- Milyen processzort vegyek?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
-
pietrrr
aktív tag
Szerintem a linkeltek közül mindhárom igazi alsópolcos csoda. Nem ehetetlen egyik sem, de ha már trappista, akkor nekem a fekete Mizo, ha Gouda, akkor az old holland a bejövős.
De igazán bevásárolni akkor szoktam, mikor a lidlis cheddarok akciósak. Nekem azok a kedvencek és ár-érték bajnokok -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
st6969
őstag
Akkor neked benne van a munkaköri leírásodban, hogy szeretned kell
Egyébként én is alföldi vagyok (Szentes), és semmi bajom a csapvízzel Munkahelyen csak azt iszom ("vízgép", hálózati vizet hűti + szódát is kérhetsz, a gépben van egy 20kg-s CO2 palack), otthon pedig csak azért ásványvizet, mert a család azt veteti velem, illetve szobahőmérsékleten (is) az a jobb, én meg szeretek egy palackkal az ágyam mellett tudni (az nekem úgy kényelmes, viszont a hálóban se csapvíz, se hűtő ). -
bul07
nagyúr
Igen az
Régen 10g cukor volt benne, semmi édesítőszer.
2023 elején jött az új recept, 7g cukkor +édesítőszer, azóta én csak hébe hóba isszom pedig régen a Pepsi volt a favorit.Sehol máshol nem lett ilyen csak magyarba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Top cat
addikt
Az a fekete, biztos az Alföldi Tej sajtja volt.
-
Beni2360
félisten
Nekünk is tobb 20 éve műfenyőnk van. Egy normál széles, aztán egy szilfi sovány az fért el és 2017 óta egy cserepes 50 cm kész műfenyő amire tekertem egy USB dugós mini egősort.
Akinek válaszoltam ő keresett akciós talpat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Ez a te választásod, a te döntésed, a legtöbben viszont megveszik a klasszikus fenyőt, nekem is volt sok kiültethető, méretes szépségek lettek manapság már. Műanyagra viszont sose váltanék, de ez saját elhatározás, mint az is, hogy valaki műfenyőt akar, annyi szintetikus élet-pótlék van már az életünkbe, hogy a karácsonyfa az marad karácsonyfa. A többletkínálat is a többlettermelés eredménye, s az erre szakosodott üzletágé - egy szép nordmann fenyő nekem pótolhatatlan.
2 fenyőtalp 24 E, az lehet, hogy manapság így megnőtt az ára, de viszont 'örökélet' +10 év az élettartalma és rengeteg faragcsálástól, kínszenvedéstől, b+ olástól mentesít, a családi békét is elősegíti így karácsonykor
-
-
AssAssynn
őstag
Kipróbáltam másodjára is. Clubcarddal persze, hogy vigye a budipapírt. Önkiszolgálónál mentem, mivel telefonról olvastattam a kupont, ezért kellett az eladó, hogy bejelentkezzen, de gond nélkül lement. Amúgy mindkétszer kellett az eladó. Direkt máshoz mentem. De mondom egy clubcardról napi 2x vitte, szóval a rendszer nem dobja vissza, max az eladó küldhet el, ha olyat fogsz ki. Így már 81ft/db-ra jött ki.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Bogyi007
veterán
Miért nem Auchanban veszel tejet?
Továbbra is 6 liter per fő a mennyiség ami vihető.
És szokott lenni saját márkás is 209 Naszálytejes 275 és Mizo 285 forintért...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Peterhappy
őstag
Épp egy ezressel kerül többe, mint amennyit ér. 79Ft/kg áron még jó lenne ajtótámasztónak vagy papírnehezéknek.
Mondanám, hogy amíg meg nem romlik, de szerintem semmi nincs benne, ami megromolhatna. Ez ilyen újhullámos vegyifegyver, lassan ölő méreg.
@Maxxxim: Én sajtnak sem merném nevezni.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Érdemes lehet felvenni az olvasnivalók közé:
Itt nagyon gyorsan rá lehet jönni mi az ami neked kellhet még a meglévő dolgaidhoz hogy "hc" pizzás légy.
Hétvégente(vagy ahogy szabad időd engedi) gyúrsz egy nagyobb adag tésztát, miután meglett a jóféle recepted. Az meg szépen elkelleget meg érlelődik 1-2 hétig hűtő/kamra/pince valamelyikében, aztán már hogy nem kell csak 20-30 perccel sütés előtt kigolyózni nyújtani az éppen aktuális 1-2db-nak valót, már nem toldja meg sokkal a 30 perces methódusodat.
Nálunk húgom szokott ilyenekkel bajlódni, de mindenestől tészta lisztből nem gyorsabb mint egy csirkepörköltött odarakni rotyogni meg nokedlit szaggatni mellé.
De ugye mindenkinél más az idő/hajlandósági tényező együtthatója.Szószból én még nem ettem jót boltit ez melyik lenne amit te szoktál. Valahogy mindig elfűszerezik az itthon kutyulthoz képest.
#13966 Mr.Csizmás & #13967 Kaba :
Na igen kilós áron oké, mikor mennyiségit akarok betárazni akkor szoktam ezeket a 25g lidl/spar/tesco vagy saját boltis kimérőset ha akciós(persze ez ritka volt régen is).
Sparos nem olyan menő, tesco-s is elmegy de lidl-is szokott a legjobb lenni és abból még sózott meg mézes is akad ha valami változatosság is kellene.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
8
senior tag
tudom hogy ebben a kényelem a lényeg, de mivel ez a spórolós topik, bedobom hogy milyen egyszerű és olcsóbb egy közepes minőségű pizzatésztát megcsinálni otthon, persze egy pár órával előre kell gondolkodni, de a munkaigénye max 5 perc, és akár előtte nap is meg lehet csinálni, liszt, víz, élesztő, só, esetleg olívaolaj, egy kiskanál paradicsompüré vagy szárított rozmaring meg egyenesen next level tésztát eredményez, még dagasztani sem kell csak összkevered, de egy mezei robotgép tésztaszárával másfél perc megdagasztani vagy ha van kenyérsütőgép (akár egy alap ötezer forintos jófogásról) akkor az megcsinálja a kelesztéssel együtt.
nem a tésztához tartozik de ha plusz egy párezer forintos pizzalapot maxon előmelegítesz a sütőben 30 percig, akkor meg aztán tényleg next level egy tepsihez képest52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
zsiz
őstag
Téma volt ez a pizzatészta paradicsomszósszal, amit én személy szerint nagyon szeretek. Elfogyott itthon, rászántam magam és elmentem az Aldiba, hogy hozzak egy párat. Hát 600 Forint helyett már az is 800 Ft lett...
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
SzGee
aktív tag
az Aldiban van nagyon finom gouda sajt, younger gouda a neve, 450g-os kiszerelésben árulják, mindig az vettük
eddig 1099 Ft volt, most 1499-re emelték laza 36%-os emelés, egyébként az Aldi ránézésre mindenen emelt 10-20-30%-ot - az akciós újságban még úgy hirdetik magukat, mint a felmérés szerinti legolcsóbb diszkont, na ez már tuti nem így vanIf you leave me, can I come, too?
-
bul07
nagyúr
Akkor nem csak én vélem így
Amúgy most hogy írtam hogy majd megyek váradon a Lidl-be gyorsba átállítottam a telefont román hálózatra hogy leszedjem a román lidl plusz alkalmazást, de utána rájöttem
hogy nem is kell másik alkalmazás elég csak átállítani az országot és egyből át is áll minden egyből láttam a román akciókat, de ott van nagyon sok ország akár a német akciókat is meg lehet nézni, viszont a nyelvet is átállítja a későbbi visszaállítás miatt írom
(Román határ munkahelyemtől olyan 1000m így bejön minden román hálózat[kép] , sőt Nagyvárad fényeit is lehet látni)Viszont a kaufland alkalmazását szedhetem le alternatív helyről mert nem tudtam frissíteni mert magyar régióból nem elérhető még úgy se hogy román hálózaton volt a telefon.
(#13792) zsiz
Az ilyen puha sajtokat le kell fagyasztani és fagyasztva kell reszelni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BiP
nagyúr
Aldi péksütiket/kenyeret egy ideje (~2éve) már kerüljük. Azóta Lidlben vesszük a kenyeret, ritkán péksütit. De én is észrevettem, hogy kisebb ÉS drágább is.
A kilós kenyér 219-ről kb.3-4hónap alatt 399re drágult, és a minősége is vállahatatlanra romlott. Most már fél kilós veknit veszek helyette, de az is a 200ról most felment. -
Top cat
addikt
Úgy látszik van néha hozzá extra feltét.
-
freelancer68
tag
aldiban szokott lenni, illetve online is rendelhető (tudom nem mindenhova szállítanak)
rusztikus
https://www.roksh.com/aldi/termekek/kesz-tesztak/Cucina-Nobile-pizzateszta-paradicsomszosszal-rusztikus-600g
klasszikus
https://www.roksh.com/aldi/termekek/kesz-tesztak/Cucina-Nobile-pizzateszta-paradicsomszosszal-600gbocs a linkekért, csak így tudtam betenni, a link beszúrással nem sikerült, levágta a termék részt a linkről ... így se jó ... passz
Sparban is szokott lenni ilyen dobozos pizzatészta paradicsomszósszal. Nem emlékszem milyen márka, de piros volt a doboza.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
A Tchibo kapszulákat is leakciózták a Tesco-ban. Most a 60 darabos (6x10) válogatás 3500Ft (58Ft/db). Még jó, is hogy a múltkor nem vettem Most hármat elhoztam, egy bő fél évre el vagyok így látva (nem kávézok túl sokat, max napi 1, de van hogy heti 1 csak ezért van kapszulásom még). De maradt még vagy 2-3 doboz biztosan (Békéscsaba).
Volt még ilyen vanilia-karamell duopack 1300Ft-ért (54Ft/db). Ebből volt még bőven, két bontatlan kartonnal a polcon.
Meg volt még ez a fajta válogatás is talán 2100-2200Ft-ért (~70Ft/db). Annyira nem néztem, a másik jobb deal volt. Persze ez is jó áron van az eredetihez képest, főleg ha azt nézem, hogy most a 10db-os kapszulák 1400Ft-ért voltak kint a polcon.
Volt még vagy 3 doboz 10db-os is a kiárusítós polcon, de azok 950Ft-ra (95Ft/db) voltak lesárgázva, nem olyan rég az még a rendes ára volt...
Tulajdonképpen karácsonyi cuccok miatt mentem, de nem volt már egy darab műfenyő sem, gömbök sem, fényfüzér sem... volt még pár dísz, de egy se olyan, amit megvettem volna. Csomagolópapír volt dögivel 54-74-122 Ft-ért (pluszminusz pár forint). Sikerült még sárga burgonyát is behúzni 45Ft/kg áron, ebből mondjuk el is hoztuk, ami kint volt.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
pohár
félisten
de legalább visszahozta a Coca a régi Cherry Coke-ot, pont ugyanolyan, mint volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ármester
Ezeknél meg már csak a Light a rosszabb.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
MittuDomain_
őstag
Én is havertől kaptam kölcsön sim-et a tesztidőszakra ,senkinél nincs a családban...
1500ért megéri, tényleg csak az aggaszt, hogy nem ment a Oneplus-ban, ami most új tella, épp december elején cseréltem rá a Hüvelyt, potyára meg nem akarok előfizetni.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
SilverCrest - Tower Fan from Lidl vegyes értékeléssel.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- nVidia tulajok OFF topikja
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás