- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
FireFox1996 #22239 üzenetére
Penny-ben kb. 3000Ft kilója a hasonló terméknek, legalábbis szombaton még annyi volt.
A lidl-ben is ennyi volt régen, majd jól felvitték ők is 5000 fölé -
perempe
veterán
Megfizethető, vállalható lekvárt ajánljatok! Coop vagy Lidl lenne a legjobb, oda járok.
-
ggeleven
őstag
Nem váltottál már be korábban egy 12ezrest?
"Minden felhasználó összesen 4 visszatérítést igényelhet, azaz minden vásárlási szintet 1-szer lehet felhasználni."
Egyébként a szabályzatban (pdf) egy ilyen van és még az, hogy emelhető az összeg plusz:
"Az idő előtti befejezésről szóló értesítést az everydayme.hu oldalon tesszük közzé"
Szerkesztem máris. Beléptem és nálam is csak a 4000es és 30000es látható (8ezrest már igénybe vettem). Akkor lehet elfogyott a 12es. -
CHIPman
nagyúr
Procter&Gamble visszatérítés kuponozás előtti, vagy utáni árat néz? 2db-nál kupon nélkül meglenne a 4k, azzal nem, akkor inkább rendelnék még egyet a cuccból.
-
8
senior tag
válasz
Soulfly842 #22218 üzenetére
vigyázz nehogy átírt lejáratos legyen, előfordult már
-
Zeki
nagyúr
Régen vásároltunk már be a DM-ben ennyire. Ugye 20x-os végösszegi pont, meg egyéb 20-35x-ös márka pontocskák.
Elvittem százezret, mondom majd mint az urak, bevásárolunk (mosószert, öblítőt nem vettünk, de sok wc papírt igen). Nem lett elég a pénz. 113 ezret hagytunk ott, amiért kicsivel több mint 10 ezer pontot kaptunk. Több pontot gondoltam volna ennyiért, de volt még egy pici, azzal együtt már 33 ezer Ft értékben tudunk legközelebb vásárolni.
De most szinte minden is van.De lehet 2 hét múlva valamelyik gyerekem szól, hogy valami már elfogyott, menni kéne a DM-be.
-
-
Maksifül
senior tag
Valami kihagyhatatlan akció van valahol a Glamour napok miatt folyékony mosószerből? Weiser Riese, Ariel, Persil, ilyesmik, akár nagy kiszerelésben is. Kuponkódot is szívesen fogadok, nincs Glamour-os újságom.
-
raziel01
veterán
válasz
freelancer68 #22192 üzenetére
Lidl-ben 1000 Ft az eper/kg.
-
Soulfly842
addikt
Nyíregyiként azt hiszem, hogy visszaszokok és sűrűbben járok ki a KGST-re
(Igen, itt még mindig virágzik, az ország egyik legnagyobb piaca)
Olasz kávék (Lavazza, Segafredo) 3500 ft körül vannak/kg pl
Bolti szokvány kávék, 2600-3000 Ft k.
-
student
őstag
ha valakinek ilyen ferde hajlama lenne
szerdáig lidibe kuponnal 999ft mogyoróvaj + aldiba akcijos 500 az eperdzsem + kenyér és kész is a pb&j szendvics -
Degeczi
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #22212 üzenetére
Igen, nagyon régóta ugyanazt használom.
De most ráguglizva még wiki oldal is szól a jelenségről, mindenhol durva csökkenést tapasztaltak.bul07: nálam is valahol fölül repedt meg a tartály egy hidegben, így az eredeti bő 4 liter helyett már csak 2-t ha lehet bele tölteni, fölötte azonnal csöpögni kezd a repedésnél. (kicserélni nálam is nagy munka lenne, azért hagytam rá, végülis használható így)
-
bul07
nagyúr
válasz
Degeczi #22210 üzenetére
Hát az én kocsim ilyen szempontból probléma mentes
Magától elcsurgatja a szélvédő mosó folyadékot
Tartály nem repedt, tömítés a szivattyúnál cserélve, szivattyú cseréve, és mégis elcsepeg
Viszont hogy rendesen hozzáférjek le kell szedni a lökhárítót ahhoz meg mind a két első kereket, és egy dobbetétet máikat meg félig, nagyon nagy munka
De érdekes módon van hogy hónapokig megáll benne, de van hogy egyből csepeg ahogy egy decit is öntök beleEzért is keresem a legolcsóbb megoldásokat mert amit beleöntök az lehet hogy holnapra már nincs bene, így általában üres ha esős szutykos az idő és hosszú útra megyek akkor feltöltöm
-
Degeczi
nagyúr
Amúgy az utóbbi tizenévben megfogyatkozhattak a rovarok, legalábbis régebben nagy nyűg volt pályázás után a szélvédőtakarítás, most már sokkal kevésbé kell.
Nyárit viszont tényleg csak most és max nyár elején, mert szívtam már meg ősszel korán jött fagytól elrepedt mosótartállyal, ha még addigra is az maradt benne.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Soulfly842 #22207 üzenetére
Átvészelni, nem szeretni. Amúgy ja.
-
Soulfly842
addikt
Egészen elszomorító a helyzet egyébként, hogy már vagy beletörődünk és vakon vesszük, vagy a wc papírért is vetélkedünk (bár erről inkább már lekéstünk). xar ez az időszak, ez a helyzet, de ez van, ezt kell szeretni.
-
raziel01
veterán
-
zoltan6
addikt
válasz
warcat #22202 üzenetére
Így is fel lehet fogni,meg úgy is hogy fél éven keresztül vagy 30-40%-al olcsóbban megkaptad más boltokhoz képest. Kereslet-kínálat.Feltünt nekik hogy mennyire viszik,ezért árat emeltek.Ez olyan mint a párizsi esete,azt veszik az emberek,ezért már a spárban olcsóbb a gépsonka mint a szójás párizsi.
-
warcat
veterán
TENTO Ellegance Winter or Summer Edition (8pc) - > 1390 Ft lett , csak 76%-os drágulás
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest