- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Nyugodtan.
Amennyire én eddig meghúztam a procit afelől nyugodt szívvel adnám el!(0 MHz mivel eddig vacakolt a memóriám)De majd szeretném húzni mivel K-s procit vettem ,persze csak ésszel(Intel által javasolt feszültség határokon belül), akinek ennek tudatában nem kell hát sajnálom majd lesz olyan aki így is elviszi. Nyilván nem te leszel a vásárlóm, de vannak olyan emberek hidd el akiknek még csalogató is a vásárlás szempontjából ha tudják, hogy van az adott proci/lap/memória triumvirátusban egy néhány plusz 100 MHz-ecske!
Abban viszont soha nem lehetsz biztos ha mondjuk 2-3 év múlva veszel ilyen konfigot, hogy a gazdája mennyire tuningolta, ugyanis tudomásom szerint nincsenek "tuning indikátorok"(pl. Apple telefonok leesés meg víz indikátorai)ezekben a procikban. Ez van. Én ezért is veszek mindent újonnan és neked is ezt javaslom! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amennyire én eddig meghúztam a procit afelől nyugodt szívvel adnám el!(0 MHz mivel eddig vacakolt a memóriám)De majd szeretném húzni mivel K-s procit vettem ,persze csak ésszel(Intel által javasolt feszültség határokon belül), akinek ennek tudatában nem kell hát sajnálom majd lesz olyan aki így is elviszi. Nyilván nem te leszel a vásárlóm, de vannak olyan emberek hidd el akiknek még csalogató is a vásárlás szempontjából ha tudják, hogy van az adott proci/lap/memória triumvirátusban egy néhány plusz 100 MHz-ecske!
Abban viszont soha nem lehetsz biztos ha mondjuk 2-3 év múlva veszel ilyen konfigot, hogy a gazdája mennyire tuningolta, ugyanis tudomásom szerint nincsenek "tuning indikátorok"(pl. Apple telefonok leesés meg víz indikátorai)ezekben a procikban. Ez van. Én ezért is veszek mindent újonnan és neked is ezt javaslom!