Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Csütörtöktől a tesco-ban Kőrösi sajt 1079Ft/kg Clubcard-dal. Elírás lenne? Így van benne az újságban. Oké, nem egy nagy minőség. De 1k-ért gyanúsan olcsó
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
tisn
addikt
sodastream crystal akciot nem latott valaki? (lehetoleg 3 uvegpalackosat)
cukormentes kolaszorpot hozza lehetoleg foszforsav es aszpartam menteset tudtok hozza ajanlani?
-
-
snipy
tag
válasz Top cat #23091 üzenetére
A fentebb linkelt Dunaharaszti esetében járnak ellenőrizni és büntetnek is rendesen! Feleségem a Baktay téren dolgozik, 2 óránként kijár átállítani az órát. Eddig nem volt gond.
Ráckeve Penny parkolóban szintén van időkorlát. Ott egy fiatalember járkál és app-ban rögzíti a rendszámokat. Itt főleg a piac napokon ugranak erre, "kevés" a parkoló, és azok is fizetősek.
-
Degeczi
nagyúr
-
tag
Ez Bp. Mogyoródi úti Lidl, sorompó itt sincs, csak a tábla - ellenben a táblán nem látom ezt az órás megoldást megjelelölve. Első óra ingyenes, utána 1500, ill. 2500 Ft.
Ismerősök elmondása szerint, ha itt túl sokáig parkolsz, kirohan a biztiőr és intézkedik.
(feltételezések szerint a parkolóban levő [kamerát] használja, ha gyanúsan régóta vagy ott, akkor visszanézi, mikor érkeztél...)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Lackooo84 #23083 üzenetére
(#23084) sambenez
Hát akkor vennem kell egyet a kocsiba, hogy legyen
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sambenez
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz Lackooo84 #23081 üzenetére
Na ezt jó tudni
De mondjuk egy cetli nem jó amire ráírom pontos időt mikkor megálltam?
Már ha nincs ilyen állítható óraÉn még magyarba nem találkoztam ilyen megoldással.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zoltan6
őstag
válasz sambenez #23078 üzenetére
Aki a Billa-ba megy az álltalában a dohánybolt miatt megy az Aquario bevásárló központba,mint mi is pld.Ott vesszük meg a havi cigiadagunkat ( heets) több mint 30 ezret spórolunk igy.Még úgyis hogy az ország közepéről megyünk.Persze ha ott vagyunk már be is szoktunk vásárolni az ottani Billába,meg hazafelé a Lidlibe
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #23076 üzenetére
Jó tudni, elsőre a másodikat nem láttam a térképen
Most hogy nézegetem jobban a térképet a ennél[link] tényleg ki van táblázva hogy fizetős két óra után
Na de ezt mivel ellenőrzik?
Mert automatát nem láttok, sorompó sincsMondjuk mindegy is mert 2óra simán elég, na meg a 1€ díjazás se sok
Visegrádon első két óra 1200Ft[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
2 Billa van. A Lidl közeli az biztosan ingyenes, de szerintem a másik melletti is, én ott sem fizettem.
edk-: Ez érdekes megoldás, mert a másik bejáraton behajtva nincs ilyen tábla kitéve.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Párkányba a Billa parkoló az ingyenes?
Mintha rémlene hogy közületek többen is járta vagy járnak oda, nyáron tervezek Esztergomba menni és akkor már átmennénk szétnézni(#23075) edk-
Köszi
Ha jól értelmezem az első két óra ingyenes utána óránként 1€
(mikkor készül ez a kép így ez változhatott is így érdemes megnézni jól)[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Ott a Lego-k voltak most jó árban - online talán még most is...
30%-os engedmény minimum Clubcarddal...
Más a Szentkirályi Limonádék eltűntek a boltok polcairól? Van esetleg még valahol esetleg Citromos?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Beni2360
félisten
válasz Digitalpimp #23071 üzenetére
Meg.
Mar emlegettem a szlogent, itt vagy a bb topikban amikor a Lidliben ajanlottak az OMOT.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Beni2360 #23070 üzenetére
"Ne mondja, hogy csak az Omotól lett ilyen?!" Megvan? 92-ben én is árultam piacon, az osztrák kilós kávét vitték mint a cukrot. Akkor a Merido volt a csúcs, mert ritkábban volt meg drágábban mint a többi, de azért a mázsát secperc alatt elvitték. Hú, de más világ volt akkor.....
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Beni2360
félisten
válasz Digitalpimp #23069 üzenetére
A Határ uti MDF piacon en voltam kb 92-ben aki az Arielt először árulta. Jottek a kollégák es kérdezték honnan van. Akkor volt az OMO a toppon.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sambenez #23049 üzenetére
Rosszul emlékszel. Mikor reklámozták orrba-szájba, az már bőven a gengszterváltás után volt. A szociban Persil volt néha nagy kerek dobozos eredeti német, de azt a boltosok elhordták, meg a rokonok-ismik kaptak még belőle.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Kaba
veterán
válasz maestro87 #23066 üzenetére
Igen, lehet ha nem egyformák. Az eredeti posztodban 8,5K-s végösszegre akartál kettőt felhasználni, na az nem megy, ahogy írtam. A vásárlási végösszeget azt meg kell emelni, úgy hogy a levont összeg után a következő kuponra is megmaradjon a szükséges végösszeg.(a te esetedben 8,5K-s végösszeg nem lesz elég, minimum 9,5K-s összegben kell vásárolnod ).
[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
Mosógél vásárlásnál azt is meg kell nézni hogy egy mosást hány kg ruhára értik. Van ami csak 2-3 kg (Perwol), van ami 4-5 kg
-
Willhunting
aktív tag
válasz Soulfly842 #23041 üzenetére
A Persil igazából nem az Unilever brandje hanem a Henkelé, csak néhány piacon hozzájutottak a névhasználati jogokhoz. Ezt csak így érdekességképpen itt hagyom.
-
tisn
addikt
válasz PainKiller13 #23054 üzenetére
meddig hasznalhato?
-
pityu8
tag
válasz Soulfly842 #23043 üzenetére
Most is van, 5 L, 100 mosás 3750 Ft.
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #23057 üzenetére
Jócucc, szerintem 2ezret is megéri, de érdemes figyelni biztos lesz még akcióban.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz PainKiller13 #23054 üzenetére
ha elfogynak a bestbuy kapszulák (amiket még az olcsó korszakban halmoztunk fel) erre akarok áttérni én is
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rgranc
aktív tag
válasz kicsi444 #23050 üzenetére
Somat Excellence mosogatógép kapszula
Melyik Rossmann, nem helyi akció? Online nincs ilyen -
PainKiller13
őstag
válasz Soulfly842 #23052 üzenetére
-
Soulfly842
addikt
válasz PainKiller13 #23051 üzenetére
Köszönjük a remek információt, a mindenkinek kitárulkozó lehetőséget és elsősorban a linket!
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #23047 üzenetére
Felesleges, német alzás 1750ft 3,3 liter, 101 mosás a doboz szerint, de tényleg baromi sűrű, levendulás, még öblítő nélkül is elmegy
-
kicsi444
csendes tag
Rossmann-ban a Somat Exellence mosogatógép kapszula 60 db-os GIGA 3299 Ft
6 ezer valamennyiről leárazva, mellette az 56 db-os 8199 Ft[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #23044 üzenetére
Én az OMO-ra még a szocializmus idejéből emlékszem. Akkor lehetett kapni mindenhol.
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #23047 üzenetére
Macskára zubbonyt nem kell mosni vagy az öntisztító?
Dehogyis... csak értekezünk a nagy drágaszágban, hogy mi a jó, de hatékony, de óccsó=Értsd: Spórolós
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
nehogymá összevesszetek a mosóporon
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #23043 üzenetére
Mo. egyébként úgy néz ki, mint valami helyi olvasztótégely Eltérő időkben eltérő brandjeik dominálnak, ill. van jelenk a nagykereskedelmi (ezáltal a kiskereskedelmi) forgalomban.
-
Soulfly842
addikt
válasz sambenez #23042 üzenetére
Nálam pedig jó, a másik link is. Nézd meg más böngészőből (link hiányában idézem lentebb)
Retorikailag hangzatos, de viszont te ellenérvelsz hitből, én meggyőződésből, úgy hogy mindkettőt használtam. évekig.
Ahogy írtad:
"Ráadásul nem hiszek benne, hogy minőségre ugyanaz lenne."Egyébként arra van válaszod miért nem árulják sehol? Olcsó, jó, flagship és mégsincs a legnagyobb láncoknál.
Más a régiós kód, de német hálózatokba (Lidl pl.) időnként szereznek be, de nem a mo.-i értékesítés a fő terület.. itt a linkelt részből is kiderül:
"Unilever's largest detergent brand, OMO (also known as Persil, Skip, Surf Excel depending on where you live) believes taking action, alongside others, has a positive impact on young people’s wellbeing, their communities, and the planet. We believe that all young people should feel supported and empowered to roll up their sleeves and take action on what matters to them, no matter how messy."
Én egyébként Unilever Webshopban tudtam venni, multi cégnek adott céges kedvezménnyel (dolgozóknak való belépési és vásárlási lehetőséggel).
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #23041 üzenetére
A linkeddel valami gond van. De nem vitatkozni akarok. ODa írtam ez az én hitem. Hittel meg felesleges vitatkozni.
Nem fogok kipróbálni egy szinte sehol nem kapható nehezen beszerezhető terméket.Egyébként arra van válaszod miért nem árulják sehol? Olcsó, jó, flagship és mégsincs a legnagyobb láncoknál.
-
Soulfly842
addikt
válasz sambenez #23040 üzenetére
Az ne zavarjon, hogy ilyen apró gyártónál, mint az Unilever ez a legnagyobb mosószer márka (okkal), s fő brandként ezt határozza meg maga az Unilever is (a Persil csak egy albrand, más területi marketinggel).
[link]Nem csak én látom így. Előtte Arielt használtam sok-sok évig, de vagy 5-6 éve végleg átálltam.
Szóval az alapján ahova kategorizálod, hogy az Ariel egy alacsonyan aposztrofált márka lenne, s a mennyiség stb-re is vonatkoztatható ez: tévedsz. Próbáld inkább ki a prekoncepciók helyett, ha lehetőséged van rá
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz CHIPman #23036 üzenetére
Ahogy nézem a Perwoll nem egy árkategória az Ariellel.
Ecofamilyben is 5190 a 48 mosásos Ariel.Soulfly842: OMO-t a Tesco, Auchan, Spar, Ecofamily nem árulja. Így meg a postaköltséggel már nem olyan jó az ára a legolcsóbb árukeresős helyen sem, hiába a 100 mosás.
Ráadásul nem hiszek benne, hogy minőségre ugyanaz lenne.
De ez az én hitem. -
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #23036 üzenetére
Ha már Ecofamily
Én bátran merem ajánlani ezt is
Jade folyékony mosószer 4L Universal 60 mosásos
2 290 Ft
[link]Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak ezzel
.....
Én most használom a folyékony Ariel utolsó pár literjét
De fogyjon már el, kukába csak nem dobom ki mert pénzbe került, de a portára többet folyékony Persil vagy Ariel nem jön be
Ilyen nyálkás lerakódás van tőle a mosógépbe, és igen eredeti szavatossága is jó
Nem győzöm takarítani a gépet[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
sziasztok,
cicaflamó auchan-ban #akció-s
"szenyor dzsíííí"
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #23032 üzenetére
Pár napja vettem Ariel 48 mosásra elég folyékony mosószert szlovákiában 4055ft-ért.
De ott ugye nincs háborús infláció. -
xcvbxcvb
aktív tag
Emagon a gosund ep2 3000 huf
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Soulfly842
addikt
válasz f4lcon #23031 üzenetére
Omo folyékony mosószer is régebben menetrend szerűen 3 havonta volt a lidl-ben 3200-3500 forint körül. ~bő fél éve viszont egyszer sem (vagy 9-10 hónapja szerencsére pont táraztam).
Árukeresőn már 5K-6,6K felett indul a legolcsóbb típustól függően.
Szerencsére feleségemnek van céges kedvezménye gyártói webshophoz, ott bár vadászni kellett és még be tudtunk rendelni nagyob mennyiséget nekünk, illetve anyóséknak. (3500 Forint körül jött ki)
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Soulfly842 #23016 üzenetére
Ugyanez a mosóporokra, láttam én is múltkor. Emlékszem, amikor még 4-600 ft/kg áron belehetett húzni őket akcióban.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
teszt345
tag
Aldiban a sárga 3 rétegű, 10 db-os Kokett wc papír csütörtöktől szerdáig 1699 Ft (2199 helyett). Mivel ez 200 lapos, szerintem elég jó ár, én a minőségével is elégedett vagyok.
-
bugizozi
őstag
lyézus
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
warcat
veterán
válasz Keef_Lee #23021 üzenetére
Itt az a trükk, hogy nem szabad rendszeresen járni Tescoba, az utóbbi bő hónapban már a 3. kupont kapom hétvégére ami kb 20% engedménynek felel meg (9500-8500Ft érték közötti vásárlásnál elengednek 1900-1700Ft ot a már clubcardos+akciós végösszegből). De még így is erősen válogatni kell, hogy elkerüld a vaskosan feláras dolgokat.
Ha csak így el tudnak engedni 20%-ot láttamra akkor el lehet képzelni az árrést.EA: It's in the crate!
-
Soulfly842
addikt
Volt itt is szó korábban a pilóta keksz-ről. Újrakezdődött a gyártása Székesfehérváron. Júniusban újra kapható lesz.
-
addikt
Tesco-ba elvből nem járok már, olyan drága, hogy hamarabb megyek egy Coop-ba már...
Szégyen lett az a bolt, pedig milyen jó akciók voltak mikor megszüntették a műszaki részleget, akciós 1/4-ed áras fúró, szerszámkészlet... -
tasiadam
veterán
ez akció?
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
atthany
aktív tag
én is láttam ezeket az árakat, gondolom azért, h majd lehessen 75 %-os akcijót hirdetni rájuk
-
Ace owner
addikt
válasz Lackki #22993 üzenetére
Mi juni kozepen megyunk Wroclawba mar akartam is kerdezni hogy milyen arakra szamitsunk? Ugy tunik rosszabb nem lesz mint itthon. Gondoltam ra hogy telepakolom autoalkatresszel a kocsit hogy visszajojjon egy kis apropenz az utazasbol de eleg lesz egy nagybevasarlas
Galaxy Fold 4
-
bul07
nagyúr
válasz 123xyz #23009 üzenetére
Én nagy jégkrémes vagyok de abból a sós-karamellás izéből egy dobozzal alig tudtam megenni
Émelyítően édesnek találtam
De igye ízlések és pofonok
-
123xyz
aktív tag
Azért akad még néhány akció szerintem a hétre
(disclaimer: természetesen mindenkinek egyéni preferencia, hogy az olcsóság mennyire mehet a minőség rovására, egyáltalán kinek mire van szüksége, szóval ebbe talán ne menjünk bele... Én csak kígyűjtöttem még néhány dolgot, ami manapság szerintem jó áron kapható. Képeket pedig nem illesztek be, mert macerás lenne, így ömlesztett a lista)Spar + Interspar
- Cheese4You edami / gouda sajt 1990 ft/kg
- S-budget energiaital 4* 139 ft
- banán 499 ft/kg
- Gallio darált pulykahús 500g 889 ft (szombatig)
- Vita korpás toast kenyér 500g 349 ft
- Bon Aroma kávé 1kg 2* 2199 ftInterspar
- Belriso tejberizs 200g 199 ft
- King kréker 100g 179 ftPenny
- kockázott bacon 500g 999 ft (szombatig)
- fagy. magozott meggy 500g 499 ft (szombatig)
- Salty kréker 110g 199 ft
- piskóta szelet tiramisu ízű 10*30g 649 ft
- piskóta szelet eper ízű 10*28g 649 ft
(ezek így sokkal olcsóbbak, mint pl a népszerű Dörmi)Aldi
- Flying power strong energiaital 149 ft
szombatig:
- prémium gyümölcsjoghurt 200g 199 ft
- tejcsokoládé szeletek 200g 649 ft
- Grandessa nutoka duo krém 750g 1399 ft
keddtől:
- füstölt parenyica sajt 110g 399 ft
- Rama sütőmargarin 500g 749 ft
- (sós) paradicsomlé 100%, 1 liter 399 ftLidl
- Freeway gömbér üdítő 1,5 liter 249 ft
- pálcikás jégkrém vaníliás, mogyoródarabokkal 120ml 179 ft (Lidl Plus)
- reggeli keksz 50g 89 ft
szombatig:
- Hazánk kincsei szeletelt szalámi 100g 489 ft
- lecsópaprika 1kg 599 ft
- fürtös paradicsom 695 ft/kg
- füstölt parenyica sajt 110g 399 ft (szvsz az aldis finomabb)
- Mizo 60%-os vaj 100g 3* 240 ft
szombat:
- Bon gelati jégkrém 1 liter, étcsokis / kávés / sós-karamellás 999 ft (szvsz a karamellás nagyon finom, ennyiért BB )[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #23001 üzenetére
Dinnye
Még sehol a szezon, de jó jel hogy ennyire csökken az ára
Ha jól rémlik tavaly olyan 150Ft körül volt a legolcsóbb percében( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
raziel01
veterán
Nem tudom volt e már említve. Holnaptól Lidl Edami sajt 250 Gramm 549 Ft (2196 Ft/kg)
Szvsz jobb, mint egy trappista. Ha ilyen árak maradnának kiegyeznék vele. Felüdülés látni az utóbbi hónapok 3200 Ft-os ára mellett.Görögdinnye ára 350 Ft/kg jó árnak számít? Mennyi volt tavaly, nem emlékszek. Vagy lehet még olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest