Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz Kean_Sorbo #25799 üzenetére
Nem bizony.
Vége az egyszerű emeljünk feszt oszt kész dolognak...
Üdv.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz banderasz77 #25798 üzenetére
Igen ez így van. Viszont egy offset beállítás, netezés és full terhelés alatt is lehet látszólag stabil, mert a magok órajele ritkán mozdul el az 1600-as frekvencia környékéről. A játékoknál, vagy 1-2 szálas teszt esetén viszont sokszor megközelíti a tuning frekvenciát, viszont a load érték alacsony szintje miatt a VID, és vele együtt a Vcore azt nem követi, ezért dobja el magát kék képernyővel. Nem egyszerű az élet, na.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
banderasz77
addikt
válasz Kean_Sorbo #25797 üzenetére
Na igen, meg az is, hogy full terhelés alatt stabil, viszont idle pedig túl keveset kap és a windows hal ki egy egyszerű netezés vagy file művelet alatt is.
-
Kean_Sorbo
őstag
Az offset beállításnál a VID-hez igazítja a Vcore-t. Ezért sokszor kevesebbel is beéri. Viszont van benne egy buktató. Tesztelünk itt Linx-el, fullon. Viszont próbáljátok egyszer ki, hogy a Linx-et csak 1 szálon futtatjátok, 1 G RAM-mal. A terhelés alacsony, ezért a VID is. Ekkor bizony a full terheléssel kitesztelt rendszer, olyan 124-es kék képernyőket dobál, hogy öröm nézni. Bizony itt jön elő, amin sokat vitatkoztak már a fórumon az emberek, hogy játékok alatt is érdemes letesztelni, mivel ott sokszor kiakad 2 óra stabil Linx után is. Gyakorlatilag a tesztet 1 vagy 2 szálon futtatva ugyanazt éred el, csak nem játékkal. Érdemes kipróbálni. Lehet sokan meglepődnek majd.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
dime27
őstag
Igen és ez tapasztalható szinte az összes órajelen pl az én lapomnál is! Valamint azt figyeltem meg h érzékenyen reagál a lapom a túlfeszelésre pláne a vtt-re és a memória feszekre gondolok itt.Nemrég visszábbvettem 4.4ghzen ezeket és mindegyik alapon megy a memória 1.52Von 2133mhzen és tök stabil minden linx is lefutott ill a videokódolásnál ill vágásnál sem fagy ki semmi,és ami a legzsembetűnőbb h 30 fokos szobában sokkal hűvösebbek a maghőmérsékletek ill a lapom hőmérséklete is kb 6 fokkal csökkent.MIndezekkel csak arra szaeretnék rávilágitani h ésszerű tuningot kell csinálni egy sandyvel és meghálálja igy is bőven elég 24/7re 4.4-4.5 ghz és ott kitapasztalni h miből mennyi kell persze ez gondolom a proci függvénye is de igy is magonként nálam speciel 1ghz tuning van alapon van minden semmi nem melegszik tul pedig a szobában meleg van ugyanugy...Sztem én igy is fogom hagyni kraft igy is van dögivel
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Asbee
veterán
Az lehet hogy offset fesszel kevesebbet kér a proci mint fix fesszel? Vagy csak lehet az llc miatt van? Fix fesszel maximum llc-vel próbáltam, tehát ami leginkább tartja a megadottat, viszont offsetben lejebb van véve és kevesebb feszültséggel is megy, ami fixel már nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz banderasz77 #25784 üzenetére
Használtan 2300-2320-2400.
-
ffodi
veterán
válasz haddent #25790 üzenetére
Nekem is D14 van MX2-es pasztával..........vannak jobban, és vannak kevésbé melegedős procik, ezt meg kell érteni. Másik hűtővel sem lesz jobb........(ha a user errort, és más ritka hibát kizárunk)
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz haddent #25781 üzenetére
"Nem rossz ez, csak hát 2700k -tól én elvártam volna 1.35V - 5GHz, de legalábbis 1.375V -on."
Attól még hogy 2700k nem feltétlen megy jobban, mint egy 2600k, sőt......... A procik (2600k/2700k) igen csekély hányada viszi az általad elvárt órajel/fesz párosítást. Örülj, hogy tudja ezeket az értékeket, mert ezek átlag felettiek. Ha 4,5 GHz-hez 1,26 V kell, akkor az 5 GHz-hez nagy valószínűséggel 1,4 V felett fog kelleni. Beleszámítva azt, hogy csekély mértékben degradálódik is a proci teszt közben, kb. 1,43 V körül már szerintem tudod stabilizálni.
Szerk.:
A hőfokaid picit valóban magasak. Nálam 4,5 GHz-en 60 °C körül van terhelve. (természetesen a maghőről van szó, 1,22-1,24 V-on)
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
haddent
addikt
válasz banderasz77 #25784 üzenetére
...hát gondolom a 2500 ?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Melyik i5-ös, nem K-s proci most a best buy ár/érték arányban?
Egy Z77-es lesz alatta, tehát menni fog a 4+1 tuning.Köszi!
-
őstag
válasz haddent #25781 üzenetére
Érdekes eredmények,én is többet várnék el. sztem ez nem vérpistikézés,hisz tuningra van kifejlesztve az a proci,csaknem fogod alapon hajtani.
Milyen hűtőd van? Lehet,egy erősebb hűtővel sokkal jobb eredményeket kapnál.Az pedig bika egy hűtő ,jó pasztával. Nincs ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Jöttem vérpistizni a legújabb szerzeményemmel, egy 2700k -val. Háááát... igazából nem lesz ebből vérpistizés inkább csak ... megosztás... Hogy őszinte legyek többre számítottam.
Ami eddig biztos:4GHz => 1.16V ~ < 60c
4.5GHz => 1.26V ~ < 75C
5GHz => egyelőre semmi... 1.375V nem volt elég, annál többet meg nem bikázok egyből beleNem rossz ez, csak hát 2700k -tól én elvártam volna 1.35V - 5GHz, de legalábbis 1.375V -on.
Viszont elég szép egyenletesen és nem is nagyon melegednek a magok, azonosak nagyjából, szóval alapvetően nem rossz, azért örülök neki -
F e Z o
veterán
Egy ninja-t hogy lehet hasonlítani egy gyári intel hűtőhöz? Nagyban függ,milyenházban is van a gép,mennyire szellőzik. Egy minőségi pasztázás, offset-tel feszültség csökkentés (kb 0,1V), esetleg plusz venti sokat segíthet a hőtermelés csökkentésében.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Killerlaca #25775 üzenetére
Ha, nem nem tuningolsz, akkor hagyd auton.
Mankó: Nekem a 2400 35-40 fokos gyári hűtővel és 3,6-on sem megy terhelve 65 fölé.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz hülyegyerek #25772 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak én vidéken vagyok, ő meg Pesten.
? fok körül kell lennie gyári hűtővel? Mire számítson?
(Az i3-am 30-35 fok között van, volt már 40 is a nagy melegben, mondjuk nekem Ninja van rajta.) -
Asbee
veterán
válasz Killerlaca #25773 üzenetére
Fix feszültséget is lehet állítani. Offsettel idle visszaveszi.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Látom pár hsz-el ezelőtt beszéltetek az offset dologról.
Az lenne a kérdésem nekem egy z77 pro3 + 2500k van.
Ezt az offsetet nem lehet kikapcsolni? Miért kell ez egyáltalán?Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Mankó
veterán
Haver vett egy Asrock Z68-as lapot egy 2500K-val. Gyári hűtő van rajta, meg a bordán lévő gyári paszta (a későbbiekben cserélve lesz mind2). Idle 50-55 fok körül ingadozik a hőfok, én egy kicsit soknak találom. Szerintetek?
Kérhetnék valakitől egy komplett beállítást, hogy biztosra mehessünk. Ilyenekre gondolok, hogy a Fan beállításoknál mit mire állítson. Hány fok, hanyas Level, stb,. amit fontosnak találtok. Tuning még nem lesz. A ramok 1333-as Kingmaxok.
(Nekem csak egy H61-em van, így érdemben nem mindenben tudok neki segíteni.)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz synthattik #25769 üzenetére
Tényleg ez tűnik a valódi oknak. Köszönöm,hogy segítettél és eljutottunk idáig. Most már elégedett vagyok/okosabb lettem.
-
synthattik
aktív tag
válasz Kiki18 #25768 üzenetére
de azért kicsit más kategóriáju lap amiben hajtotta,ott nincs is megkötés csillagozva,mert valszeg a te lapodban a proci vezérli a ramokat és ott 1066 a legmagasabb ,míg az ővénél,ha a proci nem is tudja kezelni az 1866-os ramokat, a lap igen és így már megy is annyin amennyi rá van írva.
itt úgy tűnik ,csak akkor fognak a ramok magasabban menni,ha eladod a lapot és veszel 1 kicsit komolyabbat,ott menni fognak annyin is ami rá van írva.
Ez 1 sajna,még akkor is ha az oldalon ott van.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hülyegyerek #25767 üzenetére
Igen,ezt is tudom. De olvasd el feljebb (#25752) XaraX hasz-ét. G630-al (ami ugyancsak 1066mhz-ig támogat DDR3-at) gyorsabban hajtotta a ramokat. Szóval nem nagyon hinném,hogy erről lenne szó.
-
hülyegyerek
addikt
-
-
F e Z o
veterán
-
ÁdiBá
veterán
-
haddent
addikt
válasz Kiki18 #25751 üzenetére
Már annyiszor leírták (köztük én is), hogy mi a francnak neked 1866MHz -es ram, amikor i3 van mellé? Mert ha übertuningos i7 -ed van, akkor megértem, hogy presztízs kérdés (mert másra kb. akkor sem jó), de így minek...? Egyébként i7 -el és normális lappal ELVILEG bármilyen ram megy, de Sandyvel én nem nagyon láttam 2000-2200 fölöttit.
-
őstag
válasz synthattik #25758 üzenetére
És ez is oda van írva:- Supports DDR3 2200(OC)/1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory
Tehát elvileg lehet húzni 2200mhz-ig.Kérdés,hogy csak K-s procival lehet-e,vagy egyszerű,normál(akár G8**) i3 procival lehet-e.
-
őstag
válasz csucsbicep #25756 üzenetére
Köszönöm. Ezt mondjuk szinte elvártam.
Szerk:Előző kérdésedre válaszolva.Ha nem lehetne állítani,akkor miért hirdetné az Asrock a lap oldalán,hogy 2133mhz-ig támogatja a ramokat?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Értem, az alaplapod z68-as. Ez gondolom memóriák szempontjából már nem lényeges. Tuninggal érted el,vagy alapból így állt be az órajele?
A tuningos kérdésre még várom a választ. KösziSzerk: nekem korábban azt mondták,hogy ez a visszafogott órajel a procinak köszönhető.
[ Szerkesztve ]
-
XaraX
addikt
válasz csucsbicep #25753 üzenetére
Nem volt B75-öm, nem tudom.
Viszont akkor nem a cpu a korlát, hanem a lap. -
őstag
Üdv!
Átfogó kérdésekkel fordulnék hozzátok.
Mi a különbség a G4**, G6**,G8**,i3,i5,i7 processzorok memóriakezelésében?
Jelenleg egy B75-Pro3-M Asrock lapom van,benne egy G440-el. A memóriám 1333mhz-es Kingmax,viszont csak 1066-on pörög.ezt tudom,hogy ezt csinálja aproci a memóriával gyárilag és ezen változtatni nem lehet.Viszont mi lesz,ha erősebb procit rakok bele? És mi van,ha például egy K-s procit rakok a lapba és veszek mondjuk 1866mhz-s ramokat(mert a lapom ezt is kezeli)? Akkor leszabályozza a memóriákat 1333mhz-re,mert csak addig kezeli a proci a DDR3-at?
És mi van,ha egy nem K-s procit(pl i3-2100) rakok a lapba az 1866mhz-s ramok mellé?Tudom majd a ramokat futtatni 1866-on,amire gyárilag képesek,vagy nem?További kérdésem,hogyha olyan vad ötletem lenne,hogy ebbe a deszkába K procit rakok,akkor tuningban milyen lehetőségeim lennének? Lennének egyántalán?
valamint azt tudom,hogy a K-s jelzésűek tuningra valók,az S pedig csökkentett órajelű és fogyasztást jelent.De mit jelent a T és mit jelent a C betű ?
Bocsánat,ha fárasztó,vagy hülye kérdések,de nekem nem egyértelműek,kerestem is a neten,de nem nagyon láttam választ.
-
Ottó58
senior tag
Nekem, hogy az alaplapi DVI működjön el kellett távolítani a videokártyát, hiába volt engedélyezve az alaplapi.
» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
toldy
őstag
Sziasztok, jelenleg integrált grafikát használom és hol lehet állítgatni a kimeneteket?
Az alaplapon, van hdmi,dvi, vga ha a vga-ra kötök akkor van kép, ha a hdmire kötök van kép, de ha a dvi-re akkor sötétség fogad.Az élet nem habostorta.
-
benceecneb
tag
válasz haddent #25743 üzenetére
Nem gondolkozom el rajta, mert hosszútávra tervezek, és nem akarom hogy a legfontosabb pillanatban hadjon cserben a processzor, nem mintha ilyen helyzetekből olyan sok lenne, de azért mégiscsak nyugodtabb az ember, ha tudja hogy a számítógépében minden alkatrész 100%-os.
-
haddent
addikt
válasz benceecneb #25742 üzenetére
Ez nem jó hír... nem csak azért mert szar az igpu, de biztos sem lehetsz benne, hogy az az alkatrész csak ott csak akkor lenne hasnzálatban, plussz így gondolom elgondolkodsz rajta, hogy ne vidd vissza... de hát te tudod...
-
benceecneb
tag
válasz F e Z o #25740 üzenetére
A terméket közvetetten kaptam meg, sem az eladó, sem az aki átvette nem tudott a hibáról, az csak utólag derült ki, tehát mondhatjuk, hogy extrán korrekt.
Szeretnék egy jó hírrel is szolgálni, az igp biosban való letiltása után úgy néz ki, hogy stabil a rendszer, windows élményindex 7,5-öt adott rá.
-
ÁdiBá
veterán
válasz F e Z o #25740 üzenetére
Persze.
Szerintem díszítés miatt volt rajta.
Értem mit akarsz mondani.
Természetesen én is egyből vissza szolgáltattam volna az eladónak hogy nem korrekt terméket kaptam tőle.
Kártyánál ilyen lehetőségem nem volt hiszen valamikor elengedte az a forrasztás és az alkatrész lepottyant.
Javítását senki nem vállalta el, mert nem tudtak mihez forrasztani hiszen valami szem is leesett a nyákról.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
F e Z o
veterán
válasz benceecneb #25729 üzenetére
El se hoztam volna így azt a procit. Legalább korrekt volt, hogy mondta, hogy hiányzik róla egy alkatrész. Gondolj csak bele, ha nem mondja, Te nemveszed észre,visszavinnéd, s rádfogná, hogy Nálad tört le. Ebből a szempontból legalább korrekt volt az eladó.
(#25735) ÁdiBá : Attól hogy működött a 8800gtx-ed, az nvidia mérnökei biztos nem véletlenül vagy pluszból rakták fel azt az alkatrészt a vga-dra.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
benceecneb
tag
Win7 telepítésnél fagy. Csere lesz egy I5-re, és kifizeti a különbözetet.
-
tomic
addikt
válasz csucsbicep #25737 üzenetére
Még 1.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz benceecneb #25733 üzenetére
Én tutira cserélném, főleg, ha garit is adott rá.
-
ÁdiBá
veterán
válasz benceecneb #25733 üzenetére
Én se nagyon vacakolnék vele hiszen ez nem gyári állapot.
Kitudja lehet működik egy pár napig, egy két hétig aztán se kép se hang.
Mindenesetre én vissza szolgáltatnám az eladónak.Én hasonló képen jártam egyszer egy videokártyámmal (8800GTX).
A hátlapon, az egyik memória modul fölött le volt törve egy alkatrész. Semmi hibát nem csinált játékok alatt, mai napig működik.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
fagy53
nagyúr
Nem biztos, hogy veszélyes, legrosszabb esetben működésképtelen, rossz esetben bizonyos funkciókat nem tud, vagy hibásan működik. Kicsi az esély arra, hogy tönkretegyen más egységeket, táp, alaplap stb.
Én kipróbálnám, az árról meg nem írt a kolléga, ez mindenesetre árlehúzó, akkor is ha jól működik a proci.[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
Minél előbb próbáld ki, mert ha rossz vidd vissza az eladónak! Gondolom, a három nap próbagari érvényes...
Kondi, ellenállás tökmindegy, ha valamit nem tud a proci és ez hamar kiderül, nyomás vissza! -
haddent
addikt
Sajnos nem hinnémhogy erre bárki tudná a választ.. hiszen ehhez mélyebben ismerni kéne mindenféle kiosztást, rajzot... Nagyobb baja nem hinném hogy lehet...? Úgy értem, hogy ha most ki sem próbálod, akkor ...? Garancia így úgyis repült szerintem...
-
benceecneb
tag
Sziasztok, ma jött meg a Core I7-2600S procim, és hát az a helyzet, hogy hiányzik róla egy kondenzátor, akitől vettem azt mondta nyugodtan próbáljam ki.
Szeretném ha valaki véleményezné a szituációt, történhet-e valami baj, illetve működőképes lehet-e a processzor ilyen állapotban. Előre is köszönöm, itt egy kép, hogy lássátok is:
-
Winne
nagyúr
Értem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Qru
MODERÁTOR
Furmark nem anynira nyerő. Nem csak azért mert feleslegesen kínzod a vga-t, hnem mert full szintetikus. Nagyjából abból áll, hogy leterheli 99%-ra a gépéút és csókolom. A játékokra jellemző, terhelésváltások teljesen eltérő képet mutatnak, ezért van az, hogy a szintetikus tesztben stabil beállítás könnyen ez első "szupermáriós" játék alat perceken belül összeomlik.
Ezért mondom azt, hogy azzal kell tesztelni főként amire használod a gépet.
mod:
Legutóbbi élményem full stbil volt a rendszer Linx (all memory-val tesztelve) meg Fúrmák alatt meg. Ehhez képest Witcher 2-ben 5 perc után hanyatt vágta magát a rendszer...
Végül kiderült az 1T-t nem szereti a ramom 1600 CL8-ban.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Winne
nagyúr
válasz dime27 #25721 üzenetére
Ettől is függ még, ami kimaradt Ádibá postjából, más-más lapban is mehet más értéken a proci, bár nem nagy a szórása. Nekem az Asrockomban 1.248 és 1.260 között kap 4.4 GHz-en, amivel egy 16000-res linx lefutott 100 karikát hiba nélkül, terhelés alatt nem os volt baja, de azóta már kellett neki adnom 15 századot, mert alapon néha eldobta magát. A linx se ad teljes képet. Prime bizonyos szempontból jobb ilyen téren, de egy furmarkkal együtt lenne érdemes így tesztelni, csak senki se mazohista.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
dime27
őstag
válasz HoReSz1975 #25717 üzenetére
Én használom most ugy 1.236V-ot kap offset módban ha linx terheli folyamatosan tehát ennyivel tudja a 4.4ghzet ! Idle módban leveszi a feszt 0.960V körülre de nekem Giga lapban tudja nem tudom h Asrockban h kellene beállitani....
ÁdiBá:
igen nagy a szórás a procik közt,enyém igy megy 4.8ghzen de sztem van még 1-2 proci itt PH-n ami ezt is übereli:
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
ÁdiBá
veterán
Látni olyat hogy valakinek majdnem alap feszültségen viszi a 4.5Ghz-et. Másik felhasználónak meg öt tizeddel kell megemelni a feszültséget hogy stabil legyen.
Nehéz ezt így leátlagolni.
Találkoztam már olyannal itt hogy 1.34V feszültség körül 4.8Ghz ment.
Az enyém bese kapcsol annyin.
Vagyis marha nagy szórása van processzoroknak.ÁdiBá
-
csucsbicep
nagyúr
Ez CPU-ként változik, mert mindegyik másik VID-el rendelkezik és másképpen tuningolható.
-
HoReSz1975
őstag
Valaki használja esetleg az i7 2600K -t 4.4GHz -en
, ha igen, mennyire állítod az Offset ("-" ) feszültséget és a Level -t (1;2;3)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz easy...rider #25714 üzenetére
Maxon, akkor fog menni, ha 1 szálon van csak leterhelve.
-
easy...rider
őstag
válasz csucsbicep #25712 üzenetére
De nem fog mind maxon menni hiába tolom egekbe a TDP értékeket.
-
flash-
veterán
sziasztok
lenne egy kérdés
adott egy intel g840es processzor.
a gépben nincsen külön videókártya,tehát a cpu videóvezérlőjére van kötve a monitor.kérdezném hogy érdemes e ebben az esetben is beállitani valamit vagy feltenni valamit hogy minél jobban ki tudjam használni a vasat?
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
-
Szlavik
tag
Ciao Mindenki!
Mivel még új vagyok ebben a topicban kérnék egy kis segítséget. 2600k alá GIGABYTE GA-P67A-D3-B3 lapot érdemes e megvenni. Vagy valami drágábbat inkább?
"Fontos a pontos, ki késik tiszteletlen, így maradhat névjegyed meg másnak díszkeretben"bet"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Hardcore café
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest