaópor* 23%, Emulgeálószer (SZÓJALECITIN), Étkezési só, Vitaminok (nátrium-L-aszkorbát (C-vitamin), kolekalciferol (D-vitamin)), Természetes aroma, Fahéj.Lehet a CHOCEUR-be több kerül belőle.
Oldódással kapcsolatban amúgy én nem vettem észre problémát, de lehet csak régen vettem már utoljára ebből. Mindig ott (Lidl / Aldi / Penny) veszek ilyen kakaóport, ahol éppen akciós, szóval nem rémlik, mikor vásároltam utoljára pont az Aldiban.
Mondjuk egyszer kipróbáltam a Spar saját márkás termékét is, kék csomagolásban, na az tényleg pocsékul oldódik... annyira feltűnő volt a gond, hogy megjegyeztem és inkább nem veszek belőle többet[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...régen egyértelműen finomabb volt, de amikor lerontották a minőséget, egyszerűen (számomra) ehetetlen lett... kb olyan ez, amikor 2000-2005 közt felváltva rontották a magyar sörök minőségét: ittuk a borsodit, majd amikor rossz lett, átálltunk az ászokra, fél év múlva az is rossz lett, mentünk a sopronira... kerestük mindig azt, ami épp a legjobb volt, közben felváltva lett mind rosszabb... a vége az lett, hogy szerencsére bejött a kozel és az fix szintet tudott így lettem az oreo-val: az stabilan tudja azt, amit 10-15 éve... nem tudom, hogy a pilóta épp hogy áll, de nekem soha nem volt szimpatikus, ha egy gyártó így akar spórolni a vásárlókon... (engem elvesztettek és nehéz visszacsábítani)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Azie
őstag
az oreonak a keksz része egy fos. télifagyikrémért meg nem fizetek. az egész termék egy kapitális átb*szás.
kekszben még mindig a vaniliás karika / liebniz butterkeks és a mese linzer a legjobb
mellesleg nyáron vettünk a sainsbury sajátmárkás papírzacskós óriás (triplabelgacsokis) cookiját, na abból bármennyi elfogyna itthon is"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
erdey_a
addikt
meg hol van erre személyzet ugye...
btw. úgy örülök, hogy évek óta gyakorlatilag nem fogyasztunk semmit, ami most visszaváltós. még mentes sörös doboz elő-elő fordul heti max 2, de ha após ki tudná venni a borból az alkoholt, akkor tudnék fröccsözni és ez a probléma is megoldódna. beszélek is vele, hogy vegyészkedjen valamit
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
sepsi0
őstag
Régóta tervben volt, hogy kimegyünk, 50km durván.
FB csoportban is olvasgattam milyen jó olcsó, mostanában már nem azt írják, hogy olcsó, hanem jobb a minőség és azért éri meg.
Kimentünk, hogy jól bevásárolunk. El is költöttünk vagy 220€-t,ebből 130 volt egy Parkside akksis fűnyíró, ami ott akcióban most átszámítva 55eft volt, itthon volt 45k,de most érett meg bennem, hogy akarok egyet. Na most persze jó ideje nincs itthon.
Nekem így nem éri meg, az hogy figyelgessem az akciókat, aztán startra készen álljak... Itthon is volt Cola olcsón a Metroban, mást mi tényleg nem láttunk.
Lehet az volt a baj, hogy 400al szoroztuk az árakat (aznap 395 volt az árfolyam) 😁
Én tényleg mindent elhiszek, de sajnos nem azt tapasztaltam... Bocsi mindenkitől, befejeztem. -
sepsi0
őstag
Köszönöm, jobban megfogalmaztad, mint én!
"Szóval kimenni bevásárolni már nem éri meg. Ha valaki közel lakik, akkor pár dolgot ott beszerezni igen."Metroban kezdtük venni újra az 1,5%-os tejet (szlovák, sajátmárkás Aro) , eddig 2,8ast vettünk, de 339ért romoljon rájuk...
235ft ha veszel 24db-ot.Egy dolog olcsó a multiknál, a cukor.
(#32491) KoviRoli7711
Bocs mit kell itt néznem? Ha jól nézem Lidl.bg[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Kimaradt, Aldis tésztát Gyermelyi gyártja.
Mi egy ideje a Pennyben vesszük, általában 400ft vagy 300ft 500g több fajta, eddig jó volt. Max itthon van a Philips tésztakészítő...#32494
Gondolom nem segítség, de kb 1 hete ennyi volt ez a Premier Outletben a Parkside üzletben. De mostanában sok szokott lenni az akciós termékekből, meg ott lenne a mennyiségi korlát, de a epperek(direkt) úgy is kijátszák...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest